WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziuuula spokojnie moj tez tak robi
ale do racxkowania to keszcze spora droga trzeba rece jeszcze skoordynowac i uniesc cale cialko wiec spokojnie niech trenuje.
Dzis znowu Ignas probowal narobic do kuwety skonczylonsie tym ze tylko troche dolecialo wiekszosc na oodlodze hehe.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/26222626fbe0.jpg
Little Red Fox, Ulfenstein, żabka04, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy nosimy 4 ale jeszczetroche i przejdziemy na 5 nie ze wzgledu na wage malego ale wlasnie na budowe ciala, on ma bardzl tluste uda i przez to trzsba ubierac wiekszy rozmiar bo mniejzze to mj sie odciskaja no i na wage zlota jest dlugosc na plecach bo musi sytrzymac te fruwajace, do tylu kupy!
-
Sarcia,
No właśnie u nas też kupki zawsze górą wychodzą. ..nigdy dołem. ..
Teraz już rzadziej ale zdarza się jeszcze czasami, ale na początku to notorycznie. ...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Złowił te fioletowe pampki z Biedry
i już są testowane. Są mega wysokie! Zośka się trochę w nich topi
no ale z tego to już chyba nie ma możliwości żeby wyszło górą
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
kleik nie ma smaku, więc niekoniecznie będzie smakować (i nie smakować równocześnie)
jest dobry by troche mleczko zagęścić przed ulaniem, Angela używała na podtuczenie malutkiej
do butelki bym sypnęła 1 miarkę
ja przykładowo kaszkę ryzową na noc sypię 3 miarki na 230 gotowego mm i idzie to przez smoczek 3+
gęsta papka nie bedzie smaczna czy ciekawa-jedynie konsystencja(a na takie papki to przepisy na opak)
-
nick nieaktualny
-
Agatia,
Zdały egzamin!
Choć mam wrażenie że Zosia ostatnimi czasy robi dużo rzadsze kupki niż robiła. .a wydaje mi się że powinno być na odwrót. ..nie? Co prawda nie robi ich częściej niż zwykle więc nie podejrzewam biegunki..09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Agatia,
Nabiał to ja już prawie zapomniałam jak wygląda. ..odstawiłam nabiał jak Z miała 5 tygodni...
No właśnie co jakiś czas ma takie mega wodniste. ..09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Darusia ja to juz w ogole nie wiem, od czego zaczac rozszerzanie diety. Malo na razie na ten temat czytalam i tez Was tutaj podczytuje. ja odsuwam jeszcze ten temat w czasie, bo che zaczac od skonczonego 6 miesiaca dopiero cos podawac, ale co i jak i ile, to nie wiem.
Ale moj Maly patrzy na mnie jak zaczarowany, jak wkladam jedzenie do ust, czy cos pije. Ostatnio maz dal mu powachac kawalek przyprawionego mieska na widelcu, a on zlapal za ten widelec i probowal sobie do buzi wcelowac..