WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My pierwsze karmienie. Nie wiem czemu Szymek budzi się po butli już drugi raz uznał po czym za 15 min oczy otwarte zjadł 210 i nie padł mię wiem z piersi nie chciał ale gotowy na sen nie był Ale m go ululal.
Myślałam że wieczorem padnie no cały dzień leżał na macie i wariowal ale chyba miał za długa drzemkę o 5..zobaczymy dziś ale będzie wyjście na fitness chociaż tyle
-
nick nieaktualnyNiestety to nie kaszel od sliny
noc mam koszmarna. Złamałam sie wzielam Kubę do siebie. Śpi spokojnie co jakis czas kaszlac. Myślę ze młoda mu coś sprzedała bo przedwczoraj cos kaszlala i miała podwyzszona temp. Ale u niej to bylo jednodniowe.
Kuba śpi spokojnie po prawej stronie a od 4 rano po lewej Martyne mam która sie obudziła w świetnym humorze - gada śpiewa. Ja po środku czuje sie jak matka wariatka, daleko nie brakuje mi do zwariowania..
No ale cóż mimo że mam ochotę płakać to i tak bym w życiu nie zmieniła tego na nic innego.
Moze ja juz zaczne szykowac do zlobka? Pojdzie a ja pojde spac? Dobra to taki żarcik. Ale serio jak ja odprowadze wracam do domu i idę spac. Nie wiem jakie Kuba ma plany ale ja śpięWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 05:02
-
nick nieaktualnyAngela, zdrówka dla Dzieci, macie jakieś pecha
U nas noc prawie spoko. Mały poszedł spać przed 20. ja zaraz przed 21. jedna pobudka, ululałam, spał dalej, ale ok 2. się obudziłam poszłam do toalety i co moje piękne oczy widzą? Mąż obiecał kuchnię posprzątać, a tam nadal bałagan, a pytałam jak kładłam się spać czy ogarnąć czy mogę mu zostawić, bo w dzień nie dam rady przy Małym, więc się zabrałam za mycie garów, a w tym czasie Filip się obudził i mąż nawet nie raczył do niego wstać. Mamy sypialnie na drugim końcu mieszkania i jak puści się wodę w zlewie do mycia to nic nie słychaćdopiero jak wróciłam do wyrka to Małego wzięłam, ale nie mogłam spać do 5. rano, a po 6. była już pobudka i zaczynaliśmy dzień
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:Angela współczuję
ale moze to tylko niewinny kaszel oby. Trzeba uważać bo grypa panuje
Było ostatnio o czopku chyba będę musiała Dax szymkowi honor 3 dni kupy nie ma i nic jej nie zapowiada jakie kupić i ile dac ?
Skali jesli Szymciu sie nie meczy inie ma zadnych objawow se brak kupy mu przeszkadza, to spokojnie poczekaj , dzieci Kp nawet do 10 dni moga kupy nie robić, no chyba ze ewidentnie go boli brzuch i sie meczy to wtedy czopek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarta258
dzięki! Bede sie starac, wczoraj mialam kryzys w 1 dzien ale mysle ze bedzie coraz lepiej w koncu robie to dla siebie i mojej wymarzonej "panienskiej" figury, najpierw dieta a pozniej jak juz dr da zielone swiatlo ruszam na cwiczenia ujedrnic dupke :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLrf to nie pech to jest spowodowane kiedy sie urodzil. Jakby to byla wiosna to wszystko inaczej by wygladalo. A może i nie? Dużej mierze to spowodowane jest tym ze jest rodzeństwo. Ona teraz jeszcze do żłobka chodzi inne dzieci więc może być kolorowo. Oby do kwietnia. Wierze ze bedzie lepiej a moze jestem naiwna?
-
Angela jak dzisiaj Kuba?
Foxiu a wysoka ta gorączka czy stqn podgorączkowy?
Sarcia z każdym dniem diety będzie coraz lepiej, bo wejdzie Ci w nawyk
U nas noc z pobudką i niespokojny sen, ale właśnie dziecię wstało i wygląda na zadowolone. Gorzej ja bo zapalenie oskrzeli się szykujedo tego całego gardło zawalone.
sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysarcia, nie wiem, może...
Angela, zapewne zacznie przynosić ze żłobka różne paskudztwa
czy ja powinnam zadzwonić do przychodni i powiedzieć że nas nie będzie na szczepieniu?
dałam mu paracetamol, oby zadziałał. Muszę też w końcu poskładać nasz inhalator -
nick nieaktualny
-
Sarcia na szczecie Szymek się przestraszył i zrobił dziś malutka kupę bardzo zbite myślę że to po marchewce wczoraj dałam.mu dynię to może go poluzowalo napewmo pasternak działa kupopednie ale ostatnio aż za dużo zrobił więc mu nie dam może dynia są radę
Teraz dosypia u nas bo coś w łóżeczku nie mógł dziwi mnie bo ja go nigdy w nocy nie biorę do nas może w dzień go parzy ?
Zjadłam sniadanko i będę się ogarniac no o 12 idziemy na fitness tam i z powrotem bo smog duży dobrze że już środa jak to mówią środa minie tydzień zginie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ufff..nadrobilam!
nawet notatki zrobilam bo nie zapamietalabym wszystkiego
U nas ostetnie fni aktywne, weekend u rodzicow, wczoraj moja Mama przyjechala pilnowac Zoske a ja moglam spokojnie jechac odebrac jej dowod osobisyy, no i wyrobic karty Ekuz na w razie co..., potem korepetycje i dzien minal
Dzisiaj jedziemy pierwssy raz na rehabilitacje
Zoska nadal ma katar..teraw troche mniej wodnity, taki jakby ciagnacy sie...nie ma temperatury...ale ma troszke luzniejsze kupki i troche pokasluje...albo nie...tak jakby odkaslywala, ale to tak raczej dlatego ze katar jej splywanie wiem czy isc z nia do lekarza bo panuje grypa i boje sie ze srocily z czyms gorszym z przychodni
Jak uwazacie? Lepiej isc czy odciagac, sol fizjologiczna i masc majerankowa i czekam???
LRF,
spoznione sto lat dla Filipka! ! 6 miesiecy! U la la !!
Nie przejmuj sie ze Fifi umie mniej niz inne dzieci, po pierwsze urodzil sie wczesniej a poza tym..nie mozna porownywac, kazde dziecko w swoim tempie sie rozwijasama mowisz ze juz spryciul zaczyna sie przemieszczac!
Sarcia,
Ciesze sie ze jestes zadowolona z wizyty u dietetyka! Trzymam kciuki i jestem pewna ze cel na pewno bedzie osiagniety!
Co do suchej skory polecam olejek ze slodkich migdalowja jestem mega alergik na chemie i to dir u mnie swietnie sprawdza
Natka,
nie trac nadziei !! Na pewno wszystko wroci do normy!widzisz juz ssie troche dluzej
Kamcia,
Gratulacje udanej przeprowadzki Piotrusiazuch chlopak!
Ulfe,
no no, maly podroznik Wam rosniesuper ze Kosiu tak pieknie zniosl podroz
to teraz trzeba planowac kolejne podroze
U nas tak jest od kiedy mamy nowy fotelik bo wczesniej to byl armageddon
Angela,
na prawde Wam wspolczuje tych chorobskoby Kubus szybko wyzdrowial !!
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️