WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak w ogole to dzis Mela konczy 5miesiecy. Matko jak to zlecialo. Dopiero co trabsfer byl, bete robilam, pierrwsze kopniaczki, dopiero co dostala ode mnie pierwszego calusa po porodzie a tu juz ma 5 miesiecy. Ten czas tak szybko plynie a ja chcialabym by trwal i trwal.
Dariah, kamciaelcia, żabka04, Little Red Fox, Skali89, bisacz, marta258, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żabka,
To prawda. ..każdy musi swoje 5 gr wsadzić, dorzucić kilka dobrych rad i przyprawić ironią i co to on by na naszym miejscu nie zrobił...
My oboje chcemy dom za miastem. Przede wszystkim żeby mieć swój teren no i większy spokój i ciszę niż w mieście. U nas ceny mieszkań takich większych np 4 pokoje, są strasznie wysokie. Ba! Są wyższe niż domek na osiedlu pod miastem. Owszem na tych osiedlach domy nie są bardzo duże ale nie potrzebujemy wielkiej willi 200m.
Niestety domek to taka skarbonka, oprócz wysokich rat są zawsze koszty bieżące (oboje z M zawsze mieszkaliśmy w domu wiec co nieco o tym wiemy i mamy świadomość). Ale śniadanie latem we własnym ogrodzie. ....i grill wieczorem. ..
już nie wspomnę o wieczorach przy kominku...
Dobra Daria rozmarzyłaś się ! !!agatia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Natka buziaki z okazji 5 mc
niech szybko gorączka znika.
Poniżej 38 nie zbijaj tempki, bo to naturalna obrona organizmu i walka podczas wytwarzania przeciwciał. Moja pediatra mi nawet do 38,5 karze nie zbijać. U B zbijałam przy 38 bo jego normalna temperatura jest dużo niższa od 36,6.
Sarcia człowiek się cieszy, że żółta nawet wyciek po pachy cieszy
Dariah kominek mhhhhh marz kochana, marz już niebawem marzenie się spełni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 11:37
sarcia123, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Natka,
Buziaki dla Melki z okazji 5 miesięcy!!
Sarcia,
Cieszę się że Iguś się poprawił w kwestii kupek !
Kamcia?
Uwielbiam Twoje awatarki! Też robimy Zosi zdjęcia co miesiąc ale nie wpadłam na pomysł z tymi cyferkami, super!! Ty je kupujesz gdzieś?Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mam takie pytanko, jak z malym szczienie mam miec w poniedziałek ale chciala bym prze te kupy przesunac je o tydzien to bedzie ok ? Bo jednak chce miec pewnosc ze maluchowi nic nie jest i niwch mu sie ro unormuje na spokojnie. I zamiast 30.01 to bym poszla 6.02 co myslicie? Chyba bedzie ok !
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Natka,
Sarcia,
Kamcia?
Uwielbiam Twoje awatarki! Też robimy Zosi zdjęcia co miesiąc ale nie wpadłam na pomysł z tymi cyferkami, super!! Ty je kupujesz gdzieś?
Daria te cyferki jesli dobrze widse to sa takie od piankowych duzych puzli dla dzieci co sie z obramowki cyferki wyciska zeby dsiecko szukalo cyfr i dopasowywyalo do ksztaltu ramkiw pepco sa takie puzle i w sumie w kazdym sklepie dla dzieci
-
Dariah wrote:Natka,
Sarcia,
Kamcia?
Uwielbiam Twoje awatarki! Też robimy Zosi zdjęcia co miesiąc ale nie wpadłam na pomysł z tymi cyferkami, super!! Ty je kupujesz gdzieś?
Cyferki są z puzzli piankowych co mam na podłodze -
Sarcia,
Ja też przesunęłam o tydzień szczepienie. Miała mieć wczoraj ale ze ja chora i nie wiedziałam czy ona czegoś nie podłapała to przesunęłam na z tydzień.
Myślę że to żaden problem. Lepiej dmuchać na zimne w kwestii szczepieniatakie jest moje zdanie
-
Agatia,
Mam nadzieję że się spełnitak samk jak Twoje mieszkanie z ogrodkiem
u nas też takie oferują. To jest bardzo fajny kompromis między domem a mieszkaniem
Sarcia, Kamcia,
Aaa! No tak nie wpadłam na to...o ja głupiamamy takie puzzle...ale z literkami hehhe
-
nick nieaktualny
-
Ja wam dziewczyny powiem, ze nie ma nic lepszego niz kominek, ksiazka i lampka wina
od kilkunastu mies mam dwa pierwsze i kubek herbaty i to nie zawsze bo czasu i sil czasem brak, ale uwielbiam to trzaskanie drzewa w kominku
zdradze wam tylko, ze nie dorobilismy sie jeszcze domu, mieszkamy w starej,zabytko
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Urwalo mi posta haha. Mieszkamy w starej, zabutkowej kamienicy, mamy swoj ogrod, duze, zamniete podworko wiec jest spokojnie, ale marzy mi sie dom, gdzies blisko lasu
ale nie za daleko miasta, bo ja mieszczuch jednak jestem
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Żabka,
To prawda. ..każdy musi swoje 5 gr wsadzić, dorzucić kilka dobrych rad i przyprawić ironią i co to on by na naszym miejscu nie zrobił...
My oboje chcemy dom za miastem. Przede wszystkim żeby mieć swój teren no i większy spokój i ciszę niż w mieście. U nas ceny mieszkań takich większych np 4 pokoje, są strasznie wysokie. Ba! Są wyższe niż domek na osiedlu pod miastem. Owszem na tych osiedlach domy nie są bardzo duże ale nie potrzebujemy wielkiej willi 200m.
Niestety domek to taka skarbonka, oprócz wysokich rat są zawsze koszty bieżące (oboje z M zawsze mieszkaliśmy w domu wiec co nieco o tym wiemy i mamy świadomość). Ale śniadanie latem we własnym ogrodzie. ....i grill wieczorem. ..
już nie wspomnę o wieczorach przy kominku...
Dobra Daria rozmarzyłaś się ! !!
No u nas tak samo ceny z kosmosu.
A jeśli chodzi o przyjemności to właśnie na to zwracamy uwagę.
Przyjemności
Z dala od sąsiadów
I mąż który będzie w raju miał swój wielki garaż
Trzeba robić po swojemu i mieć te ich cenne uwagi w dup...... -
nick nieaktualnyNatka ja mężowi powiedziałam że byle gdzie ta działka ma być najważniejsze szkoła/przedszkole lub ewentualnie blisko przystanek z którego dzieci dojada do szkoły.
Fajnie by było jakbym znalazła pracę na jedną zmianę dopóki dzieci nie pójdą do szkoły (bardziej samodzielne bada) bo ogólnie marzy mi się swój interes.
Mąż chce działkę pod lasem i taka znaleźliśmy ale muszę autem dzieci wozić do szkoły przedszkola bo to na zadupiu
Fajnie masz tak romantycznie,cisza, spokój aż się rozmazylam i bardziej chce dom pomimo że teściowa mi skrzydełka podciela wczoraj i doła zlapalam.
Mam wrażenie że to nie realne:-(