WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dopiero wstałam Szymek od 7 bawił się z babcia i teraz poszedł spać pewnie Koło 10 wstanie na butle
Dziś planuje spacer a wieczorem jadę z mama na paznokcie do koleżanki a Szymek zostaje z m bo się zalil że mało czasu z nim spędza ostatnioDariah lubi tę wiadomość
-
ZaletA 6w1 - nie ma zoltaczki w 7.m.
Skali
my mamy wkładkę
małego raczej grubo nie ubieramy
na dalekie podróże ma tylko body
na krótkie trasy np do sklepu bluzę
bez wkładki głęboko wchodził i jakby siedział
ale następnym razem wyjmujemy
potem fotelik nowy (raczej taki 9-25) -
Little Red Fox wrote:Dariah, MMR jest dopiero 13-14 m.ż.
teraz nas czeka 3 dawka żółtaczki - trochę się boję, bo na następny dzień idziemy na usg bioderekale może tym razem obejdzie się bez gorączki
Ups, chodziło mi o zoltaczkebo pisałaś że to w 7 miesiącu a Filipek jeszcze nie ma 6, jeśli dobrze widzę
dlatego się zdziwiłam że już
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
żabka04 wrote:My już na dworze spacerujemy
Dziś mi się myszka biało szara snila że biegają a potem wyskoczyła na dłoń i mnie gryzla w palce.
Dziś mamy księdza chyba poproszę go żeby tego diabla z córki wypedzil hahaha
Skali super gratki
Kamcia buziaki dla prezesa oby tak dalej:-)
Dariah czy kataru nie dostanie tego nie wiem.
Nawilzaj w pokoju, wyżej ja kładzie,na brzuszku jak będziesz kłaść to będzie zlatywal.
Ja miałam krople ale junior miał katar bardzo szybko nam przeszło ale nazwy za chiny nie mogę sobie przypomnieć
Dojdę do domu to napisze.
Yhy...białe myszki Pani widzi..no ładnie !hehe
Tak, poproś księdza niech się rozprawi z diabłem !może jemu się uda
Teraz Zosia śpi i nie charczy ani nic, oddycha normalnie. Zobaczymy potem
Ale będę wdzięczna za nazwę kropli09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Skali,
My w tym nosidełku od wózka już nie mamy bo Małej było za ciasno. A ta wkładka była taka że nie wypłycała pod tyłkiem żeby była pozycja mniej siedząca..więc za dużo nie dawała.
W tym nowym mamy wkładkę bo jest większy a poza tym używamy go głównie na dłuższe trasy kiedy Zosia jest bez kombinezonu. To nosidełko tylko w mieście więc w kombinezonie, a z wkładką tam nie wejdzie. .nie ma szans09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariah nasivin.
My nie mamy wkładki bo mały mi się nie mieści
Nawet bez wkładki też mamy ten sam problem:-(
Wycinamy jabłko z mango.
Chyba cały słoik zje tak się domaga!!!
Jadłam jabłko i trzymałem go na kolanach a on mi rekompensaty złapał i do buzi!
Wiecie że ssal?!kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia, spoko
ja w pewnym momencie sama zaczęłam się gubić co i kiedy
ale przez te zęby naprawdę mam ochotę przesunąć najbliższe, Malutki ostatnio płacze praktycznie od rana do wieczora, poza momentami gdy jest na jakiś medykamentach, które pomagają na chwilę, albo muszęsię już bardzo wygłupiać i go zajmować żeby nie marudził. Często ma stan podgorączkowy, wieczorami już podchodzi pod 38 st i długo zasnąć nie może, wczoraj dopiero po 21. padł z płaczu i obudził się (wstał) o 7. Poliki ma cały czas czerwone i gorące. Górne wyglądają jakby miały się na dniach przebić, ale nie mam pewności, bo nigdy nie miałam z tym styczności, mojej podopiecznej łagodnie zęby szły i zaczęłam się nią opiekować jak już miała sporo w paszczy, coś ok 10 mcy miała jak się spotkałyśmy pierwszy raz -
nick nieaktualnyja to jednak jestem technologicznym mamutem, dostałam w spadku starego smarfona, chciałam zrobić zdjęcie paszczy Młodego żeby się Was poradzić i co? Nie potrafię aparatu odpalić, chyba nie zadziała bez karty SIM, a nie potrafię otworzyć tego telefonu. Kurde, ja się chyba zaraz po wojnie urodziłam
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyostatnio szukałam nowego telefonu, bo stary się zwiesza i wejście do ładowarki nie zawsze zaskoczy, przeglądam na allegro, a mąż się dziwi że szukam modelu sprzed prawie 10 lat. Nieprawda! Jak byłam na studiach i pracowałam w Orange to dopiero na rynek wchodziły
Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry!
Mi cos haczy pod palcem w buzi u Malego w miejscu jedynek, ale ja jakos nie wierze w zab. Zadnego wiekszego marudzenia nia dostrzeglam tylko bardziej mi sie wczoraj poslinil raz. I ma troche bardziej policzki czerwone, ale myslalam, ze to od obrotow. Sama nie wiem..
Moze mi sie wydaje. Niech te zeby jeszcze poczekaja.
Ale mi szly i bratu w tajemnicy przed Mamusia stomatologiem;)
Skali: wkladki to ja dawno nie mam, bo maly sie mi nie miescil na dlugosc i smiesznie wygladal, moze to zalezy tez od samego fotelika i jego ksztalu w srodku, bo moj tez jest 0-13kg. Dodam, ze ta nasza wkladka to byla bardzoje taka tylko glowe zabezpieczajaca, nie byla jakas gruba.
-
Witamy się z rana
Liw dopiero wstała
spanko od 22 do 5.45, jedzonko i spanko do 10. Wreszcie mega się wyspałam
Zaraz lecimy na spacerek.
Skali wkładki nie używam od dawna bo ona ma za zadanie trzymać głowkę, żeby na boki mie latała. Jak tylko Liw zaczęła trzymwć sztywno sama to wkładkę wyjęłam
Co do szczepień to przy 5w1 jest w 7 mc szcsepienie na zołtaczkę, przy 6w1 go nie ma bo żółtacxka jest w składzie szczepionki, więc dziecko dostaje jedną dawkę zoltaczki nadliczbowo. Skali chyba ciut za wcześnie na zoltaczkę, a jak Szymka szczepisz 5w1, 6w1 czy nfz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaly udal sie na drzemke a ja jem kaszke manne z jagodami
dzis waga pokazala 74,9 sukcesw moim przypadku ! Jeszcze te 5 kg zniknie to bede juz ucieszona
huhuhu w poniedzialek mam wizyte u dietetyka !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 10:33
agatia, Dariah lubią tę wiadomość