WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNasza menda córcia wróciła od sąsiadki z zabawy i co wlazla na chatę i akcjaaaaaaa.
Histeria na całego!!!!!!!
Mały się wystraszyl i też wył w tym czasie karmilam kaszka.
Istny szał!!!!!!
Ta się uspokoiła bo powiedziałam że jeszcze raz zaplacze i idzie spac!
Położyłem małego do łóżka spróbuję go uspac bo jakaś maruda mu się włączyła:-(
Sarcia tule
Kamcia rozumiem mój junior też wymusza branie na ręce bo świat jest ważniejszy niż zabawki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 19:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry
widze odwieczny problem mezowie kupy szczepienia czuje sie jak w domu huhu.
Agatia u Kuby chyba gdzies ten zabek sie szykuje nawet maz potwierdzil.
Dzis wszyscy w czwórkę po obiadku poszliśmy spać 1,5 godziny snu- czuje sie bosko mimo ze kaszle jak gruzlik.
Ja mam porównanie mieszkania w mieszkaniu a w domu. Wybieram dom. Kominek, ogródek i cisza. Do centrum miasta mam 15 minut wiec idealnie. W sumie moja okolica robi sie drugim miastem
Dzieci śpią. A ja zabieram sie za kolacjeDariah, Natka-matka wariatka :), agatia lubią tę wiadomość
-
Sarcia,
tulę mocno...trzymaj się i wstrząśnij no tym Twoim mężem!! niech się facet opamięta!
A jak będziesz nim wstrząsać to i przy okazji zahacz o córkę!
Żabka,
Ciebie też tulę! współczuję akcji córki...widzę że ładnie Ci daje popalić..żabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyMąż się położył spać a córcia co zrobiła???? Położyła się, przytulila głowę do poduszki nie minęło 5min śpi!!!!!!!
Jak się nie WKU......ć?
Sarcia mnie zabiorą nie długo do wariatów!
Mąż na nerwy działa śmiechem!
To wyobraź to sobie.
Córka histeria.
Mały płacz.
Mąż się śmieje!
A ja draca kopare hahaha
Dom wariatów!!!!!!
Mały też odpływa choć było ciężko.
Ja chyba idę sobie lampkę wina strzele
Wypilabym redsa zurawinowego ale nie mam:-(sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDariah teraz już mam wrażenie że rzadko wcześniej często nawet bardzo często.
Ale daje oj daje popalić.
To jest tzw bunt 5 latka i wychowanie bezstresowe!
Kiedyś jakbym pasem po dupie dostała to bym miała bunt!
Mam nawet filmiki nagrane jak jazdę robi.
Córka jak je widzi to krzyczy że nie chce tego słuchać! Wstydzi się? Nie wiem ale raczej tak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 20:15
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja zaraz sobie strzelę w łeb, dzieć niby paskudnie zmęczony, ale teraz turla się i chichra, aż się cały z tej zabawy porzygał, jak go wzięłam na ręce to chwycił mi za okulary i hyc na podłogę. No niech lepiej mąż szykuje pożyczkę na nowe szkła
kręgosłupa już nie czuję, chcę się w końcu wyspać, bez walki, bez jojczenia
kurcze, aż się chyba wyniosę na jedna noc i niech się m już martwi co zrobić z dzieckiem.. -
nick nieaktualnyLrf dobry pomysł! Wynieść się odpocząć i odetchnąć.
Uwierz mi ze szybko mąż by cie ściągnął
Chyba że się mylę!
A ty szybko byś się stęskniła i z tego wszystkiego byś nie wypoczela:-(
Tak mi się wydaje.
Niech mąż chwilę znim posiedzi a ty wyjdź na powietrze co????
Przerabane wiem.......tuleDariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wystarczy delikatnie go zachęcić zabawka i próbuje. Ale se w druga umie to oczywiste, ze woli w te co umie
My dzis tez problem z usypianiem.
Jyz słyszałam gadanie M pod nosem, ze jakiś wałek z drzemkami zrobiłam.
Tak, bo pod jego nieobecność (silka) dałam dłużej młodemu pospać, żeby potem wieczorem sie bujać.
Borze.
Młody sie dzis chichrał. A ja jestem padnięta. Przyzwyczaiłam sie do tych 2 karmien i 3 wybijają mnie z rytmu, mimo ze trwają już dobre 2 tygodnie. Czas sie przyzwyczaić do 3. Choć trochę strach co czeka dalej -
nick nieaktualnyA ja wykapalam malego nakarmilam zostawilam mezowi i leze w wannie i mam wzzystko w dupie na dzis.
Zabka
Haah sie usmialam z twojego posta idealnie zobrazowany domowy cyrk ktory j tez czesto mam xD i juz tez stiwerdzilam ze jeszcze chwila i mnie zapna w kaftan i wywioza bo neraowo wymiekamżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiedojz ze 24h/7 to w dodarku zawsze ma byc ugotowane posprzatane i mamy w szampanskiech nastrojach czekac w lozku na mezow, bo ci durnowaci faceci maja taki obraz kobiety jako zony i matki. Jeszcze czego!!!!!!!
Ja tez muz raz powiexzialam ze normalny by zdurnial a co dopiero my hahahahżabka04 lubi tę wiadomość
-
My po wizycie u pediatry, Liwka ma krople z antybiotykiem do oczu. No i szczepienie mamy przesunąć o 2-3 tyg z racji okresu grypowego.
No i mamy nowe skierowanie do por chorurgicznej z przetoką. Mam pojechać do Warszawy do poradni przy szpitalu pediatrycznym. Ale na razie czekam, co będzie w piątek.
Moja kochana przyjaciółka ululała Borkaa ja walczę z Mlodą, żeby poszła spać.
Angela u nas też pediatra stwierdziła, że niebawem zęby powinny wyjść. No i plus taki, że wędzidełko się wydłużyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 21:11
Angela89, Dariah lubią tę wiadomość