WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam super dzień dziś
nie dość ze z neurologiem się udało to stwierdziliśmy z mężem ze może jednak te prenatalne zrobimy, dzwonilam do prywatnej kliniki i w czwartek na 19.40 mamy wizytę
cena też przyzwoita 250zl ale doplacimy 40zl bo chcemy filmik 4D :)czwartek będzie albo mega pozytywny albo....eee nie będzie albo mam nadzieje
maluutka90, _izunia_, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja jakbym mogła bym tej krwi z pappa nie robiła ale mąż się uparł wyniki nie wyszły tak jak lekarz się spodziewał ale usg wyszło dobrze i dzisiejsze również. Ryzyko nie jest duże ale myślał że będzie większe. Przy córce nie robiłam krwi teraz też mogłam nie robić. No ale trudno
-
Strazaczka hm mi lekarz tlumaczyl tak ze to czy ciąża jest tydz starsza czy młodsza ma znaczenie przy obliczaniu tygodni plodu natomiast sama ciążę na podstawie ost miesisczki. Wiek ciąży a wiek plodu to różnica 2,3 tyg...więc niezależnie od tego u ciebie zaczął się 13 tydz...ale może się mylę
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia, wpisz mi prosze kolejna wizyte na 05.04., a polowkowe na 09.05.
Jeszcze troche czasu. Tez tak mam, ze pierwsze dwa tygodnie mijaja szybko, a potem sie ciagnie. Ale teraz beda swieta i jakos mam nadzieje zleci.
Nie chcialam nic mowic, ale tez czuje co jakis czas cos w podbrzuszu i tak sobie mysle, ze moze to ruchy malenstwa wlasnie. Najbardziej jak mam pelny pecherz.
A tez bylam dzis u fryzjera! Nie bylam od grudnia, ale lekarka wczoraj mi dala zielone swiatlo i odswiezylam kolor. Od razu sie lepiej czuje -
mychakruszyna wrote:Strazaczka hm mi lekarz tlumaczyl tak ze to czy ciąża jest tydz starsza czy młodsza ma znaczenie przy obliczaniu tygodni plodu natomiast sama ciążę na podstawie ost miesisczki. Wiek ciąży a wiek plodu to różnica 2,3 tyg...więc niezależnie od tego u ciebie zaczął się 13 tydz...ale może się mylę
Nie mylisz sie. Ciąża i trymestry na podstawie miesiączki:) Na 100%.mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia91 wrote:Wiesz, że ja teraz dopiero zauważyłam, że mamy chłopaków w tym samym wieku? Mój ma urodziny 21 kwietnia a Twój? Zastanawiam się, czy to taki rocznik bo mój jest niesamowitym Łobuziaczkiem długo w jednym miejscu nie wysiedzi
Mój 27 kwietnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. Odniose sie tylko szybko. Czasami jak wuadomo na pewno, ze ciaza hwst mlodsza to jest to wazna informacje, zeby za szybko dzidziusia nie wyciagnac np podczas planowego cc lub w przypadku jakis problemiw z donoszeniem. U mnie termin nie jest podany z daty miesiaczki, tylko wg usg, co się pokrywa z moimi obliczeniami. Dlatego czasem warto wiedzieć, ze ciaza jest mlodsza/starsza. Jezeli jest roznica tydzień lub wiecej. U mnie beta i 3 kolejne usg pokrywaja sie z data ktora mam wpisana a np wg miesiaczki juz byłoby za pozno na prenatalne.
-
nick nieaktualny
-
A co do usg dzisiejszego dzidzia sliczna, plec za n. nastepnej wizycie 5.04
Kosc nosiwa jest, przeziernosc w normie serce 4komorowe, dwie raczki dwie nozki, prawie 6 cm crl. I tak super brykalo dzieciatko na usg. Niestety nic jeszcze nie czuje
Gratuluje udanych wizytmmargol, Dzierzba, violett, claudiuszek, Angela89, mychakruszyna, Malutka92, bbeczka91, Bratek, AniaLewandowska, Ania91, Sabina, Pysiaczek89, Magdziulla, Gumcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mysza0406 wrote:Gratulacje, kolejny chłopak nic mi nie zostawicie:) Ja przegrzebuję fora, szukam od jakiegoś czasu jakichkolwiek informacji o przebiegu ciąży z wadą nerek- nerką podkowiastą i nic...zupełnie nic...Dziewczyny gdyby jakaś znajoma itp. przypadkiem wspominała to dajcie jakiś kontakt do mnie proszęMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
W ogóle dziewczyny które są niemalże od początku na wątku, pamiętacie Game? Weszłam dziś na forum Listopadówek i widzę, że dołączyła do nich. Bardzo mnie to ucieszyło, że tak szybko jej się udało
Angela89, Bratek, Anulka01, mmargol, bisacz, martta, Gumcia lubią tę wiadomość
-
Witam, rzadko sie udzielam, ale ciaza u mnie to wieczne dolegliwosci mdlosci zwracanie, a do tego bobas jeden w domu..tak wiec rozumiecie...mozecie mi wpisac dziewczynke ( wg badan prenatalnych lekarz byl baaaardzo pewien)
Anesska...a jaka masz szyjke? Podobno przy skracajacej sie szyjce moga pojawiac sie uplawy obfite i specyficzne..choc to troche wczesnie na niewydolnosc...bbeczka91, Sabina, anesska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybbeczka91 wrote:W ogóle dziewczyny które są niemalże od początku na wątku, pamiętacie Game? Weszłam dziś na forum Listopadówek i widzę, że dołączyła do nich. Bardzo mnie to ucieszyło, że tak szybko jej się udało
O jaa ! Super i oby w listopadzie tuliła swoje szczęściebbeczka91 lubi tę wiadomość