WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Piotruś padł juz przy butli. ..trzymajcie kciuki za udaną jego przeprowadzkę (bez mamy )
Teściowa przysłała mięsozabiła swojego indyka -bandytę (skakał na nią )
Hodowany od wiosny na robaczkach i ziarenkach urósł do 34 kgpołówkę my dostaliśmy
z myślą o Piotrusiu po podwórku chodzą tez kurki
-
Little Red Fox wrote:to trzymamy kciuki za Piotrusia i czekamy rano na relację
jedno karmienie i pobudka o normalnej godzinie
na wszelki wypadek pościeliłam sobie kanapę. W najgorszym wypadku wezmę go do kołyski. ..plan jakiś jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 20:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariah
Wlasnie nic nowego do diety nie wprowadzalam, jem tak samo jak dotychczas z yym ze tydzien bylam chora i bralam rozne leki oczywiscie te dozwolone przy kp, a nabial to podstawowy budulec kosci i nie mozna samemu go odstawiac na zasadaie eksperymentu, wiec jem jak jadlam,oczywiscie nie z przesada. Nabial jadlam od samego,poczatku imu nie szkodzil
Agatka
Moze glupia jestem ale co to znaczy rozpulchnione i jak to rozpoznac??? -
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Dariah
Wlasnie nic nowego do diety nie wprowadzalam, jem tak samo jak dotychczas z yym ze tydzien bylam chora i bralam rozne leki oczywiscie te dozwolone przy kp, a nabial to podstawowy budulec kosci i nie mozna samemu go odstawiac na zasadaie eksperymentu, wiec jem jak jadlam,oczywiscie nie z przesada. Nabial jadlam od samego,poczatku imu nie szkodzil
Agatka
Moze glupia jestem ale co to znaczy rozpulchnione i jak to rozpoznac???ha ha ha ale dziewczyny tak piszą. Myślałam, że przy drugim dziecku wiesz
widzę, że jesteśmy tak samo zorientowane
ha ha ha
U B zęby po prostu nagle były w paszczy i nie widziałam nic po dziąsłach
Angela ja właśnie się modlę żeby u Liwki zęby poszły fak, jak u brata. Bo inaczej będzie ciężko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 20:40
-
nick nieaktualnyDoczytałam ufffff.
Pomimo pamiętam:-)
Ulf spokojnie jak kupy nie ma.
Być może kaszka tresciwa była/jest i Kosiu nabiera masy a kal nie ma z czego zrobić.
Moja córka nie robiła tygodniami i to było normalne.
Ważne żeby brzuch go nie bolał.
Co do czapka.
Dajesz pół,kroisz nożem wzdłuż.
Nie natluszczamy przy aplikacji.
Wsuwasz czapka on sam wejdzie a ty tylko dopchnij jak Arjin napisała.
Potem pośladki zacisnij.
Czapka podać można o każdej porze dnia nie ma różnicy.
U nas działa po kilku minutach.
Sarcia mam nadzieję że Ci już lepiej?.
Każda z nas ma takie dni.
Stawiam że to hormony.
Co do zielonych kup nie mam pojęcia czemu Igus tak robi.
Nie pomogę
U nas wczoraj była zielona i rzadka kupa ale stawiam że to od mm nowego i cembionu.
Kamcia przepraszam jeśli się pojawi napis "kamica" chodzi o ciebie a mój słownik nawala
Powodzenia jeszcze raz i czekamy na relacje.
Dobrej spokojnej przespanej nocki!
Angela udane zakupy.
Zazdraszczam ze miescisz się w rozmiar mniejszy.
Ale gratuluję bo jest czego:-)
U mnie waga stoi 83 kg i ani w dół pomimo brania mety dobrze ze nie w górę
No dziadki pojechali o 12:00.
Przeżyłam choć się nasluchalam.
Dziadki wyszli na występ i się zaczął cyrk z juniorem.
Pierwsza drzemka i tragedia Darłowo się strasznie nie mógł zasnąć ale to chyba bodźców za dużo babki tam go całowały nosiły
I głupie teksty: mama jeść daje? Bije? Etc ja nie wiem po co tak gadają ale ratował mnie spokój i wmawialam sobie żeby się opanować bo przed chwilą była wymiana zdań na temat sloiczkow i skoczków:-)
Oczywiście moja bratowa jaka zajebista hohoho wrrrr
Matka mi przywiozła krzesełko drewniane dla Roberta
A teściowa krokietow miło bo nie prosiłam
Do teraz mam jazdę z rockiem każda drzemka trwała 10min ta najdłuższa gdzie zawsze spał 2h-maks 30min.
Wiecie niechcenia takich zlotów jak tak to ma wyglądać cały dzień zrypany latam do łóżeczka co chwile i się drze:-(
Na dodatek mamy stan podgoraczkowy:-(
Jestem pewna ze zęby
Nie dawno usnal ile krzyku było
Zdążyłam się wykąpać i was doczytac.
Mam nadzieję że się wyspie i córka będzie spała ładnie bo jutro zaprowadze ja.
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLrf ciężko powiedzieć bo u każdego inaczej.
U córki miałam taki objaw że na dziasle pojawiała się biała kropeczka czyt jak mały pryszcz biały dojrzały? to wyszło i zaraz ząb wychodził.
a dziąsła miała normalne.
Robert ma teraz białe a wierzch dziąsła czerwony:-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 21:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My dziś zjedliśmy brokuła i szymkowi smakował.
Popołudniu przewrócił się ładnie na brzuszek i chyba załapał jedno ćwiczenie co rano mu reh pokazaka
Byliśmy u sąsiadów piętro wyżej nie podobało mu się i musieliśmy wracać kąpać i teraz je z Tata a ja jadę na rowerki
Byłam z mama w galerii ale nic nie kupiłam jakoś nie wiem przez to ciągle lazenie w adresach zapomniałam jaki mam styl i co kupować no ale gofra zjadłam
Światła w sklepach są okropne w przymierzalniach to już w ogóle nie mogę patrzeć na moje nogi niech ten cellulit pójdzie do diabła
Ech uzalam się ale gofra musiałam zjeść
-
Po jakim czasie powinien zaczac dzialac czopek podany przeciwgoraczkowo? Amelka dostala temp poszczepienna
ma 38,5 i podalam jej jednego czopka. Niestety czesc z niego (niewielka ale jednak) wydalila i teraz nie wiem co zrobic dalej. Narazie czekam, moze temp spadnie ale po jakim czasie powinna zaczac spadac?
-
My podawaliśmy w pt paracetamol w syropie. Zadziałał błyskawicznie.
Ale nie mam doświadczenia z czopkami
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Ulf, dzieki za info. Tempka spada. Jest juz 36,9 wiec spoko. Nadal ma raczki rozpalone ale glowa juz lepiej. Ale sie zdenerwowalam. To byla jej pierwsza taka temperatura i pierwszy czopek ;(