WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Skali, porozkładaj kocyki wszędzie. Ja mam akurat dużo paneli, ale słodka zołza schodzi z kocyków i dywanów, bo bardzo ją kręci dotykanie paneli. Głaszcze je, emmmmma do nich i się im przygląda
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Polecam olejek różany z evree rewelka na suchą skóręsarcia123 wrote:A mi sie zeobila okropnie sucha skora na glowie i twarzy?? Jest na to jakis sposob ? Podrapie sie po glowie czy brwi to normalnie biale suche wiorki sie sypia

przynajmniej u mnie się sprawdza
-
nick nieaktualnyteż mam problem ze suchą skórą
a przed porodem miałam typową mieszaną, teraz muszę wymienić kosmetyki, bo dotychczasowymi sobie krzywdę zrobię, ale mdli mnie od zapachu różanego, więc bym musiała poszukać czegoś innego, w sobotę się wybiorę do kosmetyczki to wypytam co poleca.
Jeżu, nie ogarniam tego dziecka dziś
od rana ćwiczy to pełzanie/czołganie (czym się to różni w ogóle?)
wścieka się jak poparzony, biorę na ręce i przytulam i biorę na kanapę, a on czołga się i ucieka ze mnie na kanapę, przy okazji dostałam od niego z dynki, że krew się polała, a on się czołga dalej, tyle że zatrzymuje go poducha na kanapie
i się chichra
jak chochlik
paskuda moja
Dariah lubi tę wiadomość
-
Foxiu ja nie lubię różanych kosmetyków, ale olejek z evree mi nie przeszkadza, wręcz przeciwnie
ale wiadomo kwestia gustu. Ja lubię naturalne kosmetyki i mam sporo z tej firmy, które są super. A olejek pięknie odmładza zmęczoną gębę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 12:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCholerka ! Zachcialo mi sie diet i teraz glodna chodze i marchewki jem haha a to dobre, ale przynajmniej wiem ze mam rozpechany zoladek i jadlam wiecej niz potrzebuje kurde co chwila mam chwile zwatpienia czy dam rade itd zmienic nawyki zywieniowe ale powiesilam sobie moja sukienke z mojej wago 64 kg i musze zrobic to dla niej !
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szymek też ćwiczy pelzanie o jak tak dalej pójdzie to straci głos no się drze nie wiem jak mu pomóc żeby załapał musi sam
Rozscieliam kołdrę koce itp także myślę że jest ok
Do tego cały czas ręką w gębie spał 40 minut ledwie inke wypilam patrzę a ten już oczy otwarte
I fika

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[