WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja wlasnie tez kupilam w takiej sieciowce regionalnej a teraz okazuje sie ze ich nie bedaie u nich juz i zostalamw dupiebo jednej dawki nie ma tej ktora ma miec za rok i teraz musze kombinowac, a nie kupowalam na raz bo zapewniali mnie ze bedzie dostepna i taz nie wiem gdzie jej szukac
-
Little Red Fox wrote:czy da się marudzenie i nie spanie wytłumaczyć w inny sposób jak nie skokiem?
Hmmm charakter ?bo jeśli skok to znaczy że jako bobas miałam permanentny skok...
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Dariah- życzę zdrówka, trzymaj się cieplutko i będzie dobrze
Brawo dla Piotrusia- jaki duży chłopak już
Sarcia- ja podaje małej wodę przegotowaną ale pije tylko ciepłą, nawet bym powiedziała na pograniczu z gorącą. Innej nie przełknie. Herbatkę podaję koperkową w takiej samej temp co wodę. Z początku było ciężko z herbatką, teraz cieszy się jak mała wariatka hihiI zawsze nam herbatka gwarantuje kupkę
-
Sarcia, co do szczepionek, to gadałam z naszą pielęgniarką i mówiła, że tak jest każdego roku raz nie ma tych 6w1 raz tych 5w1. Ja zakupiłam akurat wszystkie 4dawki i czekają w przychodni na Amelkę ale piguła mówiła mi, że gdybym wtedy tyle nie zdobyła to umówić się w aptece, żeby zadzwonili jak się tylko pojawi. Masz rok, więc spoko, na bank znów będzie rzut.
-
Angela, ja już przeżywam, że będę musiała oddać Melę w październiku do żłobka. Pewnie będę głośniej i dłużej ryczeć niż ona sama
-
Ja to przeżywam na razie nasze 309 miejsce w kolejce do państwowego żłobka
Research prywatnych trzeba będzie zrobić, ale to 'czesne' miedzy 1500 a 2000 trochę dobija.
Może serio trzeba iść od razu wdrugie?
Wczoraj szykowałam ubranka dla kuzynki Kosia co ma sie pojawić w kwietniu i M mówi: ale wiesz, nie oddawaj wszystkich
U nas dobra noc. Dwie pobudki. Spokojny sen dziecka.
Nie wiemy dlaczego. Hipotez jest kilka:
1. Łóżeczko turystyczne (testujemy przed przyszłotygodniowym wyjazdem), które samo go kołysze
2. brak kaszki na dobranoc. Choć problemy ze snem zaczęły sie przed wprowadzeniem kaszki
3. espumisan
4. Koniec skoku. Który to koniec przypadkowo przypadł na noc z takimi innowacjami
A rano, na śniadanie Kosio ładnie wsunął bezsmakową kaszkę z hippa. Cieszę sie bo mam w głowie lekki strach, ze przez słodki sinlac zamknie sie na inne smaki
Ale idzie.
Za dwa tygodnie będzie dynia! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ulf moja ciocia co ma 7 dzieci ( albo wiecej, bo juz nie umie sie doliczyc) odkad przy ktoryms zastosowala turystyczne lozeczko uzywala dalej tylko takiego, bo zauwazyla, ze dziecko w nim spi o wiele lepiej, bo sie kolysze jak dziecko sie rusza, wiec cos w tym jest.
Ale mojego i tak kolysanie nie usypia tylko i wylacznie cyc w buzi.Jezu ja mam przesraneUlfenstein lubi tę wiadomość
-
Ulfe,
A ja ostatnio zagladalam na listę u wskoczyła na 40 więc będzie przyjęta. .jeśli nic się nie zmieni
U nas prywatne też strasznie drogie. ..drugie to dobry pomysł hehe
Już przeżywam że tam pójdzie. ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 11:57
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Sarcia a może łyzeczką podawaj albo taką strzykqwko-pipetą jak do leków. Tylko na wewnętrzną stronę policzka, zeby teudniej było wypluć i żeby nie było dławienia.
Ulfe czasem turystyk działa kojącoBorkowe mega szeleściło, jemu nie przeszkadzało, a ja na działce nie mogłam spać
-
a my juz w domku
wizyta udana tzn botalla nie ma
drozny otwór owalny sladowo jest, ale mówiła, ze duzo dzieci ma, do 2r.ż. czesto znika, przecieku nie ma, a więc Piotrusiowi nie szkodzi, kontrola na dwa latka. Pani dr nie mogla przestac zachwalać małegoaz nam głupio było
po wizycie podjechalismy do sklepu, bez body z tamtąd nie wychodze haha
zajadam teraz super wypasiona i sławna bułke z pieczarkami, a dokładnie druga juzwstepnie tez foteliki obejrzelismy, ale z zakupem poczekamy do momentu jak piotrek usiadzie sztywno
Madziuuuula, Little Red Fox, Dariah, żabka04, martta, Natka-matka wariatka :), marta258, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój śpi już prawie godzinę, może jeszcze na chociaż pół godziny słodkiego relaksu zasłużyłam? Dziś nam poszło z dynią lepiej, zrobiłam rzadszą papkę, dodałam kilka kropel oliwy z oliwek i Mały chyba zatrybił że trzeba pomielić jęzorem i połknąć, ale nadal grymasi na buzi. Nawet miał odruch jakby się krztusił to normalne? Bo nagle coś o o innej konsystencji przez przełyk leci? Jedno jest pewne więcej zjadł niż wczoraj, a na koniec chciał swój śliniak pożreć
kamcia, super że wizyta udanadzielny Piotruś
kamciaelcia, żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny