WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas dziewczyny tez cos problem z przybieraniem, poprzedni tydzien tylko 40g ( tak wynika z naszje wagi ), a teraz go wazylam po dowch dniach - tak z ciekawosci i nic ie ruszylo... nie wiem, co o tym myslec.
Boje sie zapalenia ukladu moczowego, bo to niby tak przebiega, ze czasem jedynm objawem jest male przybieranie, a u nas jest taka mozliwosci, bo przecieic mamy poszerzone ukm. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLrf jak to zrobić?
Szkoda że nie ma prostego szybkiego sposobu.
Już dziś byście mieli ta masę)
Kamcia tak pytała????
Ja od dnia wczorajszego mam 6 mcy na załatwienie odrzucenia spadku po kuzynka a potem dzieci:-(
Kamcia masz wzór wniosku co pisałaś do sądu w sprawie Piotrusia?
Uzyczysz? Na priv????
Będę wdzięczna bo nie chce mi się Klein pisma a notariusz mojej mamie nie napisał. -
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:czy ktos sie orientuje co kombinuje moje dziecko, jak podklada nogi pod siebie i wstaje na kolanach i trzyma tylek w gorze? do czego sie przygotowuje?
Haha
Do raczkowania????
Spryciarz!!!!!
Co do zapalenia pęcherza to może zrób badanie moczu?
I jakieś inne badania co wykażą jakiś stan zapalny: np. Crp????
Mój próbuje nogi podciągnąć.
Za to gada jak szalony.
Chyba będzie gadula jak córka? -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Zabko. Mogę pokazać ale chyba mało adekwatna nasza sprawa do twojej. ..
może wieczorem
a sedzina pytała tez o nasze zarobki
Ja przerobie
Potrzebuje tylko wzór jako podgląd jak to ma iść.
Kurcze z córką od ręki w sądzie pisałam i pomogła mi babka tzn poprawiła gdzie Ne gdzie a teraz mówię wam mózg nie ten.
Ja chcę tamten!!!!!!
Co sędzia liczyła że jednak przyjmiecie dług bo macie zarobki????
Zalosni oni są!
Głupie pytanie a to że kontakty były jakie były i ile zrobił dla dziecka to się nie liczy????? -
nick nieaktualnyEj dziewczyny co wy, już o 5 myślicie? Te czwórki są do 14kg więc mam zamiar poczynić większe zapasy, puki co wydają mi się jeszcze duże tzn są wysoko na pleckach i spora kieszonka się tworzy a Leoś coś koło 8kg waży. Myślałam, że 4 ponosimy spokojnie jeszcze ze 2-3 miesiące.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tak w ogole to Dzien dobry wszystkim, wczoraj padlam jak kawka maz malego pilnowl a ja poszlam spac bo ledwo stalam, maly zasnal po 22 obudzil sie o 1.40 9ozniej usnal i wstal o 6.10 takze tragedii dzis nie bylo, napeno lepiej niz 2 poprzednie noce, moze faktycznie meczyl to skoczyslaw?? Oby juz sobie poszedl w cholere. Ale, calkiem dziwna sprawa bo moj maly robi juz 3 dzien kupe w nocy
comu sie pomieszalo to nie wiem wczesniej tak nie robil :)ale chyba najwazniejsze ze robi i nie ma zaparc.
Maz w pracy, corka zostala dzis ze mna w domu bo stwierdzila zelna chce miec ferie , atam niech siedzi ona i tak sie sama soba zajmuje:) i zastanawaim sie co dzis robic na obiad bo totalnie nie mam weny
wybaczcie ze sie nie odniose do tego co pisalyscie od wczoraj, ale jakos nie mam weny na przegladaniemimo ze paregodzin spalam to i tak jakas, padnieta jestem
-
My na pierwszej drzemce oczywiście była kupa z dwóch dni do tego nauczył się krzyczeć i krzyczy ze chce mu się spać więc śpi
muszę dziś zrobić prezent na dzień babci i dziadka bo mam odbite stopki w gipsie jeszcze chce na kartce odbić także jest co robić
-
nick nieaktualnyto chyba też zależy od budowy dzieciątka, a nie tylko masy
mój zjadł i śpi dalej, jakieś złe licho się do nas przyplątało, bo tak płacze jak coś go boli, wymasowałam dziąsła i zadziałało, jest lepiej
kawy mnie się chce, a boję się że ekspres Małego obudzi -
żabka04 wrote:Ulf bierzesz Chętna?
Ja ci oddam swoje 20kg!!!
Tyle chce się pozbyć ale to chyba nie realne:-(
Żabka,
Wszystko jest realnejakieś 3 lata temu mi się udało prawie 15 kg schudnąć i to bez większych wyrzeczeń to Tobie też na pewno się uda!
My nadal na 3, a w sumie to od trzech opakowań na 3
Madziuula,
Twój synek chce raczkować! Zdolniacha!żabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️