WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moje ulubione śniadanko

W nocy wymyśliłam, że skoro są problemy z porannym jedzeniem -to zrobię śniadanie jakie emilka jadła: kaszka z owocami
ale się zajadal
karmienie łyżeczka poszło szybciej niż niejednokrotnie butelka
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas pierwsza drzemka zezarl butle jednym tchem i padł a ja nie wiem co robić kawę ćwiczyć leżeć hmmm śniadanie zjadłam tyle dobrze
U nas znowu mega smog kolejny dzień siedzenia w domu masakra oszalec można myślę czy nie jechać do rodziców ale to niedzielę w ogóle to pojadę i wrócę na wiosnę jak tego smogu nie będzie

-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja! Dziś wstałyśmy mega wcześnie jak na nas, bo przed 8:00. Melę obudził kaszel, jej własny niestety :(kurcze, jeszcze tego mi brakowało do szczęścia

W nocy dostawiałam ją co ok 2h, więc też nie do końca się wyspałam, ale jak trzeba, to trzeba.
Kamcia
Gratulacje dla synka! Bardzo dorosły z niego chłopak, sam śpi w swoim pokoiku. Pozazdrościć
Ajrin
Jeszcze raz dziękuje za słowa otuchy. Jestem ciut zaniepokojona tym wszystkim. Idę z Amelką dziś do lekarza by ją osłuchał to zapytam się jakie mleko ewentualnie mogę jej podać: planuję kupić NAN lub HIPP ale nie wiem czy 1 czy 2.
LRF
fajnie jak tak dzieciaczek już zapyla na czworakach, co nie?
Ja nie mogę mojej spuścić z oka. Ma takiego speeda 
Sarcia
No, no, no ale laska z ciebie będzie
Madziula
Może faktycznie lunatykuje
dzieci potrafią obudzić się nogami w miejscu głowy i nawet nie wiadomo kiedy i jak to zrobiły 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
na lozku ogolnie jest latwiej o wiele niz na twardym podlozu. Ale moze to faktycznie ma cos w spolnego z lunatykowaniem, bo oczu nie otwiera i zaczyna plakac za jakis czas. czasem sie boje o niego. Spi ze mna a rczej z nami. Dzis spal lepiej do 3h nad ranem, potem to juz sie obudzil kilka razy do 7.30h. Masakra. Zajmuje coraz wiecej miejsca. Spie juz na samym jasku:) Pozdrawiam dziewczyny i milego dnia:)
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[