WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gratki z okazji pol roku dla Fifiego.
Zdjecie poprosimy
Natka przystawiaj do cyca nawet i czesciej a pozniej spokojnie daj mm i jestem pewna ze po okresie zobaczysz bedzie i nawał. Pij dużo i bierz to co Angelika napisala.Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Mlody dzis spal slabo o wstal juz o 5
ale zrobil kupe i matka poszla z nim do lazienki na przewijak, przybieranie i późnej kupe z pamka skronala więc dziecko rozbudzilam na maksa. A wiec udalo sie zeskrobac moze nie wielkosc orzecha wloskiego ale laskowego trudno musi wystarczyć.
Do tego pozarlwm soe z M z samego rana. Bo ja tu nie dosc ze skrobie gowno z pampersa i noe spie pol nocy wstaje o 5 aby dziecko oporzadzic i sie ciesze ze sie udalo i bedxie mozna zawiesc na badanie. A on mi tekstem ze slabo dzis mu pasuje zawieść nosz soe wnerwilam. Wiazka podzla ze mógł by sam gowno skrobac i powinnien w zebach biuegusiem do analizy zaniesc bo to chodzi o zdrowie synka. I co ze mam wyrzucic to co zebralam i kabinowac nowe pojemniki. Nosz faceci nie pomyślą jekoe to durne jest to rece czasem opadaja. -
nick nieaktualny
-
Zabka u nas boczek od 2 tygodni kroluje
I to jeszcze trzeba go przekrecic i przytrzymac aby nie fikal na brzuch i za dupcie bujac przod tyl 2 minuty i mlody spi
Niestety nie zawsze dziala bo jak jest ryk i wycie to nic nie dziala niestety.
-
Wlasnie zjadlam 4 jaka przepiorcze na sniadanie smakowaly jak nigdy
Mam nadzieje ze mlody bedzie tolerowal bo to jedyne co zawiera wapn w mojej diecie
procze zielonych warzych i kasz ale widaomo tego to tam nie za wiele.
U nas mam wrazenie ze moja dieta totalnie nie poprawila kup sa jeszcze gorsze niz byly czysto zielone i sam sluz. Nie wiem czy jem moze nadal cos co go uczula? Chyba odstawie pomidory ale nie wiem jak bez nich przezyje -
nick nieaktualnyesmi, ja co jakiś czas wrzucam zdjęcia Małego
najbardziej aktualne jest chyba pod postem z rozszerzaniem diety z niedzieli
póki co śniadanie i kawa, Małego muszę ubrać, oporządzić. Mąż wyszedł i zaczął marudzić, a jak jeszcze był to słodycz, uśmiechy, chichy i tulasy...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia, ja przy tym tempie, mogę pójść do kuchni zrobić sobie kawy, kanapkę i jak wrócę do salonu to on przemierzy 20 cm
ale póki co Filip zdobył szacunek kota, jak wychodzimy z sypialni rano, a kocurkowa drzemie jeszcze w salonie jak zauważy że Mały nie śpi ucieka do teściów i wraca dopiero na wieczór
Ulfenstein, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas noc cudowna, mqly spal od 22 do 5 i od 5 do 8, teraz wlasnie spi to imjak przymkne oko jeszcze
Umdietetyka bylo bardzo super, dostalam analize skladu mojego ciala, plusmdiet3 podstawowa ktora moge stosowac przy kp dzyli dostarczanie wszystkich skladnikow dla mnie i dzidzi no i liste produktow ktore moge jesc a ktore nie, przykladowe kombinacje jadlospisu no i liste w ktorej mam zapisywac co jadlqm na sniadanie, oniad, kolacje itdNatka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobrze, że u nas chociaż problem smoczka z głowy
o jeżu kolczasty, moje dziecko wyssysa wszelkie pokłady energii ze mnie
zjadło, teraz piszczy na macie do swojej Szkapy, którą powiesiłam, żeby wyschła ze śliny, przydałoby się mu ją oddaćmuszę jeszcze znaleźć dla Małego jakiś kubeczek, zrobić zamówienie na gemini