WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyok, to będzie ziemniak, brokuł, marchew, później mam w planach cukinię, buraka i kalarepę, a seler i pietruszkę w miksie, bo samodzielnie nie smakują rewelacyjnie.
Patrzę się w dziób Młodego, bo go rozśmieszyłam i faktycznie górne jedynki też idą, a dolne jeszcze nie wyszły do końca. Widać je na powierzchni dziąsła... jeżu kolczasty, armagedon się szykuje i która jedynka pierwsza się pokaże w pełnej krasie? -
nick nieaktualnyagatia, ze wszystkim trzeba uważać, zobaczymy jak to nam dalej pójdzie. Bałam się że będzie dużo gorzej, a teraz cykam się tylko przed burakami i tym jaki bałagan z tego może powstać
o masakra mój się obudził, niby spoko, pouśmiechał się, pośmiał się, a zaraz płacz przez zęby, jakiego nigdy nie słyszałamteraz się uspokoił, ale znowu jojczy, więc muszę opanować tą masakrę
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Sarci jak tam nawadnianie idzie?
A powiedz Igus ssie normalnie, czy krótko? Bo Liw ostatnio ssie krótko i też ma kupy wodniste i bardziej zielone bo wypija głównie mleko I fazy, które ma dużo laktozy.
Do chrzanu on na wode pluje i jaktu smecte dac ? Po te elektrolity pojade dopirro to kupie to co mowilss do dzioba strzykawe bo onaczej marnie to widze
Wiesz co on je normalnie tak jakzwykle 7-10 minut i zasysa bardzo mocno az cyc mnie boli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy juz od 2 godzin w domku, zuch z nieh dziewczyna. Nie chciała wychodzic. Wyszlysmy kiedy dzieci zaczynaly lezakowanie to ta chłopcowi do lezaczka sie wpakowala
jestem z niej dumna. Nawet pierwsza pracw plastyczna mi dala
agatia, Little Red Fox, żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:My juz od 2 godzin w domku, zuch z nieh dziewczyna. Nie chciała wychodzic. Wyszlysmy kiedy dzieci zaczynaly lezakowanie to ta chłopcowi do lezaczka sie wpakowala
jestem z niej dumna. Nawet pierwsza pracw plastyczna mi dala
no i dla mamy
Szybko chłopaków podrywaLittle Red Fox lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela a nie mówiłam
Gratki dla Martynki
Lrf powinny wyjść dolne a potem górne.
Wszystko jest zapisane w genetycznie twojego dziecka.
Może być tak że wyjdą dolne i nim się obrocisz będą górne:-)
Ratuj się viburcolem itp.
Ja wróciłam z spaceru,zakupów i przedszkola.
Niby ciepło ale zmarzlam.
A najgorsze ze spać mi się chce. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:My nawet o żłobku państwowym nie marzylismy. Ale miasto daje dotacje do 500 zl jak sie ma 2 dzieci ale trzeba reZygnować z miejsca. Za zlobek mamy placic 1050 zl wiec nie jest źle jak sie ma dotacje.
Prorodzinna politykanieważne kto tam u koryta siedzi
-
Teoretycznie kalendarz zebow mówi ze dolne pierwsze.
W praktyce bywa różnie. Internet pełen jest historii, w których to górne wychodziły pierwsze. -
LRF ja myślę, że zęby to indywidualna sprawa. Ja np. miałam jeszcze mleczaki mając naście lat. Bardzo późno mi ostatnie wyleciały. Mojej koleżanki córeczka najpierw dorobiła się zębów górnych a dopiero później dolnych. Co prawda wyszły praktycznie pare dni później niż górne ale zawsze.
Angela, brawa dla Martynki, dzielna dziewczynka.
Darusia jak bioderka? -
nick nieaktualnyTo mnie zaskoczył junior.
Poszłam umyć podłogi (skończyłam sprzątać chatę)wracam i co widzę????
Junior ściągnął sobie skarpetke:-)
I się śmieje do mnie i łapie za nogi:-)
A teraz kupę waliNatka-matka wariatka :), kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość