X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm Szymek się obudził po moim drugim ćwiczeniu chyba żeby bo cały dzień rękę je

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 03:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsze karmienie za nami, plus przebieranie bo musiałam źle zapiac pampersa i plecy mokre ale nawet usnal choć takim plytkim snem mam nadzieję że się nie obudzi za 5 minut jeszcze spiworek mokry
    No nic poczekam chwilę i idę spać

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2017, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robus spał pięknie cała noc.
    A ja już się wyspałam :-(
    Mały się przewrócił na boczek tak mu chyba wygodnie:-)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratki z okazji pol roku dla Fifiego.
    Zdjecie poprosimy :)

Natka przystawiaj do cyca nawet i czesciej a pozniej spokojnie daj mm i jestem pewna ze po okresie zobaczysz bedzie i nawał. Pij dużo i bierz to co Angelika napisala.

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mlody dzis spal slabo o wstal juz o 5 :/ ale zrobil kupe i matka poszla z nim do lazienki na przewijak, przybieranie i późnej kupe z pamka skronala więc dziecko rozbudzilam na maksa. A wiec udalo sie zeskrobac moze nie wielkosc orzecha wloskiego ale laskowego trudno musi wystarczyć.

Do tego pozarlwm soe z M z samego rana. Bo ja tu nie dosc ze skrobie gowno z pampersa i noe spie pol nocy wstaje o 5 aby dziecko oporzadzic i sie ciesze ze sie udalo i bedxie mozna zawiesc na badanie. A on mi tekstem ze slabo dzis mu pasuje zawieść nosz soe wnerwilam. Wiazka podzla ze mógł by sam gowno skrobac i powinnien w zebach biuegusiem do analizy zaniesc bo to chodzi o zdrowie synka. I co ze mam wyrzucic to co zebralam i kabinowac nowe pojemniki. Nosz faceci nie pomyślą jekoe to durne jest to rece czasem opadaja.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2017, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny ;)
    Mógłby z tej okazji zacząć ładnie spać
    tzn śpi jak jest u nas w łóżku :(

• AJrin Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka u nas boczek od 2 tygodni kroluje :-) I to jeszcze trzeba go przekrecic i przytrzymac aby nie fikal na brzuch i za dupcie bujac przod tyl 2 minuty i mlody spi :-) Niestety nie zawsze dziala bo jak jest ryk i wycie to nic nie dziala niestety.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• esmi Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ,
    Sto lat dla Filipka :) wrzuc zdjecie chcemy jego zobaczyc :)
    U nas noc moze byc tylko przed 4 sie obudzil a teraz odsypia

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• AJrin Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie zjadlam 4 jaka przepiorcze na sniadanie smakowaly jak nigdy :-) Mam nadzieje ze mlody bedzie tolerowal bo to jedyne co zawiera wapn w mojej diecie :/ procze zielonych warzych i kasz ale widaomo tego to tam nie za wiele.

U nas mam wrazenie ze moja dieta totalnie nie poprawila kup sa jeszcze gorsze niz byly czysto zielone i sam sluz. Nie wiem czy jem moze nadal cos co go uczula? Chyba odstawie pomidory ale nie wiem jak bez nich przezyje :/

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2017, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi, ja co jakiś czas wrzucam zdjęcia Małego ;) najbardziej aktualne jest chyba pod postem z rozszerzaniem diety z niedzieli ;) póki co śniadanie i kawa, Małego muszę ubrać, oporządzić. Mąż wyszedł i zaczął marudzić, a jak jeszcze był to słodycz, uśmiechy, chichy i tulasy...

• agatia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka hejka :) Liw przespała całą noc (z mamusią oczywiście) zjadła o 7, walnęła kupsko i śpi dalej ;)
    AJrin może faktycznie pomidory. U Liwsonka kupy jak woda, ale bez śluzu.
    Idę zrobić kawkę, żeby złapać kontwkt ze światem ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2017, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Filip właśnie przemierzył pół maty, co prawda nie zapinkala jak Miłosz czy Kubuś, ale jesteśmy jeszcze przed śniadaniem :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Filip właśnie przemierzył pół maty, co prawda nie zapinkala jak Miłosz czy Kubuś, ale jesteśmy jeszcze przed śniadaniem :)
    Brawo dla Filipa ;) zatem coraz więcje sprinterów-uciekinierów :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2017, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, ja przy tym tempie, mogę pójść do kuchni zrobić sobie kawy, kanapkę i jak wrócę do salonu to on przemierzy 20 cm :D ale póki co Filip zdobył szacunek kota, jak wychodzimy z sypialni rano, a kocurkowa drzemie jeszcze w salonie jak zauważy że Mały nie śpi ucieka do teściów i wraca dopiero na wieczór :D :D :D

Ulfenstein, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2017, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas noc cudowna, mqly spal od 22 do 5 i od 5 do 8, teraz wlasnie spi to imjak przymkne oko jeszcze :)

Umdietetyka bylo bardzo super, dostalam analize skladu mojego ciala, plusmdiet3 podstawowa ktora moge stosowac przy kp dzyli dostarczanie wszystkich skladnikow dla mnie i dzidzi no i liste produktow ktore moge jesc a ktore nie, przykladowe kombinacje jadlospisu no i liste w ktorej mam zapisywac co jadlqm na sniadanie, oniad, kolacje itd

Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia no to super, że jesteś zadowolona z wizyty. Teraz będziesz chudła w oczach :)
    No i brawo dla Igunia, super pospał :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nocka super. Mogę składać kolyske o ogłosić sukces przeprowadzki ;) mały obudził się po 7 ale na nic nie czekałam, poszłam z nim na kanapę o spaliśmy do 8.30 :D

Natka-matka wariatka :), żabka04, marta258 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa
    I mamy zimę. Tyle śniegu napadalo :) i dalej sypie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo dzisiaj w PnŚ, jak zabrac dziecku smoczeka :)
    Może komuś na przyszłość się przyda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2017, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze, że u nas chociaż problem smoczka z głowy :)
    o jeżu kolczasty, moje dziecko wyssysa wszelkie pokłady energii ze mnie
    zjadło, teraz piszczy na macie do swojej Szkapy, którą powiesiłam, żeby wyschła ze śliny, przydałoby się mu ją oddać :D muszę jeszcze znaleźć dla Małego jakiś kubeczek, zrobić zamówienie na gemini

‹‹ 3190 3191 3192 3193 3194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ