WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję
przyda się !
Żabka,
Jak zaczęłam czytać, że mąż Cię uszkodził bo zachciało mu się wygłupów w łazience..pomyślałam o innych wygłupach hehehżabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIgnacy oszalal. W nocy budzil sie co 2 godziny i tona jedzenie, czy mu sie noworodkoee czasy przomnialy (??? To lepiej niech szybko o n7ch zap8mni i wroci na wlasciwe tory do licha!!
Nadal 3 dzien robi z7elone lub zielono zolte kupy, zanim pojde do lekarza to zadzwonie i pogadam z lek moze przez telefon mi cos poradzi -
nick nieaktualnysarcia, co dwie godziny to i tak luksus
ja się miałam zabrać za obiad a teraz patrzę do lodówki i się okazało że m sprzedali zepsute mięso, wczoraj jeszcze nie śmierdziało tak na kilometrWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 09:34
-
nick nieaktualnyDzwonilam do lekarki i kazala mu podawac 2x dziennie probiotyk , 1 raz dziennie musze przemycic smecte i mu dac no i kazala kupic elektroloty dla niemowlat i tez mu dawac.
Macie jakies sprawdzone co dzieci pily ? Bo nie wiem jak maly to zniesie, i kazala mu dawac duzo picia tylko co mu dawac wody ? Herbaty? Moze dlatego on chce co chwila cyca bo moze za malo wody. Hmm co mowocoe ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Sarcia pierw spróbuj z wodą przygotowana ciepła dla zachęty.
Mój np zimnej tzn temp.pokojowa się nie napoje tak dużo jak ciepłej.
Zaraz wleje wody do szkalanki i wystudze mam nadziejeze sie napije, a kupowac jakies herbatki dla dzidzkow po 4 m myslicie ze to dobry pomysl i maly to wypije ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatia
a mam pytanie w jakiej aptece kupowalas Infanrix dla malej ? Chodzi mi czy w jakiejs ogolnolsloej typu sbam o zdrpwie, gemini otd bo mam problem z ostatnia dawka tej szczepionki dla malego i musze szukac zeby gdzies zorganizować i chcialam podpytac czy ktos wie w jakiej aptece jest dostepny to bym zaraz kupila mu -
nick nieaktualnyagatia wrote:Sarcia te herbatkinw torebkach są ok, choć cena masakrato. A te granulowane to cóż... trudno je nazwać herbatą
Kochana a jakie w torebkach ? Podasz nazwe bo ja nie wiem o jakoe chpdzi ja wlasnie myslalam o jakis hippach czy cos ale jak to syf to kupie co innego -
nick nieaktualny