Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • anesska Debiutantka

Wysłany: 8 marca 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/zdjecie/d8fa9da390487c2d inaczej nie dam rady z telefonu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 16:25

Dzierzba, Ania91, mychakruszyna, Behemottka, claudiuszek, Strazaczka1990, szpilka lubią tę wiadomość

f2w3flw1upie6gtl.png
    Aniołek 13 tc 30.01.2015 r.
    Aniołek 8 tc 07.06.2015 r.
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Heeej, to spęź dzień kobiet z innymi kobietami. Idź na "kawkę" z koleżanką, albo zaproś do siebie parę przyjaciółek i pooglądajcie babskie filmy. :) Ja tam czekam na męża, kasę da i gnam do fryzjera. W końcu dzień kobiet, coś dla siebie trzeba zrobić. :P
    Niby tak, tak myślałam, ale część koleżanek spędza ten dzień razem z mężami, chłopakami a pozostałe są poza miastem :/ jakoś przetrzymam, włączę sobie filma..
    Ale dziękuję za rady, dobrze, że mam jeszcze Was :)

Ksosiu, a dlaczego tak miałaś aż przez 3 lata? wyjazdy męża co roku tak przypadały?

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Ania91 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anesska wrote:
    Cześć dziewczyny. Od jakiegoś czasu troszkę poczytuje forum, ale miałam za mało odwagi, żeby dołączyć. Jestem po długim leczeniu niepłodności i dwóch poronieniach. Aktualnie trzecia ciąża i już trzeci pobyt w szpitalu. Będę czytać, ale raczej rzadko się udzielać. Terminów porodu mam kilka, najczęściej pojawia się 17.09.2016 r. Od razu zapytam czy może któraś z was ma obfite wodniste upławy? Właśnie z tego powodu jestem w szpitalu i ciągle nic nie wiem.. Postaram się wrzucić zdjęcie aktualnego usg żeby się uwiarygodnić, jeśli mi się to uda z telefonu.
    To taki etap ciąży upławy są ok jeśli nie są podbarwione krwią lub brązowe i jeśli nie mają jakiegoś ostrego "zapachu" bo to może zwiastować zakażenie ;)
    Ja dzisiaj się witam kończąc 12 tydzień jupiii jejeaaa ojj smaki mam ciągle na słodkie i mieszane dziś jadłam kapuśniaczek potem 7days'a z czekoladą znowu kapuśniaczek i skitelsy :D Co do prezentów to ja mojemu kupiłam kieliszki bo mu potrzaskalam do wina (oczywiście niechcący) pistolet do kleju na gorąco i dziś się skusiłam kupiłam w tesco z f&f taki komplecik (bluzeczka z długim rękawem+długie spodenki) z psiakiem z dalmatyńczyków po promocji za 29.40zł tak to wszystko drogie za 62zł a na to przyjdzie jeszcze czas kolory neutralne a z napisem "I love my daddy" :P bo to dostanie dziś jak wróci z pracy koło 00:30 bo 10 dzień mężczyzny PAMIĘTAĆ!!! a 17 ma urodziny a wtedy nie będziemy się widzieć :) uff rozpisałam się

Ps. na mnie coś podobno czeka w domu a będę u niego dopiero koło 19:30 to Wam potem napiszę co dostałam, ale pewnie tylko kwiotka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 16:38

_izunia_ lubi tę wiadomość

w57vikgnszqgz528.png
  • Ania91 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anesska wrote:
    http://www.fotosik.pl/zdjecie/d8fa9da390487c2d inaczej nie dam rady z telefonu
    USG widać z wczoraj? ładne dzieciątko
    Ps. a nie pochwaliłam się dziś przyszedł mi detektor tętna płodu z AngelSounds będę wieczorkiem słuchać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 16:38

mychakruszyna lubi tę wiadomość

w57vikgnszqgz528.png
  • anesska Debiutantka

Wysłany: 8 marca 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Usg jest z wczoraj bo wczoraj mnie przyjęli do szpitala. Datę napisałam dzisiejszą jako że dziś zamieszczam post

Ania91 lubi tę wiadomość

f2w3flw1upie6gtl.png
    Aniołek 13 tc 30.01.2015 r.
    Aniołek 8 tc 07.06.2015 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol zawsze wyjazdy, albo praca wypada w szczególne okazje, urodziny itd.

Ania91 lubi tę wiadomość

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Mmargol zawsze wyjazdy, albo praca wypada w szczególne okazje, urodziny itd.
    Wiesz, że ja teraz dopiero zauważyłam, że mamy chłopaków w tym samym wieku? Mój ma urodziny 21 kwietnia a Twój? Zastanawiam się, czy to taki rocznik bo mój jest niesamowitym Łobuziaczkiem długo w jednym miejscu nie wysiedzi :D

w57vikgnszqgz528.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, cześć, czołem, kluski z rosołem!

Pora wstawać mi :). Za oknem słoneczko znów, świat wrócił do normy!

Witam nową koleżankę!
    Trzymam kciuki za Anie:) Będzie dobrze:) Poza tym ja tez objawów praktycznie nie mam, więc detektor ma zastosowanie:)
    Dzierzba ma trzy, no fakt:)
    Haneczka, welcome back.
    Kto to polecał te body z napisami? Rewelacja!

Idę jeszcze sprawdzić Ksosi pierwsza stronę, bo od razu zaczęłam nadrabiać.

Ania91, A_n_k_a_80, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz nadrobie ale się pochwalę mamy syna na 100% więcej nie wiem bo robił dr dokładne usg bo trochę biochemia z testu podwójnego wyszła nie zadowalająca ale lekarz powiedział że obraz jest idealnie i mamy się nie martwić

mmargol, Dzierzba, Behemottka, żabka04, anesska, Anulka01, Ulfenstein, _izunia_, violett, claudiuszek, AniaLewandowska, Malutka92, maluutka90, bbeczka91, szpilka, Bratek, Pysiaczek89, Sabina, A_n_k_a_80, Strazaczka1990, megg, Magdziulla, martta lubią tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha:). Ksosia, pierwsza strona pierwsza klasa ;). Na razie same siurki!

Ale dzisiaj dużo wizyt! Drogie panie, powodzenia i zdrowych bobasków.

Gdzie Ty, Małgorzatka?

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • _izunia_ Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    zaraz nadrobie ale się pochwalę mamy syna na 100% więcej nie wiem bo robił dr dokładne usg bo trochę biochemia z testu podwójnego wyszła nie zadowalająca ale lekarz powiedział że obraz jest idealnie i mamy się nie martwić

Dobre informacje :) Gratuluję małego synusia :D

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela! super wiesci, gratuluje siura! :D

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja mam nadzieję na swojego siusiaka :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 17:12

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsza strona faktycznie pierwsza klasa ja dziś mam pechowy dzień, ale za to mam jakiś taki dobry humor :)
    Okazało się, że jak smyka do przedszkola zaprowadziłam to miał przynieść kwiatka no to ja kochana mamuśka do auta i szybko wio do kwiaciarni po drodze tak szybko szłam (buty na obcasie) że mi się prawa noga wywinęła boli jak diabli a trochę kilometrów już dziś zrobiłam najgorzej jest w aucie a 3 lata temu jak skręciłam sobie staw skokowy w tej samej nodze to nabyłam ortezę więc jak tylko z zajęć wróciłam do domu to ją założyłam, ale dalej boli:/ wzięłam wcześniej apap, żeby do domu zajechać i myślałam, że mi przeszło oczywiście zmieniłam zdanie jak lek przestał działać na razie wytrzymuje bez tego, ale czeka mnie jeszcze 50 km drogi (godzina) jak nie przejdzie, to albo wieczorem albo jutro z rana pojadę na IP i tak chyba za bardzo nie pomogą, bo prześwietlić mi jej nie mogą...
    Ps. kwiatki oczywiście kupiłam, a że taki wybór kolorów to zamiast 1 kupiłam 5 bo nie mogłam się zdecydować :D
    Kaleka ze mnie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 17:14

Sabina, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

w57vikgnszqgz528.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:06

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz po badaniu z fasolka wszystko ok! Potem podam szczegoly :). Dzieki ze trzymalyscie kciuki dziewczyny.

Dzierzba, żabka04, _izunia_, Behemottka, claudiuszek, AniaLewandowska, mychakruszyna, violett, szpilka, mmargol, Anulka01, Bratek, Ewelina.Irl, Pysiaczek89, Sabina, Strazaczka1990, megg, Gumcia, haneczka lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku, gdzie ten mój mężczyzna przepadł, głodna już jestem! :P

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dostałam kwiatka z rabatki przed domem! Ważne, ze nie z moich nowych nasadzeń;). Czyli postarał sie mój luby :P

_izunia_, mmargol, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Malgorzalki źle pobrali krew i musiała dawać jeszcze raz. Chyba jest poślizg i dzisiaj nie bedzie wiedziała. Ale mi jej szkoda, nie dość, ze i tak przezywa, to jeszcze jej termin przesunęli.

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    A nie w 13tc? Bo 14 to ja dziś zaczęłam a datę mam tydz wcześniej..
    Moja ciąża.jest o tydzień starsza;) potwierdzone u ginekolaga

szpilka lubi tę wiadomość

‹‹ 309 310 311 312 313 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ