WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamcia tak nas nakręciłas z twoją Małgosia że każda wam kibicuje i czeka na tą Malgonie hahahha
Bynajmniej mnie

Nieźle może się kilka osób z naszego wątku spotka na kolejnym ciążowy wątku
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
Stoję pod lidlem. ..cholera
co tym ludziom odbiło
takich kolejek na święta BN nie było
a chciałam pieluchy bo niby mamy zapas dady I pampersow ale zurki najlepsze na noc
Wyszłam z małym wejściem (czekałam aż ktoś wejdzie by się drzwi otworzyły i tak dwa razy bo drzwi podwójne. maz w kolejce
Musiałam się ewakuować bo w sklepie mały nie spał ale po tym ma etap buntu w wózku i nie chciałam by w sklepie krzyczał. Już śpi. Wczoraj płakał bo pewnie było mu za ciepło a dałam mu tylko sweterkowy bezrekawnik. Dziś ma tylko body. .. -
żabka04 wrote:Kamcia tak nas nakręciłas z twoją Małgosia że każda wam kibicuje i czeka na tą Malgonie hahahha
Bynajmniej mnie

Nieźle może się kilka osób z naszego wątku spotka na kolejnym ciążowy wątku
Ale przez cc i roczny macierzyński poczekam ze staraniami do zgody z mężem a potem do lata
żabka04, AJrin, Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiło ze jednak sa osoby które jeszcze mnie czytają hihibisacz wrote:Angela fajnie, że wróciłaś, wymądrzaj się ile chcesz.
Ulf 3-4 tysie na ślub o matulu. U nas pewnie na tysiaku by się skończyło.
taaaaki zarcik
U nas w kopercie najwięcej bylo właśnie po tysiaku. No i rodzice męża i moi dziadkowie z mama dali nam troche wiecej na lepszy start
bisacz lubi tę wiadomość
-
Angela do noska jest to antybiotyk miejscowy, ze spokojem możesz wychodzić. Mój pediatra mówi ze jedynym przeciwwskazaniem do wyjścia jest temperatura
Ja nie wychodzę. Obraziłam się wczoraj na młodego za to wycie na spacerze
AJrin, Angela89, bisacz, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia

-
Mi też cesarza popsuła plany niestety i będę czekać do 10 miesięcy wyjdzie ze w 11 miesiącu będziemy strac się a jak wyjdzie zobaczymy. I tak lekarz kazał 12 miesięcy czekać my omieszkam przyspieszony bo nie chce wracać do pracy. Może się okazać że nie będzie wychodzić to wrócę ale wolała bym na kilka miesięcy nie wracać bo co z małym robić żłobek no trochę się boję ale jak nie będzie wyjścia to zapisałam już. Jesteśmy 133 na liście a zapisalismy zaraz jak dostał pesel.
-
Anulka u nas dziś taka temperatura, że nie ma jak wyjść za to słońce piękne. Oby twojemu przeszło bo u nas spacer to jedyne co dziecko usypia.
-
nick nieaktualnyJa właśnie miesiąc przed pójściem do pracy zaczelam sie starac (starac to za duże słowo ale wybralam sie do lekarza po zielone swiatlo)o Kubę udało sie znów za pierwszym razem. Do pracy nie wrocilan a tez bylam po ccAJrin wrote:Mi też cesarza popsuła plany niestety i będę czekać do 10 miesięcy wyjdzie ze w 11 miesiącu będziemy strac się a jak wyjdzie zobaczymy. I tak lekarz kazał 12 miesięcy czekać my omieszkam przyspieszony bo nie chce wracać do pracy. Może się okazać że nie będzie wychodzić to wrócę ale wolała bym na kilka miesięcy nie wracać bo co z małym robić żłobek no trochę się boję ale jak nie będzie wyjścia to zapisałam już. Jesteśmy 133 na liście a zapisalismy zaraz jak dostał pesel.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 13:56
-
nick nieaktualnyChcialam wam napisac jak by ktos przypadkiem pamietal mielismy dzis kontrole bioderek

Mamy 1 obraz prawidlowy ale sie ciesze ze obedzie sie bez poduch i rehabilitacji
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Skali89, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAjrin
Nie boisz sie tak szybko w ciaze zachodzic ? Ja osobiscie bym sie wstrzymala te 2 lata, rok po roku dzieci to jest tragedia (meza kuzyn teraz ma, jego zona tez po 2 cc i ciagle sie tylko kłócą przez to bo ona po cesarce tu biegajacy dzieciak tu maly miesiaczny w kolysce)
Ja jak po 2 latach poszlam to lekarz mi powiedzial csemu tak szybko chce sie starac ? A urodzilam po 4 latach i teraz powiem ze to naprawde jest luksus, cora w przedszkolu ja z malym w domu, ona juz kolo siebie zrobi jestem zadowolona z rakiego obrotu sprawy
A rzecz jasne wy robcie jak chcecie
A co do fiksowania przy cycu to moj tez jakies wrzaski urzadza, nie chce pic, szamota sie piszczy wpada w histerie..nie wiem co mu jest. Dzis sie poryczaam ze nie chce jesc a w nocy jadl normalnoe
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila
Mimo wzzystko ja wierze zs kryzys pojdzie w niepamiec.otworzysz sie na meza i twoja zla steona przestanie ci chocliki do glowy podsylac a gore wezmie ta dobra strona ciebie
Pozatym przeciez nie jedno razem przezzliscie kochana
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sie tez dzis z mezem pozarlam i sie nie mam zamiaru odzywac do niego. Oczywiscie omco ? O pierd**** konsole! Traz juz zdrowo przesadzil i powiedzialam albo spakuje ja dobrowolnie i na prsynajmniej miesiac schowa do szafy i bedzie ja omijal albo ja ja schowam, przeciwnym razie jesli w ciagu tego miesiaca sie nie zmieni i bedzie dalej robil tak jak robi oddam ja biednym dzieciom razem z clym worem gier.i on doskonale wie ze nie zartuje bo mam w nosie co on mysli na ten temat.
-
nick nieaktualny
-
No to dziewczynki zatem tym, ktore chca rodzinke niebawem powiekszyc zycze bysmy w przyszlym roku nadal udzielaly sie na watku wymieniajac sie znow objawami ciazowymi
Madziuuuula, Dariah lubią tę wiadomość

[
u nas dzis chyba 0 temperatura bo "ciapa"na drodze. Ale mam w planach na wies do tescilw jechac to maz pojdzie z corka na sanki a ja z tesciowa kawe wypije i ignackiem 

czynnik męski