WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ulfenstein wrote:Powiedzcie jak to jest z obrotami.
Czy wasze dzieci obracają sie i na prawo i na lewo? Z pleców na brzuch i odwrotnie.i uważam że ten z brzucha na plecy jest mało świadomy, raczej się mocno pręży i głowa przeważy
A jak kupka Kosia???09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Biedna Sarcia jesteś z tą miednicą, faktycznie pisałaś, że porod Nadii to był koszmar
Kurde powiem ci ze faktycznie mam z tym przesrane, mam nadzieje tylko ze mlja cora w spadku tego nie odziedziczylanie jeden by sie cieszyl ze siemeczyc nie musi i idzie na cc, a ja sie z tego wcale nie cieszylam. Wolala bym sto razy ten bol wziac na klate a nie sie stresoaac zeby nie zajsc w ciaze bo jestem po 2 cc i stad zaraz musialam isc po tabsy, a na wiosne pojde na badania kontrolne, cytologie coroczna i zaloze sobie wkladke na 5 lat..bo co innego mi pozostalo
-
Chodzi mi o to czy obracają sie w konkretna stronę. Na przykład Kostek z pleców na brzuch przekręca sie tylko po lewym ręku. W druga stronę nie ogarnia - na prawa rękę.
Z reszta z brzucha tez jeszcze nie wraca -
Dziękuje za pytanie Daria
Był czopek. Kupa poszła po 40 minutach, ale w niej był czopek. On sie powinien chyba rozpuścić?
A po kolejnych kilku godzinach przyszła kolejna. Bardzo ładna. Żółta, niesmierdzaca.
Może sie odetkalDariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Powiedzcie jak to jest z obrotami.
Czy wasze dzieci obracają sie i na prawo i na lewo? Z pleców na brzuch i odwrotnie.
Moj Igunio obroty ma, gdzies generalnie kilka razy fiknie z btzucha na plecy jak cos mu sie przypomni a tak to leniuchuje sobie na plecach , jest takimleniemze nawet zabawek za dlugo mu sie w raczce yrzymac nie chceale majac porownanie wydaje mi sie zs chlopcy pozniej wszystko kumaja, Nadia w jego wieku to na czworaka skrobala sie juz za biedronka postawiona kawalek od niej nawet mam takie zdjecie jak sie skrobie
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Dziękuje za pytanie Daria
Był czopek. Kupa poszła po 40 minutach, ale w niej był czopek. On sie powinien chyba rozpuścić?
A po kolejnych kilku godzinach przyszła kolejna. Bardzo ładna. Żółta, niesmierdzaca.
Może sie odetkal
Ogolem czopek nie musi sie rozpuscic jak go wydalil to tez dobrze, on generalnie ma posmyrac jelitozeby sie ruszylo do pracy, moj maly tez za kazdym razem go wydalil jak mu dawalam na odetkanie sie /)Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
Ulfenstein wrote:Chodzi mi o to czy obracają sie w konkretna stronę. Na przykład Kostek z pleców na brzuch przekręca sie tylko po lewym ręku. W druga stronę nie ogarnia - na prawa rękę.
Z reszta z brzucha tez jeszcze nie wraca
A z brzuszka na plecki....zależy gdzie głowa poleci
Zośka też leniuch straszny...a dziewucha... leży na pleckach i jest jej tak dobrze...a jak nie dobrze to się drze, że na ręce i wtedy już jest dobrze...
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
Ulfenstein wrote:Dziękuje za pytanie Daria
Może sie odetkal
Aaa to super!!
No już sobie wyobrażam skalę wydarzenia...po 3 dniach...hehe
najważniejsze, że poszło
-
nick nieaktualny
-
Dariah wrote:Zośka też przez jedną stronę się przekręca z plecków na brzuch, przez prawą, no ale jak mówię...blokuje się
A z brzuszka na plecki....zależy gdzie głowa poleci
Zośka też leniuch straszny...a dziewucha... leży na pleckach i jest jej tak dobrze...a jak nie dobrze to się drze, że na ręce i wtedy już jest dobrze...
Mówisz Agatia ze powinien w obie strony. Będziemy turlac prawo
Dziękuje Sarcia za odpowiedz czopkowa -
agatia wrote:Ulfe Liw i obraca się przez obydwie rączki, ale ja tego pilnuję bo B miał asymetrię i jedna strona dominowała.
Dobrze, że Kosio się wyfajdałto już mu lżej
No właśnie Z ma asymetrię i dlatego tylko przez jedną stronę
Ale spoko spoko...już nie długo zaczynamy rehabilitację to będzie śmigać przez dwie ręcehehe
-
Dariah wrote:Aaa to super!!
No już sobie wyobrażam skalę wydarzenia...po 3 dniach...hehe
najważniejsze, że poszło
Ta pierwsza śmierdząca.
Ale druga, tak jak mówiłam, cud malinaDariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarcia,
no ładnie, po 5 dniach....? To był prawdziwy test dla pampków!!
Najważniejsze, że zdany !
Ulfe,
no z brzucha też nie liczę jako obrót, bo to czysty przypadek albo nawet wypadek przy pracy09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡