WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas popołudnie stekacza, jeczenia i sam nie wie czego chce.
Byłam po córkę to spał może z 30min i się obudził pod blokiem;-(
Wiec jakiś nie dospany jest chyba.
A ja się dziwnie czuje.
Nie dobrze mi,spać mi się chce wypiłem kawę i głowa mnie boli.
Niech już będzie 20:00! -
kamciaelcia wrote:Jestem na spacerku. W końcu mały usnal. ..niestety zaczął się czas kiedy moje dziecko nie chce spać w wózku a wtedy robi aferę ze w nim jest. ..a do spacerówki tak daleko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas tez podnoszony materacyk ale gondola robi sie przykrotka ma 75 cm ale ciuszki i reszta i wychodzi ze niespelna 3 cm ma nad głową?
Kamcia twoj tonsiedzi stabilnie wiec u wss blizej niz u nas gdzie sie kiwa na wszystkie strony haha -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Piotruś nie siedzi. Sztywno na kolanach się trzyma. Ale on chce być noszony wiec i siedzenie królewicza nie zadowoli. Ten materacyk w gondoli to niewypał bo mały zjeżdża a i tak mało widzi
Czekam na cieplejsze dni i robimy przesiadke. A jak bedzie juz sam siedział kupuje mu nowa bryke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie macie pojęcia jak się cieszę że wybiła 20:00!!!!
Dzieciaki wykopane nakarmione.
Mały butli zjadł tylko 100ml i dojadl kaszki sporo ale nie do końca.
Teraz próbuje go uśpić ale ważniejsza jest zabawa w podnoszenie nóg i nimi zabawa:-)
Liczę że usnie a matka prześpi cała noc bez wstawania:-)
Marzenia.......
Ciężki dzień miałam strasznie jeczal, marudzil i ja się źle czułam.
Ale jeszcze chwila i ja się pójdę ogarnąć i spać
Nie mam nic na obiad na jutro a lodówka pusta jakby przywieźli mi ją dopiero ze sklepu
Chyba jajka sadzone zrobie bo to jeszcze jest:-)
Odleciał prawie ciiiiiii:-)
Edition: zmiana pozycji na boczek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 20:18
-
nick nieaktualnyżabko, u nas ten sam problem, dobrze że zupa z dzisiaj została, a i jedna marchewka na Młodego czeka
Filip dał mi dziś tak popalić, aż znowu zdołowana idę spać
jak długo taki ząbek rośnie po przebiciu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 20:20
-
nick nieaktualny