Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm Szymek się obudził po moim drugim ćwiczeniu chyba żeby bo cały dzień rękę je

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 03:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsze karmienie za nami, plus przebieranie bo musiałam źle zapiac pampersa i plecy mokre ale nawet usnal choć takim plytkim snem mam nadzieję że się nie obudzi za 5 minut jeszcze spiworek mokry
    No nic poczekam chwilę i idę spać

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2017, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robus spał pięknie cała noc.
    A ja już się wyspałam :-(
    Mały się przewrócił na boczek tak mu chyba wygodnie:-)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratki z okazji pol roku dla Fifiego.
    Zdjecie poprosimy :)

Natka przystawiaj do cyca nawet i czesciej a pozniej spokojnie daj mm i jestem pewna ze po okresie zobaczysz bedzie i nawał. Pij dużo i bierz to co Angelika napisala.

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mlody dzis spal slabo o wstal juz o 5 :/ ale zrobil kupe i matka poszla z nim do lazienki na przewijak, przybieranie i późnej kupe z pamka skronala więc dziecko rozbudzilam na maksa. A wiec udalo sie zeskrobac moze nie wielkosc orzecha wloskiego ale laskowego trudno musi wystarczyć.

Do tego pozarlwm soe z M z samego rana. Bo ja tu nie dosc ze skrobie gowno z pampersa i noe spie pol nocy wstaje o 5 aby dziecko oporzadzic i sie ciesze ze sie udalo i bedxie mozna zawiesc na badanie. A on mi tekstem ze slabo dzis mu pasuje zawieść nosz soe wnerwilam. Wiazka podzla ze mógł by sam gowno skrobac i powinnien w zebach biuegusiem do analizy zaniesc bo to chodzi o zdrowie synka. I co ze mam wyrzucic to co zebralam i kabinowac nowe pojemniki. Nosz faceci nie pomyślą jekoe to durne jest to rece czasem opadaja.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2017, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny ;)
    Mógłby z tej okazji zacząć ładnie spać
    tzn śpi jak jest u nas w łóżku :(

• AJrin Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka u nas boczek od 2 tygodni kroluje :-) I to jeszcze trzeba go przekrecic i przytrzymac aby nie fikal na brzuch i za dupcie bujac przod tyl 2 minuty i mlody spi :-) Niestety nie zawsze dziala bo jak jest ryk i wycie to nic nie dziala niestety.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• esmi Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ,
    Sto lat dla Filipka :) wrzuc zdjecie chcemy jego zobaczyc :)
    U nas noc moze byc tylko przed 4 sie obudzil a teraz odsypia

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• AJrin Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie zjadlam 4 jaka przepiorcze na sniadanie smakowaly jak nigdy :-) Mam nadzieje ze mlody bedzie tolerowal bo to jedyne co zawiera wapn w mojej diecie :/ procze zielonych warzych i kasz ale widaomo tego to tam nie za wiele.

U nas mam wrazenie ze moja dieta totalnie nie poprawila kup sa jeszcze gorsze niz byly czysto zielone i sam sluz. Nie wiem czy jem moze nadal cos co go uczula? Chyba odstawie pomidory ale nie wiem jak bez nich przezyje :/

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2017, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi, ja co jakiś czas wrzucam zdjęcia Małego ;) najbardziej aktualne jest chyba pod postem z rozszerzaniem diety z niedzieli ;) póki co śniadanie i kawa, Małego muszę ubrać, oporządzić. Mąż wyszedł i zaczął marudzić, a jak jeszcze był to słodycz, uśmiechy, chichy i tulasy...

• agatia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka hejka :) Liw przespała całą noc (z mamusią oczywiście) zjadła o 7, walnęła kupsko i śpi dalej ;)
    AJrin może faktycznie pomidory. U Liwsonka kupy jak woda, ale bez śluzu.
    Idę zrobić kawkę, żeby złapać kontwkt ze światem ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2017, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Filip właśnie przemierzył pół maty, co prawda nie zapinkala jak Miłosz czy Kubuś, ale jesteśmy jeszcze przed śniadaniem :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Filip właśnie przemierzył pół maty, co prawda nie zapinkala jak Miłosz czy Kubuś, ale jesteśmy jeszcze przed śniadaniem :)
    Brawo dla Filipa ;) zatem coraz więcje sprinterów-uciekinierów :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2017, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, ja przy tym tempie, mogę pójść do kuchni zrobić sobie kawy, kanapkę i jak wrócę do salonu to on przemierzy 20 cm :D ale póki co Filip zdobył szacunek kota, jak wychodzimy z sypialni rano, a kocurkowa drzemie jeszcze w salonie jak zauważy że Mały nie śpi ucieka do teściów i wraca dopiero na wieczór :D :D :D

Ulfenstein, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2017, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas noc cudowna, mqly spal od 22 do 5 i od 5 do 8, teraz wlasnie spi to imjak przymkne oko jeszcze :)

Umdietetyka bylo bardzo super, dostalam analize skladu mojego ciala, plusmdiet3 podstawowa ktora moge stosowac przy kp dzyli dostarczanie wszystkich skladnikow dla mnie i dzidzi no i liste produktow ktore moge jesc a ktore nie, przykladowe kombinacje jadlospisu no i liste w ktorej mam zapisywac co jadlqm na sniadanie, oniad, kolacje itd

Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia no to super, że jesteś zadowolona z wizyty. Teraz będziesz chudła w oczach :)
    No i brawo dla Igunia, super pospał :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nocka super. Mogę składać kolyske o ogłosić sukces przeprowadzki ;) mały obudził się po 7 ale na nic nie czekałam, poszłam z nim na kanapę o spaliśmy do 8.30 :D

Natka-matka wariatka :), nick nieaktualny, marta258 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa
    I mamy zimę. Tyle śniegu napadalo :) i dalej sypie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo dzisiaj w PnŚ, jak zabrac dziecku smoczeka :)
    Może komuś na przyszłość się przyda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2017, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze, że u nas chociaż problem smoczka z głowy :)
    o jeżu kolczasty, moje dziecko wyssysa wszelkie pokłady energii ze mnie
    zjadło, teraz piszczy na macie do swojej Szkapy, którą powiesiłam, żeby wyschła ze śliny, przydałoby się mu ją oddać :D muszę jeszcze znaleźć dla Małego jakiś kubeczek, zrobić zamówienie na gemini

‹‹ 3190 3191 3192 3193 3194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ