X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf
    mnie tylko zdziwiło ze Piotrek tak późno zaczął płakać przed snem
    pocieszam się jednak ze to mija

Nie udało mi się zdrzemnac. Mały się obudził i chciał płakać a to znak że nie jest wyspany. ..uspilam. musi pospać by dało rade przeżyć drugą połowę dnia. U nas zaraz zaczynają się ferie i to oznacza że będę miała przerwę w korepetycjach. ..wiec nie "odpoczne " od małego. Dziś tylko 1 osoba

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój od kilku tygodni płacze przed snem, jak zaśnie podczas karmienia to przynajmniej jest spokój :/

• AJrin Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och ale ciezko qle nadgonilam :)
    Sarcia super ze kupa zolta nie ma jak cieszyc sie z kupy serio.

LRF ja tez nie wychodze jak smog duzy u nas dzis ok na żółto tzn nadal slabo ale jak zolto wychodzę u nas dochodzilo nawet wartosci do 600 raz prawie 800. Czy dobrze widze ze dorobilas sie smartfona?

Condo domu och marzy minsie wlasna duza działka poki co musi starczyc segment ale najpier trzeba go wyremontować ;)
    Ja tam kilka razy w tygodniu planuke w glowie jaki dam jak pomoeszczenia itd a z M często robimy objazdowki gdzie nam sie jakis dom spodobal albo fajna dzialka. Poki co nie stac nas na budowanie bedziemy remontowac i sie przeprowadzac w ttm roku musi mi maly ogrodek wystarczyc.

Natka oby goraczka przeszla jak najszybciej.

Dobra dzis mam motorek w dupce ide robic obiad a wiecxorem zostawiam M z mlodym i jade na zakupy zapowiedzialam ze musze sie sama wyrwać bo zwariuje.

Dariah lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin, nie mam smarfona ;) korzystam czasem z męża ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahha
    Sarcia :-)

Jak któraś mi opowie jak to jest z dwójka dzieci tzn małe co jest wszędzie a drugie w wózku, jak to jest bo ja dobie tego nie wyobrażam to dam się namówić.
    Aby zrobił mi syna!!!!!!
    Mam na to jeszcze 3,5roku :-)

A czemu by nie?:-)
    Oboje chcemy.
    Tylko ja się znowu waham bo nie wiem jak to jest,czy dam sobie radę, mąż cały czas w pracy:-(
    Z resztą na faceta liczyć nooooooo.....
    Na rodzinę też nie mogę liczyć więc sama z dziećmi jestem:-(
    Mało mieszkanie już mnie nie przeraża bo znalazłam trzy osobowe łóżko piętrowe Hahahahha więc jak coś to kupię i się zmieścimy chyba że mówię działka i budowa więc każdy będzie miał pokój.
    Zadaze sobie zrobić lub zrezygnuje.

Kamcia mój jest lubiany do drzemki w dzień na rękach nie mam pojęcia czemu płacze i walczy ze snem.
    Ja nawet go rozbieram spodenki,skarpetki bo mam wrażenie że mu gorąco.
    Nawet mu przytulanka nie pomaga:-(
    A na noc kładę w łóżku sumienia włączam i zasypia.

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka
    Piotrek placze bo placze
    inaczej -jak po stekaniu wyczuje ze to juz ten moment to szybko bach bach i go ululam bez placzu. Po to w sumie lulam. A były czasy ze siedziałam obok, zastekal, na boczek i spał. ..fajnie było dopóki nie zaczął płakać. Ale dobry moment i nie ma placzu. "Kocham " go karmić. ..kolejna rzecz która wkurza

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin,
    Ah własny segment to i tak super! :) zawsze macie swój ogródek gdzie możecie zrobić grilla czy jeść latem śniadanko :) super!

Żabka,
    Ja powiedziałam mojemu, że jak Zosia skończy 2 latka to możemy pomyśleć o drugim ;) nie wcześniej :) wtedy zanim drugie się urodzi to Z będzie już bez pieluch hehe
    Nie no ja też sobie nie wyobrażam np. rok po roku... to nie na moje nerwy heeh ;)

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabka

ja tez jeszcze 1 syncia bym chciala,ale boje sie kolejnej cc, bon u mnie to przesadzone od razu dr mi mowil,ze jak 3 to tylko cc
    buuuuu

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah bez pieluch? Ha ha ha ;) śmieję się, bo mój B nie chce się pozbyć pieluchy ;) a zaszłam w ciążę jak miał 19 mc, więc nie rok po roku ;)

Daliśmy sobie we 3 na oczko, wyspani i za niedługo lecę z Liwsonem do przychodni.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah wrote:
    Ajrin,
    Ah własny segment to i tak super! :) zawsze macie swój ogródek gdzie możecie zrobić grilla czy jeść latem śniadanko :) super!

Żabka,
    Ja powiedziałam mojemu, że jak Zosia skończy 2 latka to możemy pomyśleć o drugim ;) nie wcześniej :) wtedy zanim drugie się urodzi to Z będzie już bez pieluch hehe
    Nie no ja też sobie nie wyobrażam np. rok po roku... to nie na moje nerwy heeh ;)

Dlatego piszę że mam czas od teraz 3,5 roku.
    Bo wychowawczy będę pisać na trzy lata.

Lecz po core

Dariah lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    zabka

ja tez jeszcze 1 syncia bym chciala,ale boje sie kolejnej cc, bon u mnie to przesadzone od razu dr mi mowil,ze jak 3 to tylko cc
    buuuuu
    Sarcia pisałam już, moja koleżanka po 2 cc 3 poród miała sn bez komplikacji. Planuje jeszcze dzieci, a lekarz powiedział, że 3 cc to lekka lipa, a kolejne już są nierealne, więc uparła się na sn :) więc spoko wodza działaj kochana ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 14:56

• Dariah Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Dariah bez pieluch? Ha ha ha ;) śmieję się, bo mój B nie chce się pozbyć pieluchy ;) a zaszłam w ciążę jak miał 19 mc, więc nie rok po roku ;)

Hmmm to chyba poczekam z zajściem aż odpieluchuję Zośke hehe ;) wtedy będę miała pewność :P

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah wrote:
    Hmmm to chyba poczekam z zajściem aż odpieluchowują Zośke hehe ;) wtedy będę miała pewność :P
    Dziewczynki podobno szybciej się odpieluchowują, więc spokojnie ;)
    Mój już był bliski porzucenia pampka, ale pojawiła się Liw i jest regres. Dwójkę robi na sedes, ale siku jest leń i czasem pamięta czasem nie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 15:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Sarcia pisałam już, moja koleżanka po 2 cc 3 poród miała sn bez komplikacji. Planuje jeszcze dzieci, a lekarz powiedział, że 3 cc to lekka lipa, a kolejne już są nierealne, więc uparła się na sn :) więc spoko wodza działaj kochana ;)

ja nie moge rodzic SN chocbym sie uparla, bo mam wadę anatomiczną -zwężenie miednicy i dziecko nie przejdzie przez kanał chocbym chciala :( i przez to nie moglam urodzic 1 córki mimo 2,5 godzin boli partych ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 15:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też sn odpada, ale jakoś myśl o drugim dziecku, drugim porodzie mnie przerasta

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    u mnie też sn odpada, ale jakoś myśl o drugim dziecku, drugim porodzie mnie przerasta

po 1 dziecku tez tak mialam z tym ze ja pierwszy porod mialam sn zakonczony cc to mialam sto razy gorzej. bo 22 h boli skurczy itd 2,5 h boli partych i cesarka na zwienczenie mojego poswiecenia o.O

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna Sarcia jesteś z tą miednicą, faktycznie pisałaś, że porod Nadii to był koszmar :/

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie jak to jest z obrotami.
    Czy wasze dzieci obracają sie i na prawo i na lewo? Z pleców na brzuch i odwrotnie.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulf, mój potrafi z brzucha na plecy i na boki, z pleców na brzuch nie
    i tylko w jedną stronę, w dzień go ćwiczę, by zatrybił że można w obie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 15:31

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Powiedzcie jak to jest z obrotami.
    Czy wasze dzieci obracają sie i na prawo i na lewo? Z pleców na brzuch i odwrotnie.
    Nie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 3162 3163 3164 3165 3166 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ