X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczymy jak później będzie, na razie się nie ruszam w ten syf :(

ok, Mały się obudził, słyszę jak gada sam do siebie i trenuje plucie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 08:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    żabko, tylko nawet ja ostatnio miałam kłopot z oddychaniem a wyszłam na chwilę do sklepu :/ w las mam, tylko że mieszkam na podnóżu góry to wózkiem nie wyjadę :P a za oknem jet biało z tej niby mgły, gór też nie widać. Jak kiedyś wyszłam niby na krótki spacer, to Mały mi brzydko kaszlał.

Aha.
    A masz wózek w domu???
    Może w domu go ubierz otwórz okno/na balkon daj i niech śpi tak z 30min zrób takie serię z trzy razy dziennie.

A jakbyś wyszła z nim na dwór ale nakryć folia przeciwdeszczowa???

No nie wiem co zrobić żebyś wyszła z nim i było dobrze.
    A co na to pediatra????

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka, pediatry opinią się nawet nie sugeruję, gdybym nie była alergiczką to może bym się zastanowiła co robić, a tak to matka wyrodna i samolubna :D

Dariah, żabka04 lubią tę wiadomość

• Dariah Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety teraz smog wszedzie jest. ..tez mam tą aplikację i obserwuje. .ale czy kiedyś smogu nie było gdy absolutnie wszyscy palili węglem bo przecież innej opcji nie było? Tylko teraz aut więcej, fabryk itd...sama nie wiem co nam bardziej szkodzi. ..ten smog czy chemia która jemy od rana do wieczora. ..

LRF,
    Sama musisz zdecydować czy może uda Wam się wyskoczyć na krótki spacerek aby tylko Filipek mógł pospać troszkę, czy może powietrze jest faktycznie zbyt gryzące. :/

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah, jest gryzące, a w domu też śpi, tylko i tak się męczy przez zęby

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Liwka usiadła z pozycji bocznej :) byłam przez chwilę dumna, po czym moje dziecię się majtnęło w bok i walnęło głową o szczebelki i płacz był ogromny. Radość zatem była chwilowa ;)

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

• Dariah Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF,
    no to faktycznie nie ma co go wyciagac na takie powietrze. Jesli dobrze pamietam to Filipek ma tez zaczerwienione policzki, nie? Takie syfiaste powietrze niestety zaostrza zmiany skorne :/

Przyznam szczerze ze juz nie moge sie doczekac jak wyprowadzimy sie za miasto....ale to jeszcze ze 2 lata....ehhhh

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, brawo dla Liwki, może powtórzy? Mój się nic a nic nie garnie do siadania ani raczkowania
    Dariah, buzię ma czasem dość brzydką, ale chociaż nam krosty poznikały, teraz zostały suche poliki. Mam wrażenie że od zębów i czasem zapominam o regularnym nawilżaniu lub natłuszczaniu. Nie wiem co bardziej skuteczne..

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiu i Fifek się będzie garnął, ale Młoda tak walnęła, że az mnie zabolało ;) nie zdążyłam jej złapać.
    Dariah fajnie z wyprowadzką za miasto :) u nas Orlen tak daje, że za miastem wszystko opada i ppwietrze do bani w obrębie ogromnym.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik teraz się nie garnie a jutro do lazienki Ci zapuka :D

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ltr u mnie w Krakowie jest masakra ale staram się wyjść chociaż na chwilę no wiadomo nie jak jest jakaś masakra ale nawet 20 minut

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, w sumie jak on się zaczął z brzucha na plecy turlać to na początku też głową mocno dzwonił o podłoże. On póki co woli się przemieszczać na plecach odpychając nogami, a na brzuchu tylko jak ma się od czego odbić.

Ksosia, oby nie :D
    Skali, wiem że w Krk jakaś masakra ogólnie jest. Teraz patrzę, że nawet pada u nas
    byle do wiosny, może będzie jakaś poprawa, może pozwoli nam reh na nosidło i pójdziemy z Małym w las, w góry. Rozłożymy gdzieś koc i będziemy tam siedzieć cały dzień

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 09:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wierzę, Mały leży na macie, sam się bawi i nie wrzeszczy na mnie że się nim nie zainteresuje, ale mimo wszystko ziemniok poczeka, a przyniosłam wczoraj z piwnicy by miał na dziś. M stwierdził że jak się do końca te górne jedynki przebiją będzie wyglądał jak chomik

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, wiem
    powtarzam się
    ale jak ja kocham poranne karmienie. ..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Foxik teraz się nie garnie a jutro do lazienki Ci zapuka :D
    Ha ha ha o to to :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 09:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wróciłam zmarzlam :-(
    Mały już wciągnął butle całe 150ml!
    I zjadłam dwa ciacha u nas nazywają hiszpanki czyt oponki takie jak sekacz wyglądem.
    Jak ja mam kuźwa schudnąć????
    Jak ja się oprzeć im nie mogę:-(

Mały zamiast bekac pożera swoje palce :-)

Dariah, Skali89, AJrin lubią tę wiadomość

• Dariah Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia,
    wow!! Brawo dla Liwki !!! Ale zdolniacha! A przeciez nie ma sukcesu bez upadku ! ;)

Bardzo nam sie marzy dom za miastem...teraz jestesmy w miescie w malym mieszkaniu. No ale to tak jak mowie, ze 2 lata jeszcze na pewno tutaj zeby przez ten czas moc odlozyc troche $ :)

LRF,
    a probowalas na te policzki olejek ze slodkich migdalow? U nas rewelacja! Najlepiej dziala no i jest naturalny ;)

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah wrote:
    Agatia,
    wow!! Brawo dla Liwki !!! Ale zdolniacha! A przeciez nie ma sukcesu bez upadku ! ;)

Bardzo nam sie marzy dom za miastem...teraz jestesmy w miescie w malym mieszkaniu. No ale to tak jak mowie, ze 2 lata jeszcze na pewno tutaj zeby przez ten czas moc odlozyc troche $ :)

LRF,
    a probowalas na te policzki olejek ze slodkich migdalow? U nas rewelacja! Najlepiej dziala no i jest naturalny ;)

Nam też się marzy dom.
    Tylko problem jak to zrobić żeby było ok?
    Zdolność kredytowa jest ale raty kosmiczne:-(
    Wczoraj tak coś na ten temat teściowa weszła i skrocila skrzydełka nam głupia gadka: po co nam dom lepiej mieszkanie nie trzeba palić nic nas nie obchodzi! I tak sir nie dorobić mnóstwo kasy to kosztuje dom działka budowa a my za mało zarabiamy!!!! ( MC przy dobrych wiatraczki mamy dużo od grudnia będzie mniej bo idę na wychowawczy i zniknie moja pensja) a na koniec dodała że jak mąż jej syn nie może pojąć że dom to nie taka prosta sprawa to się rozejdziemy.!!!
    On chce dom koniecznie nie bierze pod uwagę zamiany czy zakupu większego mieszkania a mi to obojętne.
    Ręce opadają jak oni lubią swoje 5 gr wsadzić.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem wygodna stąd dom mi się nie marzy :D taki dziwny typ ze mnie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś

Teraz ja mam problem z kupa.
    Słuchajcie mój zrobił kupę koloru zgnilej zieleni plus grudki zoltawe.
    Dwa dni temu taka sama.
    Od czterech dni mieszamy mm, dajemy cembion czy to od tego czy też zęby?

‹‹ 3157 3158 3159 3160 3161 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ