WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.fotosik.pl/zdjecie/d8fa9da390487c2d inaczej nie dam rady z telefonu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 16:25
Dzierzba, Ania91, mychakruszyna, Behemottka, claudiuszek, Strazaczka1990, szpilka lubią tę wiadomość
Aniołek 13 tc 30.01.2015 r.
Aniołek 8 tc 07.06.2015 r. -
haneczka wrote:Heeej, to spęź dzień kobiet z innymi kobietami. Idź na "kawkę" z koleżanką, albo zaproś do siebie parę przyjaciółek i pooglądajcie babskie filmy.
Ja tam czekam na męża, kasę da i gnam do fryzjera. W końcu dzień kobiet, coś dla siebie trzeba zrobić.
jakoś przetrzymam, włączę sobie filma..
Ale dziękuję za rady, dobrze, że mam jeszcze Was
Ksosiu, a dlaczego tak miałaś aż przez 3 lata? wyjazdy męża co roku tak przypadały? -
anesska wrote:Cześć dziewczyny. Od jakiegoś czasu troszkę poczytuje forum, ale miałam za mało odwagi, żeby dołączyć. Jestem po długim leczeniu niepłodności i dwóch poronieniach. Aktualnie trzecia ciąża i już trzeci pobyt w szpitalu. Będę czytać, ale raczej rzadko się udzielać. Terminów porodu mam kilka, najczęściej pojawia się 17.09.2016 r. Od razu zapytam czy może któraś z was ma obfite wodniste upławy? Właśnie z tego powodu jestem w szpitalu i ciągle nic nie wiem.. Postaram się wrzucić zdjęcie aktualnego usg żeby się uwiarygodnić, jeśli mi się to uda z telefonu.
Ja dzisiaj się witam kończąc 12 tydzień jupiii jejeaaa ojj smaki mam ciągle na słodkie i mieszane dziś jadłam kapuśniaczek potem 7days'a z czekoladą znowu kapuśniaczek i skitelsyCo do prezentów to ja mojemu kupiłam kieliszki bo mu potrzaskalam do wina (oczywiście niechcący) pistolet do kleju na gorąco i dziś się skusiłam kupiłam w tesco z f&f taki komplecik (bluzeczka z długim rękawem+długie spodenki) z psiakiem z dalmatyńczyków po promocji za 29.40zł tak to wszystko drogie za 62zł a na to przyjdzie jeszcze czas kolory neutralne a z napisem "I love my daddy"
bo to dostanie dziś jak wróci z pracy koło 00:30 bo 10 dzień mężczyzny PAMIĘTAĆ!!! a 17 ma urodziny a wtedy nie będziemy się widzieć
uff rozpisałam się
Ps. na mnie coś podobno czeka w domu a będę u niego dopiero koło 19:30 to Wam potem napiszę co dostałam, ale pewnie tylko kwiotkaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 16:38
_izunia_ lubi tę wiadomość
-
anesska wrote:http://www.fotosik.pl/zdjecie/d8fa9da390487c2d inaczej nie dam rady z telefonu
Ps. a nie pochwaliłam się dziś przyszedł mi detektor tętna płodu z AngelSounds będę wieczorkiem słuchaćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 16:38
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macioszczyczka wrote:Mmargol zawsze wyjazdy, albo praca wypada w szczególne okazje, urodziny itd.
-
Dzien dobry, cześć, czołem, kluski z rosołem!
Pora wstawać mi. Za oknem słoneczko znów, świat wrócił do normy!
Witam nową koleżankę!
Trzymam kciuki za Anie:) Będzie dobrze:) Poza tym ja tez objawów praktycznie nie mam, więc detektor ma zastosowanie:)
Dzierzba ma trzy, no fakt:)
Haneczka, welcome back.
Kto to polecał te body z napisami? Rewelacja!
Idę jeszcze sprawdzić Ksosi pierwsza stronę, bo od razu zaczęłam nadrabiać.Ania91, A_n_k_a_80, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzaraz nadrobie ale się pochwalę mamy syna na 100% więcej nie wiem bo robił dr dokładne usg bo trochę biochemia z testu podwójnego wyszła nie zadowalająca ale lekarz powiedział że obraz jest idealnie i mamy się nie martwić
mmargol, Dzierzba, Behemottka, żabka04, anesska, Anulka01, Ulfenstein, _izunia_, violett, claudiuszek, AniaLewandowska, Malutka92, maluutka90, bbeczka91, szpilka, Bratek, Pysiaczek89, Sabina, A_n_k_a_80, Strazaczka1990, megg, Magdziulla, martta lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:zaraz nadrobie ale się pochwalę mamy syna na 100% więcej nie wiem bo robił dr dokładne usg bo trochę biochemia z testu podwójnego wyszła nie zadowalająca ale lekarz powiedział że obraz jest idealnie i mamy się nie martwić
Dobre informacjeGratuluję małego synusia
-
nick nieaktualny
-
Pierwsza strona faktycznie pierwsza klasa ja dziś mam pechowy dzień, ale za to mam jakiś taki dobry humor
Okazało się, że jak smyka do przedszkola zaprowadziłam to miał przynieść kwiatka no to ja kochana mamuśka do auta i szybko wio do kwiaciarni po drodze tak szybko szłam (buty na obcasie) że mi się prawa noga wywinęła boli jak diabli a trochę kilometrów już dziś zrobiłam najgorzej jest w aucie a 3 lata temu jak skręciłam sobie staw skokowy w tej samej nodze to nabyłam ortezę więc jak tylko z zajęć wróciłam do domu to ją założyłam, ale dalej boli:/ wzięłam wcześniej apap, żeby do domu zajechać i myślałam, że mi przeszło oczywiście zmieniłam zdanie jak lek przestał działać na razie wytrzymuje bez tego, ale czeka mnie jeszcze 50 km drogi (godzina) jak nie przejdzie, to albo wieczorem albo jutro z rana pojadę na IP i tak chyba za bardzo nie pomogą, bo prześwietlić mi jej nie mogą...
Ps. kwiatki oczywiście kupiłam, a że taki wybór kolorów to zamiast 1 kupiłam 5 bo nie mogłam się zdecydować
Kaleka ze mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 17:14
Sabina, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Juz po badaniu z fasolka wszystko ok! Potem podam szczegoly
. Dzieki ze trzymalyscie kciuki dziewczyny.
Dzierzba, żabka04, _izunia_, Behemottka, claudiuszek, AniaLewandowska, mychakruszyna, violett, szpilka, mmargol, Anulka01, Bratek, Ewelina.Irl, Pysiaczek89, Sabina, Strazaczka1990, megg, Gumcia, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny