X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2017, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia tak nas nakręciłas z twoją Małgosia że każda wam kibicuje i czeka na tą Malgonie hahahha
    Bynajmniej mnie :-):-):-)

Nieźle może się kilka osób z naszego wątku spotka na kolejnym ciążowy wątku :-)

kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stoję pod lidlem. ..cholera
    co tym ludziom odbiło
    takich kolejek na święta BN nie było
    a chciałam pieluchy bo niby mamy zapas dady I pampersow ale zurki najlepsze na noc
    Wyszłam z małym wejściem (czekałam aż ktoś wejdzie by się drzwi otworzyły i tak dwa razy bo drzwi podwójne. maz w kolejce

Musiałam się ewakuować bo w sklepie mały nie spał ale po tym ma etap buntu w wózku i nie chciałam by w sklepie krzyczał. Już śpi. Wczoraj płakał bo pewnie było mu za ciepło a dałam mu tylko sweterkowy bezrekawnik. Dziś ma tylko body. ..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Kamcia tak nas nakręciłas z twoją Małgosia że każda wam kibicuje i czeka na tą Malgonie hahahha
    Bynajmniej mnie :-):-):-)

Nieźle może się kilka osób z naszego wątku spotka na kolejnym ciążowy wątku :-)

Ale przez cc i roczny macierzyński poczekam ze staraniami do zgody z mężem a potem do lata

żabka04, AJrin, Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2017, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z młoda z katarem chodzilam bo przeciez lepiej sie wtedy oddycha ale zastanawia mnie ten antybiotyk?

Zabka bo mróz i te powietrze to zdrowe powietrze :) ale o tym juz pisałam. Powtarzać sir nie bede

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2017, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Angela fajnie, że wróciłaś, wymądrzaj się ile chcesz.

Ulf 3-4 tysie na ślub o matulu. U nas pewnie na tysiaku by się skończyło.
    Miło ze jednak sa osoby które jeszcze mnie czytają hihi ;) taaaaki zarcik

U nas w kopercie najwięcej bylo właśnie po tysiaku. No i rodzice męża i moi dziadkowie z mama dali nam troche wiecej na lepszy start ;)

bisacz lubi tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela do noska jest to antybiotyk miejscowy, ze spokojem możesz wychodzić. Mój pediatra mówi ze jedynym przeciwwskazaniem do wyjścia jest temperatura ;) Ja nie wychodzę. Obraziłam się wczoraj na młodego za to wycie na spacerze ;)

AJrin, Angela89, bisacz, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też cesarza popsuła plany niestety i będę czekać do 10 miesięcy wyjdzie ze w 11 miesiącu będziemy strac się a jak wyjdzie zobaczymy. I tak lekarz kazał 12 miesięcy czekać my omieszkam przyspieszony bo nie chce wracać do pracy. Może się okazać że nie będzie wychodzić to wrócę ale wolała bym na kilka miesięcy nie wracać bo co z małym robić żłobek no trochę się boję ale jak nie będzie wyjścia to zapisałam już. Jesteśmy 133 na liście a zapisalismy zaraz jak dostał pesel.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka u nas dziś taka temperatura, że nie ma jak wyjść za to słońce piękne. Oby twojemu przeszło bo u nas spacer to jedyne co dziecko usypia.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2017, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Mi też cesarza popsuła plany niestety i będę czekać do 10 miesięcy wyjdzie ze w 11 miesiącu będziemy strac się a jak wyjdzie zobaczymy. I tak lekarz kazał 12 miesięcy czekać my omieszkam przyspieszony bo nie chce wracać do pracy. Może się okazać że nie będzie wychodzić to wrócę ale wolała bym na kilka miesięcy nie wracać bo co z małym robić żłobek no trochę się boję ale jak nie będzie wyjścia to zapisałam już. Jesteśmy 133 na liście a zapisalismy zaraz jak dostał pesel.
    Ja właśnie miesiąc przed pójściem do pracy zaczelam sie starac (starac to za duże słowo ale wybralam sie do lekarza po zielone swiatlo)o Kubę udało sie znów za pierwszym razem. Do pracy nie wrocilan a tez bylam po cc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 13:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2017, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialam wam napisac jak by ktos przypadkiem pamietal mielismy dzis kontrole bioderek :)

Mamy 1 obraz prawidlowy ale sie ciesze ze obedzie sie bez poduch i rehabilitacji :)

kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Skali89, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2017, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin

Nie boisz sie tak szybko w ciaze zachodzic ? Ja osobiscie bym sie wstrzymala te 2 lata, rok po roku dzieci to jest tragedia (meza kuzyn teraz ma, jego zona tez po 2 cc i ciagle sie tylko kłócą przez to bo ona po cesarce tu biegajacy dzieciak tu maly miesiaczny w kolysce)

Ja jak po 2 latach poszlam to lekarz mi powiedzial csemu tak szybko chce sie starac ? A urodzilam po 4 latach i teraz powiem ze to naprawde jest luksus, cora w przedszkolu ja z malym w domu, ona juz kolo siebie zrobi jestem zadowolona z rakiego obrotu sprawy

A rzecz jasne wy robcie jak chcecie :)

A co do fiksowania przy cycu to moj tez jakies wrzaski urzadza, nie chce pic, szamota sie piszczy wpada w histerie..nie wiem co mu jest. Dzis sie poryczaam ze nie chce jesc a w nocy jadl normalnoe :/

Dariah lubi tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin chodziło mi o temperaturę u dziecka ;) a na zewnątrz to do -10 wyjdę z domku ale już -15 to nie ma bata bo samej mi dupsko zmarznie ;)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2017, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka

Wcale sie nie dziwie komu by sie w taka pogode wychodzic chcialo o.O u nas dzis chyba 0 temperatura bo "ciapa"na drodze. Ale mam w planach na wies do tescilw jechac to maz pojdzie z corka na sanki a ja z tesciowa kawe wypije i ignackiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2017, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila

Mimo wzzystko ja wierze zs kryzys pojdzie w niepamiec.otworzysz sie na meza i twoja zla steona przestanie ci chocliki do glowy podsylac a gore wezmie ta dobra strona ciebie :)

Pozatym przeciez nie jedno razem przezzliscie kochana :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2017, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie tez dzis z mezem pozarlam i sie nie mam zamiaru odzywac do niego. Oczywiscie omco ? O pierd**** konsole! Traz juz zdrowo przesadzil i powiedzialam albo spakuje ja dobrowolnie i na prsynajmniej miesiac schowa do szafy i bedzie ja omijal albo ja ja schowam, przeciwnym razie jesli w ciagu tego miesiaca sie nie zmieni i bedzie dalej robil tak jak robi oddam ja biednym dzieciom razem z clym worem gier.i on doskonale wie ze nie zartuje bo mam w nosie co on mysli na ten temat.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2017, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie -10:-(
    My już na dworze spacerujemy :-)

AJrin lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My powoli wracamy ale jakieś 2h zeszło

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin ja tez bede sie szybko starac cos tak jak TY, ale plan obecnie mam taki, by najpierw poprobowac karmiac, a jak nie wroci owulacja to bede musiala odstawic. A dlugo staralas sie o obecnego Maluszka??

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dziewczynki zatem tym, ktore chca rodzinke niebawem powiekszyc zycze bysmy w przyszlym roku nadal udzielaly sie na watku wymieniajac sie znow objawami ciazowymi :)

Madziuuuula, Dariah lubią tę wiadomość

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2017, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bym się chciała starać ale najpierw musimy chyba wybudować dom bo wszystko jest w rozsypce myślę że u mnie kp to nie przeszkodą bo jak zaszlam w końcu w ciążę to miałam wysoką prolaktyne nawet brałam ten pierd. Bromergon na zbicie.

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
‹‹ 3060 3061 3062 3063 3064 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ