WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Sarcia Igunio to dorodny kawaler
to ma prawo się nie miescić :-* czekam nadal na foto zięciunia
Wlasnie juz przypomnialam sobie co kialam zrobiczdjecie Iguniowi, taz zjadl i usypia jak wstanie to mu cykne fotunie
agatia lubi tę wiadomość
-
żabka04 wrote:My dużego nie chcemy bo kto tam kiedyś będzie mieszkał i sprzatal????
Taki maks do 140m.
Ma mieć salon,kuchnie i na górze sypialnia nasza i dwa pokoje dla dzieci chyba że mąż zrobi mi kolejne dziecko (ja się waham i zastanawiam choć nie powiem bardzo bym chciała jeszcze jednego synka:-) to muszą być trzy pokoje dla dzieci
U nas w mieście jest bardzo drogo więc w grę wchodzą okolice.
Jest jedną wiocha nawet jest szkoła podstawowa i przedszkole ale mężowi coś tam nie pasuje.
Nie czuję klimatu tam Hahahah
Teściowa to teściowa ona nawet własnej córce pojechała jak dom budowali:-(
Ona jest specyficzna kobieta ale taki ma charakter
Szkoda tylko że w pięty czasami idzie ta jej gadka:-)
Co do angielskiego itd masz rację na pół etatu jako taxi jeszcze.
U mnie wchodzi w grę bilet miesięczny bo jeżdżą miejskie autobusy teraz nawet są za darmo więc gdyby tak było to by było super nie?
To dokładnie tak jak myewentualnie pokój gościnny bo jak rodzina M przyjezdza to zawsze na kilka dni - wiec żeby było gdzie ich przenocować
A z której części Polski jesteście jeśli mogę zapytać?
Niestety, ten typ ludzi tak ma ze nie patrza na to czy to corka, synowa, syn...walą co myśla, albo nawet bez myslenia....a to nam porem jest przykro...
łeee no to jak macie miejskie autobusy za free...super!!!
a pomysl aby kupic teraz imiec działke i budowac potem tez jest bardzo dobrybędziecie już mieć wasze miejsce na grilla, ognicho, basen, boisko i co tylko dusza zapragnie
a domek z czasem:)
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
agatia wrote:Dariah a jaki fotelik kupiliscie obracany? Bo ja też się za takim rozglądam, ale tyle tego, że nie ogarniam
My wybraliśmy Britax Romer Dualfix. Bralismy jeszcze pod uwagę Max Fix tej samej firmy, ale Nie był tak wygodny dla Małej jak ten i był trochę inaczej wyprofilowany. Jeszcze Concord ma taki model Ultimax, też się obraca po 9 kg i jest do 18.
Wiem że jeszcze Recaro ma taki model i Cybex też.
I pewnie jeszcze kilka się znajdzie ale to już nie patrzeliśmy na nie więc nie pamiętamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 12:54
agatia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyDariah wrote:To dokładnie tak jak my
ewentualnie pokój gościnny bo jak rodzina M przyjezdza to zawsze na kilka dni - wiec żeby było gdzie ich przenocować
A z której części Polski jesteście jeśli mogę zapytać?
Niestety, ten typ ludzi tak ma ze nie patrza na to czy to corka, synowa, syn...walą co myśla, albo nawet bez myslenia....a to nam porem jest przykro...
łeee no to jak macie miejskie autobusy za free...super!!!
a pomysl aby kupic teraz imiec działke i budowac potem tez jest bardzo dobrybędziecie już mieć wasze miejsce na grilla, ognicho, basen, boisko i co tylko dusza zapragnie
a domek z czasem:)
Dolnośląskie
Działka wtedy by była jako wkład wlasnyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 12:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabka
u nas jakiś czas temu Piotruś zaczął płakać zanim usnie. Stąd zaczęłam go usypiac na rękach - szybciej o ciszej
emilka tez płakała. Walczyła ze snem. Ale ona rąk nie uznawala. Stąd stwierdzam że ręce lepsze niż czekanie (i słuchanie ) jak dziecko usnieżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez bym chciala 3 dziecko ale tak za pare lat, ale 3 cesarka to chyba przesada by byla! O.O chociaz jak sobie pomysle ze Iguniu tak szybko rośnie i jest taka cudowna dzidzia to az za serce mnie chwyta jak sobie pomysle ze nie dlugo juz nie bede czula teho zapachu niemowlaka. Jak patrze na moja Nadusie matko ona juz taka duza 5 lat wtum roku, jak ogladam zdjeciq to az lzy w oczach mam
-
Zośka miała ostatnio kilka takich nocy, że pięknie zasypiała a po około 30-40 min się budziła z krzykiem, płaczem i nic...bujanie, cichanie, noszenie, głaskanie...nic...zjadła jeszcze raz i wtedy już ładnie spała.
Na szczęście od dwóch nocy już tak nie robi09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Żabka
u nas jakiś czas temu Piotruś zaczął płakać zanim usnie. Stąd zaczęłam go usypiac na rękach - szybciej o ciszej
emilka tez płakała. Walczyła ze snem. Ale ona rąk nie uznawala. Stąd stwierdzam że ręce lepsze niż czekanie (i słuchanie ) jak dziecko usnie -
nick nieaktualny