WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agatia pewnie kremik, jak godzine przed, ale daj znac:)
Nie denerwuj sie, bedzie dobrze, musi byc.
Skali89 moj ma bardzo popekane naczynka na policzkach, widoczne, niby ma sie schowac do pierwszego roku zycia. no zobaczymy.
Ja nie wiem, moj Gugas cos slabo przybiera ostatnio... apetyt ma slaby, kilka lykow i konczy jedzenie. -
nick nieaktualny
-
Czy dla niemowląt są osobne czopki?
Bo w aptece dostałam 1g. Napisane jest ze dzieciom w wieku 1-3 lat dawać pół. A poniżej roku po konsultacji z lekarzem.
Są mniejsze? -
nick nieaktualnyUlf, chyba są, my przynajmniej takie dostaliśmy w aptece, mówiłam pani że dla niemowlaka, 3 mce miał wtedy.
edit. miałam na myśli paracetamol. Te glicerynowe chyba to kawałek odkroisz i dajesz do pupki, ale nie próbowałam nigdyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 18:30
-
No net mówi ze 1g jest najmniejszy. Mam nadzieje ze zadziała odwieczna złośliwość i jak wroce do domu to przywitają mnie słowa 'dobrze ze jesteś. Przewiniesz go?'
-
Podchodzę do tego jak pies do jeża. Ech.
A jak głęboko? Czymś nawilżyć?
Jeszcze mu daje chwile Agatia, ale jutro rano miną 3dni bez kupy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 19:09
-
Dzis dlatego nie dostał. Jadał codziennie na wieczór. 60-100ml
Może za szybkoale pediatra tak mówiła.
Ale Ci lekarze teraz. Szkoda gadać.
No noc. Poczekamy do rana. Zobaczymy. -
nick nieaktualnyA ja sie martwie nadal, Igunio robi zielone kupy z jakimis sluzowymi glutami od i tak juz 5 dziwn, od wcsoraj daje 2x dziennie ten peobio5yk po jakim czasie to pkmoze ? Jie wiem juz czy robic jakies badania czy co ... malego brzuszek niwmnoli, jak eoni kupke to nie zauwazylam zeby sie prezyl i meczul od czego to moze byc ? Przeziebienie? Zeby? Czy to normalne ?
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Po jakim czasie działa czopek glicerynowy?
W sensie lepiej podać wieczorem czy rano?
Kostek chyba sie nie meczy, puszcza tylko pierdy. Dość śmierdzące.
Jutro rano minie 3 dni bez kupy.
Wyróżnienie nastwpuje od 15 do 60 minut, kup takie dla niemowlat daj 1/3 po chwili sie zalatwi bo to dzoala piorunujaco
Edit. Mniejszych nie ma niz 1g, mozesz dac tylko nie calego tak jak wyzej pisalamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 19:34
-
Ulf my dawalismy polowe czopka i podzialalo w 1 choc najpierw windii poszlo w ruch, no i efekt prxewidywalny obsrane wszystko na szczęście polozylam go na jednorazowym podkladzoe poporodowym i na golasa przed kapiela
. Poznien juz sama rozmowa z M o zapodaniu czopka mobilizowala mlodego do kupy
Dariah lubi tę wiadomość
-
Ja aplikowalam bardzo plytko tylko tyle co sam wszedl i lekko dopchnelam.
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:A ja sie martwie nadal, Igunio robi zielone kupy z jakimis sluzowymi glutami od i tak juz 5 dziwn, od wcsoraj daje 2x dziennie ten peobio5yk po jakim czasie to pkmoze ? Jie wiem juz czy robic jakies badania czy co ... malego brzuszek niwmnoli, jak eoni kupke to nie zauwazylam zeby sie prezyl i meczul od czego to moze byc ? Przeziebienie? Zeby? Czy to normalne ?
Nie wiem czy już Ci mówiłam czy nie. .. my mieliśmy mega zielone kupki jak jadłam nabiał. . Nam pediatra powiedział że zielone kupki to najczęściej objaw nietolerancji czegoś, najczęściej mleka lub laktozy...
Może u Was to też jakaś reakcja alergiczna? Nie jesz czegoś nowego lub Iguś nie zaczął jeść czegoś nowego dzień przed pojawieniem się tych zielonych kupek?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny