WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zostały mi jeszcze 2 dni do wizyty u sensownego (! ;] ) tym razem lekarza (to a'propos piątkowego NFZ, wrrrrr), ale jestem bardzo ciekawa, jak lokuje się łożysko. Jak pobolewa mnie brzuch, to ostatnio mam wrażenie, że ten ból jest zwykle zlokalizowany tak jakby w przednich partiach brzucha, czasem nieco z prawej (nieco poniżej miejsca, gdzie kiedyś był wyrostek
), więc przyznam, że mnie ciekawi gdzie się ulokowało łożysko i czy jest jakakolwiek korelacja z miejscem odczuwania bólu.
haneczka, deser brzmi pysznie
Ksosia, ale pytasz w kontekście ciąży czy w ogóle? Bo od lat miewam takie bóle jelit. Zwykle jak się położę, odpocznę, to słabnie, albo trzeba wziąć no-spę. Ale napady miewam tak mocne, że jak mnie złapie, to mnie składa i nie jestem w stanie zrobić kroku.
Może to drażliwe jelito? Może zrosty po wyrostku? Huk wie. Na USG nic specjalnego nie widać.
Behemottka - a wiadomo, kiedy Małgorzalka będzie miała nowe wyniki? -
nick nieaktualny
-
mysza0406 wrote:Dla siebie niestety...ja nawet tam założyłam wątek, ale niczego nowego się nie dowiedziałam. A niby to nie jest taka wyjątkowa wada...Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Cześć dziewczyny
wpadłam tu na chwilę podzielić się swoim szczęściem z wami, jestem po USG, maleństwo ma 68,3 mm NT 1,2 mm serduszko ładnie bije 158/min... wygląda na to że według USG to 13 tydzień... robiłam też test NIFTY i już nie mogę się doczekać wyników a w szególności jaka to płećmmargol, Ewelina.Irl, Anulka01, szpilka, Malutka92, violett, Behemottka, Ania91, claudiuszek, Sabina, Pysiaczek89, _izunia_, Strazaczka1990, Magdziulla, martta, Gumcia, Bratek lubią tę wiadomość
-
Anulka01 wrote:A ja dziś nie moge znaleźć serducha Kropki:( wydaje mi sie ze tylko przepływy słyszę... A dzisiaj akurat cały dzień mnie brzuch boli, nocka tez była średnia. Ech... szkoda gadać. Oby do czwartkowej wizyty.
Anulka, spokojnie, bóle brzucha sie zdarzają, ja miałam kilka takich dni i moge powiedzieć, ze jak brzuch boli to sie stresowałam, a teraz jak nie boli to tez sie stresuje...
Co do serca, ja miałam kilka podejść i ani razu go nie usłyszałam...czytałam na rożnych forach, ze dziewczyny miały problem nawet w 20 tygodniu, nie zawsze sie to udaje
Moja wizyta dopiero za tydzien i denerwuje sie jak nie wiem! Niby juz chce wiedziec co i jak, ale mam tyle obaw i czarnych myśli, głupia ja!Anulka01 lubi tę wiadomość
-
Pauka wrote:Anulka, spokojnie, bóle brzucha sie zdarzają, ja miałam kilka takich dni i moge powiedzieć, ze jak brzuch boli to sie stresowałam, a teraz jak nie boli to tez sie stresuje...
Co do serca, ja miałam kilka podejść i ani razu go nie usłyszałam...czytałam na rożnych forach, ze dziewczyny miały problem nawet w 20 tygodniu, nie zawsze sie to udaje
Moja wizyta dopiero za tydzien i denerwuje sie jak nie wiem! Niby juz chce wiedziec co i jak, ale mam tyle obaw i czarnych myśli, głupia ja!
Ale Pauka damy radę nie? Bo jak nie my to kto!Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Anulka01 wrote:Kurczę wytrzymanie tych 3 tygodni miedzy wizytami jest trudne. Te dwa tyg jeszcze ok ale w tym ostatnim zawsze coś sie dzieje i potem człowiek ma taki łeb nabity głupimi myślami;)
Ale Pauka damy radę nie? Bo jak nie my to kto!
Oj to prawda, ostatni tydzien to jakies męki...
Pewnie, ze damy radę, głowa do gory, musi byc ok
-
nick nieaktualny
-
Muszę się pochwalić dziewczyny jestem w szokuuuu
Mój to, że się postarał to mało powiedziane łażę po domu szukam tego drobiazgu o którym pisał i nie widzę wracam do kuchni O! patrzę 3 tulipany fajnie, ale bez jakiegoś zachwytu, ale patrze w dół na czym leżały a tam Zmywarka no kurczę byłam taka szczęśliwa, że się popłakałam nienawidzę zmywać i od dłuższego czasu męczyłam go o to, ale za chiny ludowe się nie spodziewałammmargol, Sabina, _izunia_, A_n_k_a_80, Strazaczka1990, violett, Behemottka, anesska, mysza0406, martta, Bratek lubią tę wiadomość
-
Ania91, ale super prezent Ci zrobil:) tez bym chciala ale w tym mieszkaniu nawet nie mialabym jej gdzie wstawic.
I tak mi sie kawal przypomnial z przymruzeniem oka: dlaczego kobiety maja mniejsze stopy niz mezczyzni? Zeby mogly stac blizeh zlewuAnia91, mysza0406 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDopiero wróciłam po wizycie
matko Ale było opóźnienie. Padam na twarz.
Dziecko zdrowe, szyjka długa, fajnie było podglądać. Kręgosłup wyglądał jak małe.perełkinasze młode rosnie jak szalone. Dziś już miało 8cm
Ale są też i mniej radosne wieści. Mam za wysokie igg cytomegalii. Mam powtórzyć za 6 tygodni. Może nas czekac konsultacja u prof. w Łodzina razie mam się nie martwić. Łatwo powiedzieć
szpilka, mmargol, Pysiaczek89, Strazaczka1990, bisacz, AniaLewandowska, Gumcia lubią tę wiadomość
-
Behemottka wrote:Nie wiem, napisałam na tamtym wątku, ale nie ma odpowiedzi.
Ona czeka na wynik jak na wyrok, a tam co chwile jakies dopytywania o bolesne szczegóły.
Jak wszystko bedzie dobrze to na pewno do nas wróci.
Nie wiem czy sama bym chciała być zagadywana przez szcześliwie koleżanki
Ale moze to ja jestem dziwna.Behemottka, Sophia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Tak sobie mysle, czy nie lepiej dać Jej spokój.
Ona czeka na wynik jak na wyrok, a tam co chwile jakies dopytywania o bolesne szczegóły.
Jak wszystko bedzie dobrze to na pewno do nas wróci.
Nie wiem czy sama bym chciała być zagadywana przez szcześliwie koleżanki
Ale moze to ja jestem dziwna. -
nick nieaktualnyszpilka wrote:Sabinko lubie za wynik usg nie za cytomegalie. Bedzie dobrze
mmargol, _izunia_, Strazaczka1990, Behemottka, martta, Bratek lubią tę wiadomość
-
Wpiszcie u mnie pierwszą rozpoznaną na wątku dziewojęTeż nie lubię tego ostatniego tygodnia przed wizytą, zawsze się wtedy nakręcam.
Sabina, megg, A_n_k_a_80, Angela89, _izunia_, claudiuszek, mmargol, Strazaczka1990, violett, bbeczka91, Behemottka, bisacz, anesska, Magdziulla, AniaLewandowska, Ksosia, mysza0406, martta, Bratek lubią tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualny