X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia

ja tak samo mAm dosc i meza i wiecznie wyjacej o byle gowno Nadii co ma charakterek idrntyko jak tatus!dzis Ignacy dal popalic lezrc nie chcial co chwila wrzeszczal musialam go w nosidle ze soba do kiblasziac ! Jego tez mam dosc na dzis :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój usnął, szybko, bez płaczu, bez problemu.
    a ja wiem że tak pięknie być nie może, coś się jeszcze wydarzy
    albo będzie się budził mnóstwo razy, albo ja na skraju wyczerpania nerwowego znowu go wezmę do siebie

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza menda córcia wróciła od sąsiadki z zabawy i co wlazla na chatę i akcjaaaaaaa.
    Histeria na całego!!!!!!!
    Mały się wystraszyl i też wył w tym czasie karmilam kaszka.
    Istny szał!!!!!!

Ta się uspokoiła bo powiedziałam że jeszcze raz zaplacze i idzie spac!
    Położyłem małego do łóżka spróbuję go uspac bo jakaś maruda mu się włączyła:-(

Sarcia tule

Kamcia rozumiem mój junior też wymusza branie na ręce bo świat jest ważniejszy niż zabawki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 19:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabcia

wzajemnie, tez tule bo lekko z ta cora nie masz, tak jak i ja z moja...dlatego zjadla obiad i kazalam jej isc spac bo chodzila i ryczala nie wiadomomo co. Ta dziewczyna mnie wykonczy nerwowo

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiedziałam, że jak pójdę sprzątać to się obudzi :(
    teraz się turla i się chichra, a ja mam pracy, że chyba się nie położę dziś spać :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :) widze odwieczny problem mezowie kupy szczepienia czuje sie jak w domu huhu.

Agatia u Kuby chyba gdzies ten zabek sie szykuje nawet maz potwierdzil.

Dzis wszyscy w czwórkę po obiadku poszliśmy spać 1,5 godziny snu- czuje sie bosko mimo ze kaszle jak gruzlik.

Ja mam porównanie mieszkania w mieszkaniu a w domu. Wybieram dom. Kominek, ogródek i cisza. Do centrum miasta mam 15 minut wiec idealnie. W sumie moja okolica robi sie drugim miastem :)

Dzieci śpią. A ja zabieram sie za kolacje :)

Dariah, Natka-matka wariatka :), agatia lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piotrek przeszedł samego siebie!!!
    dziś druga noc w pokoju ;)

żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia,

tulę mocno...trzymaj się i wstrząśnij no tym Twoim mężem!! niech się facet opamięta! :)

A jak będziesz nim wstrząsać to i przy okazji zahacz o córkę! ;)

Żabka,
    Ciebie też tulę! współczuję akcji córki...widzę że ładnie Ci daje popalić.. :(

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż się położył spać a córcia co zrobiła???? Położyła się, przytulila głowę do poduszki nie minęło 5min śpi!!!!!!!
    Jak się nie WKU......ć?

Sarcia mnie zabiorą nie długo do wariatów!
    Mąż na nerwy działa śmiechem!
    To wyobraź to sobie.
    Córka histeria.
    Mały płacz.
    Mąż się śmieje!
    A ja draca kopare hahaha
    Dom wariatów!!!!!!

Mały też odpływa choć było ciężko.

Ja chyba idę sobie lampkę wina strzele :-)
    Wypilabym redsa zurawinowego ale nie mam:-(

sarcia123 lubi tę wiadomość

• Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, życze wam wszystkim spokojnej nocy. W sumie sobie też życzę :) haha

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah teraz już mam wrażenie że rzadko wcześniej często nawet bardzo często.
    Ale daje oj daje popalić.
    To jest tzw bunt 5 latka i wychowanie bezstresowe!
    Kiedyś jakbym pasem po dupie dostała to bym miała bunt!
    Mam nawet filmiki nagrane jak jazdę robi.
    Córka jak je widzi to krzyczy że nie chce tego słuchać! Wstydzi się? Nie wiem ale raczej tak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 20:15

Ulfenstein lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaraz sobie strzelę w łeb, dzieć niby paskudnie zmęczony, ale teraz turla się i chichra, aż się cały z tej zabawy porzygał, jak go wzięłam na ręce to chwycił mi za okulary i hyc na podłogę. No niech lepiej mąż szykuje pożyczkę na nowe szkła :(

kręgosłupa już nie czuję, chcę się w końcu wyspać, bez walki, bez jojczenia
    kurcze, aż się chyba wyniosę na jedna noc i niech się m już martwi co zrobić z dzieckiem..

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf dobry pomysł! Wynieść się odpocząć i odetchnąć.
    Uwierz mi ze szybko mąż by cie ściągnął:-(
    Chyba że się mylę!
    A ty szybko byś się stęskniła i z tego wszystkiego byś nie wypoczela:-(
    Tak mi się wydaje.

Niech mąż chwilę znim posiedzi a ty wyjdź na powietrze co????
    Przerabane wiem.......tule

Dariah lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulf Kuba obraca sie w kazda strone ale młoda przez asymetrie tylko jedna lubiala. Ale ja turlalam i zachecalam zabawkami i ogarnęła tez druga stronę. Daj mu czas bo może jeszcze nie ogarnia ze moze w druga strone.

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wystarczy delikatnie go zachęcić zabawka i próbuje. Ale se w druga umie to oczywiste, ze woli w te co umie :)
    My dzis tez problem z usypianiem.
    Jyz słyszałam gadanie M pod nosem, ze jakiś wałek z drzemkami zrobiłam.
    Tak, bo pod jego nieobecność (silka) dałam dłużej młodemu pospać, żeby potem wieczorem sie bujać.
    Borze.

Młody sie dzis chichrał. A ja jestem padnięta. Przyzwyczaiłam sie do tych 2 karmien i 3 wybijają mnie z rytmu, mimo ze trwają już dobre 2 tygodnie. Czas sie przyzwyczaić do 3. Choć trochę strach co czeka dalej :)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wykapalam malego nakarmilam zostawilam mezowi i leze w wannie i mam wzzystko w dupie na dzis.

Zabka

Haah sie usmialam z twojego posta idealnie zobrazowany domowy cyrk ktory j tez czesto mam xD i juz tez stiwerdzilam ze jeszcze chwila i mnie zapna w kaftan i wywioza bo neraowo wymiekam o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mowia ze tylko spkoj nas uratuje , tylko jak tu k....a byc spokojnym ??? :)

żabka04, Dariah lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    A mowia ze tylko spkoj nas uratuje , tylko jak tu k....a byc spokojnym ??? :)

No jak???????
    Kuźwa normalny który jest mega oaza spokoju długo nie wytrzyma!
    A my 24h na dobę?!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2017, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedojz ze 24h/7 to w dodarku zawsze ma byc ugotowane posprzatane i mamy w szampanskiech nastrojach czekac w lozku na mezow, bo ci durnowaci faceci maja taki obraz kobiety jako zony i matki. Jeszcze czego!!!!!!!

Ja tez muz raz powiexzialam ze normalny by zdurnial a co dopiero my hahahah

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po wizycie u pediatry, Liwka ma krople z antybiotykiem do oczu. No i szczepienie mamy przesunąć o 2-3 tyg z racji okresu grypowego.
    No i mamy nowe skierowanie do por chorurgicznej z przetoką. Mam pojechać do Warszawy do poradni przy szpitalu pediatrycznym. Ale na razie czekam, co będzie w piątek.
    Moja kochana przyjaciółka ululała Borka :) a ja walczę z Mlodą, żeby poszła spać.

Angela u nas też pediatra stwierdziła, że niebawem zęby powinny wyjść. No i plus taki, że wędzidełko się wydłużyło :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 21:11

Angela89, Dariah lubią tę wiadomość

‹‹ 3165 3166 3167 3168 3169 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ