WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Znow goraczkuje. Teraz ma 38,7. Wtf! Podalam jej kolejny czopek. Ile takie goraczki po szczepieniach moga trwac? Ja sie boje ja odlozyc
jest taka rozpalona
-
Natka jak Amelka? Mam nadzieję, że gorączka minęła.
Ja tak jak Ulfe podaje doustny pedicetamol w syropie i tempka szybko spada.
Angela coś mówiłaś o wstawaniu o 6?co najlepsze dzieciaki śpią, a matka nie... patologia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 06:50
-
nick nieaktualnyu nas są cztery kreseczki białe, tam gdzie jedynki i ostatnio widziałam słabą na trójce. Bratu pożyczyłam aparat więc nie zrobię zdjęcia, ale u góry wygląda to tak:
http://iv.pl/images/71074928965939595661.jpg
u nas bardziej jak po prawej stronie
tak sobie myślę że przez te humory i boleści odpuścimy na kilka dni lub tydzień wprowadzanie stałych posiłków, bo Łobuz jest marudny i płaczliwy i nie chcę go zaraz na początku zniechęcić.
Natka, jak Amelka?
kamcia, a jak się Piotrusiowi spało we własnym pokoju?
agatia, mój się obudził równo punkt 6. zjadł mleczko i już nie chce spać. Zaraz pewnie się włączy mu jojczenie, bo jak faceta coś boli to cały świat musi o tym wiedzieć
zalegamy sobie na kanapie w piżamach, ja z kawą i kanapką, a on pewnie padnie do pół godziny bo nie jest przyzwyczajony do tak wczesnego wstawania...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 07:16
-
My po standardowej nocy trzy karmienia kupa i śpi teraz kurczę m dzwoni budzik o 6 i go wybudza muszę coś z tym zrobić
Dziś mamy usg główki i brzuszka prosimy o kciuki
A na 12 mama idzie na fitness mam &baby ale baby zostanie z babcia
Dziś kolejny dzień brokuła zobaczymy jak mu pójdzie ale to na obiadek
-
Witamy się i my
Zośka właśnie wcina śniadanie
Natka, mam nadzieję że Amelka już nie ma temperatury? Jak nocka?
Ulf,
Jak tam kupka, a raczej brak kupki u Kosia? Coś ruszyło?
No i Kamcia,
Czekamy na relacje z pierwszej "dorosłej" nocy Piotrusia !
LRF,
No tak..chory facet. ..to jest coś. ..za opiekę nad takim nam kobietom powinien się należeć dodatkowy urlop wypoczynkowy że psychicznie dojść do siebie
No pięknie. ..Zosi ładnie zeszło z policzków uczulenie (jeszcze nie całkowicie ale i tak jest super w porównaniu z tym co bylo)...to się Mała podrapała przez cały polik..;/ aż cud że się przez to nie obudziła w nocy.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Skali powodzenia na usg, kciuki będą zaciśnięte:)
Moja gwiazda już nie śpi, Młody śpi
Po południu lecimy do pediatry, ale najpierw ploteczki z przyjaciółką, bo ma zajrzeć na kawusięWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 07:59
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka jak córcia????
Skali trzymamy kciuki
Lrf smutno mi że synek tak cierpi
A my dziś pospali
Córka na noc wypila kilka lykow melisy i spała jak zabita
Synek wstał o 6 poszedł spać o 20!!!!
Na noc dokładnie o 19 zrobiłam jak zawsze kaszki tym razem gesciejszej i dodałam owoce z bobovity maliny,jagody z czym tam zjadł mniej niż zawsze ale z apetytem.
Czyżby go kaszka cała noc trzymała??
Teraz spacer hartuje małego bo przed wyjściem do przedszkola zjadł 80ml mm więc śpi jak zabity.
Dziś ciepłej u nas niż wczoraj więc korzystamy -
nick nieaktualny
-
Piotruś jeszcze śpi
coś tam się ruszał ale to nie pobudka
w sumie nocka niemal standardowa. 1 karmienie troszkę dłuższe ale jednak żyrandol był ciekawszy od butelki pełnej mleka
o 4.50 oraz 5.40 zaplakal przez sen. Wiecie -takie wycie, płacz, nagłe ale sztucznie brzmiące. Mamy to i s ciągu dnia czy w czasie wspólnej nocy. Dolecialam w sekundę, poglaskalam i po minucie byłam w łóżkumatka tylko musi nauczyć się szybko zasypiać
bo stres zrobił sobie. Po tygodniu oglosze sukces. Narazie noc udana
żabka04, Little Red Fox, Dariah, Skali89, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Bo?????!
Może kup kropelki Camilla na zabkowanie???
Może to na niego zadziała.
Żabko, agatia, u nas jest od kilku dni masakrczyne stężenie smogu, normy bardzo bardzo podwyższone
http://iv.pl/images/94633684306446739490.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 08:30
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:mam te kropelki, póki co dwa razy użyłam, ale nie ma rewelacji
Żabko, u nas jest od kilku dni masakrczyne stężenie smogu, normy bardzo bardzo podwyższone
http://iv.pl/images/94633684306446739490.jpg
Nie wiem nie znam się na smogu.
A kiedy spada stężenie???
Może wtedy wyjdź.
A coś się stanie jak wyjdziesz na godz???
Gdzieś w las jak masz???
Z drugiej strony nie sądzisz że to jest taka nagonka z tym smogiem bo chcą zlikwidować palenie w piecach??
Idzie oszalec nie wychodząc z domu.
Co cały czas będziesz siedzieć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabko, tylko nawet ja ostatnio miałam kłopot z oddychaniem a wyszłam na chwilę do sklepu
w las mam, tylko że mieszkam na podnóżu góry to wózkiem nie wyjadę
a za oknem jet biało z tej niby mgły, gór też nie widać. Jak kiedyś wyszłam niby na krótki spacer, to Mały mi brzydko kaszlał.