WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymój dopiero teraz zasnął, mąż wyszedł z domu, kurde, a Mały leży u nas w łóżku, pewnie jak go będę próbowała przenieść to się obudzi
a tak mocno płakał przez prawie 1,5 godz. że się momentami dusił, a teraz śpi i chrapie, bo mu jakaś koza zalega w nosku
nakrzyczałam na męża i tak zostałam największą czarną owcą w tej rodzinie...
trudno, jestem tak wykończona psychicznie że mam w tyłku co on sobie o mnie myśli -
nick nieaktualnyJa postanowiłam, zobaczymy czy sie uda Kubę zaszczepić jak bede z młoda szla na bilans 2 latka. Minie od choroby 4 tygodnie. Zobaczymy czy sie uda.
Agatia właśnie mnie uświadomiłas ze dzieki temu opoznieniu a mamy bardzo duze w szczepieniu mmr będziemy mieli późno - super.
My jutro łapiemy mocz Kuby. Rutynowa kontrola.
Agatia ja na piatek czekam i wasza wizytę oby wszystko bylo dobrze.
No i z oczkiem aby szybko sie poprawilo.agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:mój dopiero teraz zasnął, mąż wyszedł z domu, kurde, a Mały leży u nas w łóżku, pewnie jak go będę próbowała przenieść to się obudzi
a tak mocno płakał przez prawie 1,5 godz. że się momentami dusił, a teraz śpi i chrapie, bo mu jakaś koza zalega w nosku
nakrzyczałam na męża i tak zostałam największą czarną owcą w tej rodzinie...
trudno, jestem tak wykończona psychicznie że mam w tyłku co on sobie o mnie myśli
-
Amelia póki co śpi, ciut niespokojnie, popłakuje, ale przez sen. Na kolację ładnie zjadła oba cyce. Przed chwilą mierzyłam temp i 36,6
Czy ja już wspominałam,że wasze kciuki są magiczne?agatia, Dariah, bisacz lubią tę wiadomość
-
Co to mmr ?
My po usg oba w porządku, dr powiedział że refluks odpada bo coś tam się zamyka także problemy z jedzeniem to nie to. Ale odpukax problemy minęły dziś wsunal 180 chyba coraz więcej potrzebuje a no i brokuła też zjadł
Dr powiedział że bardzo ruchliwy
Boję się przysKego tygodnia od 1,5 tygodnia jest moja mama cały czas bawi małego nie nosi głównie ćwiczą ale cały czas do niego gada jak pojedzie będzie dramat
Ja odciagam i idę spać mały zjadł i śpi także trzeba się spieszyć co by dłużej posłaćNatka-matka wariatka :), agatia, żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Zośka już zjadła i będzie dosypiać
Kurcze nie chce aby moje słowa się spełniły ale Młoda chyba dostała kataru...rano to ją obudziło, kichnęła i sporo wyszło
zakropliłam jej sól fizjologiczna. Teraz niby spoko oddycha normalnie. ..
Mamy taki spray Marimer..dam jej jak się obudzi..
Macie jakieś sposoby aby działać już na katar zanim się mega rozwinie? Jest w ogóle szansa że się nie rozkręci na maxa ten katar?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Skali,
Uf! Najważniejsze że usg prawidłowebrawo dla Szymusia!!
Agatia,
Trzymamy kciuki za wizyty! Najpierw za tą jutrzejszą a potem za tą w Warszawie!na pewno będą same dobre informacje!
Sarcia, Żabka,
Pokojową nagrode Nobla dla Was za cierpliwość, opanowanie i wkład włożony aby ten cały cyrk się nie rozp****
Ulfe,
Taaa, bo Tobie bardzo zależy żeby Mały marudził wieczorem. ..jak byś tego nie miała wystarczająco w ciągu dnia. Na początku mój D też miał takie teksty. . Grr !!
LRF,
Co ten Twój wykombinował??
Jaka Ty czarna owca? ! Jesteś wspaniałą matką i żoną, powinien codziennie dziękować za Ciebie!
A co do MMR, to Filip już będzie miał? Tak szybko?
Natka,
Silna dziewuszka z Twojej Amelki! Pogoniła temperaturę ! Brawo
Skali89, sarcia123, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyMy już na dworze spacerujemy
Dziś mi się myszka biało szara snila że biegają a potem wyskoczyła na dłoń i mnie gryzla w palce.
Dziś mamy księdza chyba poproszę go żeby tego diabla z córki wypedzil hahaha
Skali super gratki
Kamcia buziaki dla prezesa oby tak dalej:-)
Dariah czy kataru nie dostanie tego nie wiem.
Nawilzaj w pokoju, wyżej ja kładzie,na brzuszku jak będziesz kłaść to będzie zlatywal.
Ja miałam krople ale junior miał katar bardzo szybko nam przeszło ale nazwy za chiny nie mogę sobie przypomnieć
Dojdę do domu to napisze.Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny