WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Serio wskazującym? W te mała dupinkę?
O ja. Może sie uda bez.
Ale podejrzewam u Kostka znów brzuszek Wiec noże 'omijanie' ich byłoby rozwiązaniem.
Dzięki za instrukcje -
Nadrobilam was
Wróciliśmy do domu z moją mamą także jeszcze tydzień luzu. Mój samochód złom został u mechanika bo nie zdążył go zrobić a jak go zrobi to chyba go wystawie na sprzedaż. Maż mówi żeby coś innego kupić.
I nas dynia dzień drugi całkiem całkiem jutro trzeci dzień
Byliśmy dziś u teściów Szymek był grzeczny posmial się babcia się bardzo cieszyła z laurki
A wieczorem tak się śmiał w głos wręcz krzyczał ze śmiechu chyba odkrył ze umie heh
Ten tydzień masakra we wtorek rehabilitację potem usg mózg i brzuch a na koniec neurolog.
Darusia ja bym chyba moja rozniosła jakby mi tak zrobiła
Kupiłam też pasternaka jutro się może do Auchan przejade zobaczę jakie są te jednoskladnikowe
-
nick nieaktualny
-
Sarcia, to się nazywa zmęczenie. Oj, często mam tak, że jestem tak zmęczona, że spać nie mogę. U mnie działa wtedy ciepła herbatka, nie gorąca, ciepła i potem zasypiam.
-
nick nieaktualnyWitamy się po karmieniu nr 1:-)
Wieczorem kaszki zjadł tyle Co ostatnio czyli 25ml?ale 30min wcześniej butle mm tyle co zawsze 150ml:-)
Pięknie przesłał nockę
Teraz się modlę żeby wstał o 7-7:30 i zjadł butle bo muszę córkę zaprowadzić do przedszkola i do biedronki na jakieś zakupy więc dobrze by było jakby zjadł.
Córka śpi jak zabita na wieczór zazyczyla sobie meliske (mówi ziolka) i chyba na nią działają bo maratonu do mnie w nocy nie zrobiła.
Od środy zostanie chyba w domu bo ma kaszel mokry sporadycznieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 06:20
-
Żabka no to super nocka my po drugim karmieniu i zasnął także jeszcze
pospie mąż już do pracy wstał
Mam ochotę do ikei jechać i do galerii ale auta brak więc chyba tylko galeria zostaje
Kuter właśnie sobie przypomniałam że mam jechać dziś po szczeniaczka uczniaczka na drugi koniec miasta a nie mam auta cholerna muszę coś wykombinowac
-
nick nieaktualnyWitam się z rana, malutki jeszcze drzemie, zrobił pobudkę ok 5. na mleczko. Korzystajac zabrałam się za śniadanie i kawę, później ogarnę kuchnię i salon, więc liczę że jeszcze sobie do ok 8. pośpi
dziś spał u nas, popadnę w jakiegoś doła przez te jego pobudki
nie wiem co jest grane, zegar w tyłku że się budzi co godzinę??
-
ja też się witam, własnie dopijam pierwszą kawkę
kardiolog jest wyjazdowy, więc wole wczesniej wstac i mieć czas dla siebie
chłopy spia
Piotrek w nocy spał, ale ze trzy razy mocniej sie ruszał...mnie to budzi, gorzej z zasnieciem, zwłaszcza że jak mały juz się nie ruszał to mąz zaczynał -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja przed urodzeniem Filipa długo spałam w stoperach, teraz przy małym dziecku nie potrafię
Mały się obudził i pożera z chichotem własną.. stopęKuba coraz częściej na nie spoglada, Wie ze ma kolana nie długo pewnie dojdzie do stop
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela, dziś pierwszy raz chyba zauważył
no i trzymamy kciuki za Martynę w żłobku
i za wizytę Piotrusia
ok, idę ubrać swojego Łobuza, pozwoliłam mu pobrykać na golasa, ale nie jest najcieplej na mieszkaniu. Dobrze że mu dziś humor dopisuje, po pierwszej drzemce pokombinuję z dynią, dziś postaram się o inną konsystencję i dodam trochę tłuszczu. Oho, i nauczył się pluć w sobotę i teraz tak ostro trenuje że się zaczynam go baćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 07:51
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uf ! Nadrobilam Was !
Ale połowy nie pamiętam
Co u nas..? Mnie na maxa rozlozylo ;( nie nadążam z chusteczkami...głowa mi pęka a w gardle drapie...
Shit!
A dzisiaj mamy iść na rehabilitację pierwszy raz...a jutro na pneumokoki - bo ostatnim razem pielęgniarka była chora. .. i teraz mam dylemat czy nie przesunąć szczepienia, bo jeśli Mała coś złapała ode mnie a jeszcze się nie ujawniło...?
Darusia,
Współczuję sytuacji z teściową...
Nie wiem czy bym potrafiła być tak opanowana. ..
Ja mam spoko bardzo teściów, zwłaszcza teściowąto moja Mama jest bardziej z tych co mają milion rad zawsze i na wszystko...
Do tego teście są daleko co ma też swój plus09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariah zdrówka
Lrf gratki. mój już łapie z stopki przy przebieraniu dupci
Kamcia gratki:-)ale leci ten czas...
Angela trzymambędzie dobrze różnie to bywa w pierwszy dzień ale mam nadzieję że córcia nie będzie chciała wyjść z tamtąd
Moja córka już w przedszkolu.
Mały nie chciał jeść przed wyjściem.
Więc mm zapakowalam w razie w i biegiem do przedszkola.
Ryzyk Kwidzyn jak to mówią.
Nie spał cała drogę oglądał świat dopiero jak wyszliśmy na dwór z przedszkola usnal.
U nas -6st. I mama zafundowala synkowi spacerek
Mąż śpi po nocce to co będę siedzieć jak mały i tak śpi.
Korzystamy
A i się pochwalę /poskarze mąż mnie wczoraj uszkodził!
Wyglupiac mu się zachciało w łazience (szykowal kąpiel córce) i przewrócił mnie do wanny na jej zabawkę do kąpieli.
Ja cała mokra oni się brechtaja a dziś siniak na pół posladka!!!
Chociaż wesoło było:-)
Dariah lubi tę wiadomość