WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lrf
na pewno to jest różnica bo Piotrek z nami nigdy nie spał
czasem rano go brałam na dospanie jak budził się po 7...teraz się opanowałam i jak np dzisiaj mały wstał o 7.30 a nie kolo mnie dosypial
ale te przenosiny to z takim smuteczkiem i straszeczkiemno i niekoniecznie musi się udać. Ale zakładam ze się uda
-
Wracam do żywych
Kamcia,
Gratulacje dla Piotrusia! To już duży kawaler!
Darusia,
Brawo za bioderka! Super
Angela,
Dzielną masz córeczkę! Na prawdę pięknie się spisała !
Natka,
Powodzenia na szczepieniu
Jeśli kogoś pominelam to przepraszam. Wczoraj mój mózg za wiele nie rejestrowal
Zosia właśnie się obudziła po pięknej nocce i je
Ps.
Sarcia,
Też mam czasem takie dni...mam nadzieję że już troszkę lepiej?
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyja ostatnio działam na rezerwie, gdybym jeszcze miała nad łóżeczkiem wisieć i go usypiać co godzinę to bym na pysk padła. Mam trochę wyrzuty sumienia, bo nauczył się ładnie spać, a coś się nam popsuło i ja nie potrafię sobie poradzić z tym problemem
-
nick nieaktualnyU nas Kubuś spi od początku sam w pokoju. Miał spać u siostry ale Kuby początki były bardzo ciezkie i ja na okrągło budzil.
Przepraszam, spał 2 tygodnie u nas jak moja mama u nas byla. Było kilka nocy kiedy ja u niego spałam ale je na jednej rece zlicze. Za jakis czas sporobujemy znoe go dac do siostry ale to za jakis czas -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Angela
A czemu chcecie Kubę u małej? Tzn skoro macie warunki na osobne pokoje dla dzieci to po co to zmieniać?tam gdzie spi byla jadalnia. Oni jeszcze przez 3-4 lata maja miec pokoj ze soba pozniej bedzie remont. Jest kilka opcji i ciągle sie zastanawiamy ktora opcja bedzie najlepszą. Na początku byla opcja aby mieli cale poddasze swoje tam zrobić dodatkowa lazienke i rozdzielić na dwa pokoje. Teraz zastanawiamy sie czy tam sypialni nie zrobic.. ciągle cos. Na razie zostaje tak jak mialo byc.
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Witam się z rana
wreszcie dobra noc bo pobudka o 6.30 i teraz
Sarcia kochana przy kp jak najbardziej hormony mogą walić. Tulę Cię mocno i wygoń smuteczki.
Skali powodzenia na rehabilitacji. -
nick nieaktualnyAngela, ja też zaczęłam dzień o 6.
dobrze, że chodzę spać przed 21. bo bym się na nogach słaniała
u mnie tylko pół butli zjadł, oby nie zaczął z wagi spadać przez ten mały apetyt
czekam aż te paskudne zęby w końcu wyjdą, dziś nad ranem tak go bolało że nie pozwalał mi masować dziąsełWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 09:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny