WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
zabka
tak wygladaja nasze kupy...i tym sie nie martwie
jak zjadł jagody to dopiero był odcień
ale u nas taka niorma i nic nic nie dolega
sluzu czy krwi nigdy nie mieliśmy
wszelkie koloru od zieleni do żółci to tak
może junior coś takiego ostatnio jadł?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:zabka
tak wygladaja nasze kupy...i tym sie nie martwie
jak zjadł jagody to dopiero był odcień
ale u nas taka niorma i nic nic nie dolega
sluzu czy krwi nigdy nie mieliśmy
wszelkie koloru od zieleni do żółci to tak
może junior coś takiego ostatnio jadł?
Uff
No jadł wczoraj jagody, maliny.
Brzuszek nie boli.
Co do domu.
Chcemy mieć swój teren,wygodę pod innym kątem patrzenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, witam sie i ja. Niestety w niezbyt dobrym humorze. Amelia nadal goraczkuje
kur*a, jak dlugo moze to sie utrzymywac po szczepieniu? Tak zal mi tej kruszynki. Nie chce za bardzo pic z piersi, wody tez nie. Boje sie, by sie nie odwodnila. I moj D.oczywiscie jedzie za 2h do pracy na popoludniowke i bede sama z tym majdanem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka oby szybko przestała goraczkować Twoja niunia. Do 72h może być gorączka, choć zależy od szczepienia i organizmu. A wysoką ma dzisiaj tempkę?
Sarcia to Igunio ciut lepiej. A Ty lepszy humorek?
Dariah to prawda bez upadku nie da radypierwszy siniak na głowie zaliczony
Dom fajna sprawa, szczególnie za miastem. Mi się marzy mieszkanie z ogródkiem. Są u mas takie bloki z własnym terenem, ale ceny zaporowe i to rynek wtórny. Ale może kiedyśrozważam taką możliwość w przyszłości. Choć parter do mnie nie przemawia
a przy domku za dużo roboty dla mnie samej
Zaliczyliśmy spacerek do piekarni, zdecydowanie za blisko ją mam, a pyszności kusząLiwka miała pierwsze wyjście w Tuli, ale jeszcze rozstaw bioderek za szeroki. Musi trochę jeszcze poczekać na siadanie i jak Młoda trochę podrośnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie mam dziś pomysłu na obiad, lodówka też świeci pustkami, po pracy męża wysyłam na zakupy, a sama ogarnę na weekend tesco, niech przywiozą i będzie spokój. Maluszek coś się wierci, ale może będzie spał dalej. Kusi mnie zapisanie się na jakiś kurs weekendowy, ale nic ciekawego nie potrafię znaleźć co by się zaczynało w semestrze zimowym. No i nie wiem czy na cały dzień dałabym radę zostawić Małego
-
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:Dziewczyny, witam sie i ja. Niestety w niezbyt dobrym humorze. Amelia nadal goraczkuje
kur*a, jak dlugo moze to sie utrzymywac po szczepieniu? Tak zal mi tej kruszynki. Nie chce za bardzo pic z piersi, wody tez nie. Boje sie, by sie nie odwodnila. I moj D.oczywiscie jedzie za 2h do pracy na popoludniowke i bede sama z tym majdanem
Jak sie boisz odwodnienia ro kup jej orsalit elektrolity dla dzieci bezsmakowe 10 saszetek 15 zl kosztuje i podawaj jej strzykawka na wew strone polika zeby nie wyplula, mozesz zadzwonic jeszcze lekarza podpytac czy mozesz jej dawac, ale mojemu malemu lekarka kazala tylko on wodnista kupe robil -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Hej sarcia.
To nie jest tak źle?
Wyspana?
Hej zabka. No dzis nie najgorzej, chyba igunio sie naprawia tfu, tfu, tfu! W miare sie wyspalam po ostatnich przebojach to luksus wbrew pozorom.
Moj humor nadal dziwno zmienny choc przewazaja smutaski
Ale pochwale sie maly 3 dzien dostaje ten probiotyk i dzis zrobil zoltq kupe pierwszy raz od 6 dni i to taka ze musialam nastawic pranie bo wszystko zalatwi az pod sama szyje !Ale najwazniejsze ze jest jakas poprawa. A tak wlasciwie to ile podaje sie ten
Robiotyk ?żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny