WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My wróciliśmy z fitnessu.
Moje dziecko jest śmieszne nie chce siedzieć on chce wstawać. Reh pokazała mi ćwiczenie takie proste ze siedzi dziecko i rączkami trzyma stopki i mię ma mowy żeby zrobił bo on musi się wybijac na nogach i wstawać. Taki pediatra mi powiedział jak byłam ze sa dzieci które nie chce siedzieć tylko chodzić on nawet na kolanach nie chce siedzieć tylko się prostuje zaraz.
Żabka miło cię widzieć. Mój ma kryzys objawia się tym ze nic mu się w domu nie chce robić.
Ale musimy podjąć decyzję o przeprowadzce i jest ciężko.
Dziewczyny może wy mi podpowiecue ci mogłabym robić po macierzyński hehe nie mam talentu żadnego ale za to bardzo lubię rządzić :p nasza przeprowadza będzie do małego miasta więc się bardzo boję a z drugiej strony chce tylko tyle lat tu mieszkam ze się człowiek przywiazal.
Ajrin przypomniało mi się że ja tez tak kiedyś karmilam jak Szymek miał skok.
Właśnie idę dac mu cycka bo za długi śpi i mi się kamienie robiążabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy juz po szczepieniu i wizytcie z Nadia do lekarza. Igunio byl dzielny wazy 8200 ma 71 cm
aktualnie spi temperatury nie ma poki co wiec jest ok, oby tak caly dzien. Mala ma czerwne gardlo dostala syropy i akierowanie na badanie moczu i inhalacje no i w domu ma siedziec chwilowo. Teraz przekaszam kanapke i zaraz sie biore za obiad ufffff..zalatwione, a po leli meza wysle bo apteka mi nie po drocze byla
-
nick nieaktualnySkali dziękuję.
Jak miło dziewczyny:-)
Skali powiem Ci tak.
Tak jest nam pisane więc nic się nie martw.
Na pewno coś sobie znajdziesz do roboty:-)
Ja też miałam dylemat taki ale on był na drugim miejscu bo ważniejsza była przeprowadzka jak najdalej od ludzi toksycznych.
Jak się przeprowadziliśmy to siedziałam w domu 1,5 roku na bezrobociu.
Złożyłam papiery na stołek kierowniczy (ja wysokie ambicje mam czasami przeginam albo inni we mnie nie wierzą) bez doświadczenia.
Każdy mnie dolowal że żarty sobie robię że się nie dostanę i dostałam się
Więc pewien etap się zamyka
Na pewno coś sobie znajdziesz sensownego.
Pierw zorientuje się nad opieka dla dziecka tak żebyś mogła skrzydła rozwinąć
Teraz mi się marzy własną działalność ale jestem na etapie rozmyślen hahah trzecie dziecko czy karieraWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 15:08
-
Skali ja nie pomogę bo sama chciałam coś swojego otworzyć, ale dostałam etat i tak siedzę w budżetowce
nie planuję szybko wracać do pracy, więc wezmę wychowawczy i zobaczę jak to będzie ze zdrowiem dzieciaków. Ale jeszcze trochę mnie w pracy nie zobaczą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa idę na wychowawczy na pewno napisze na 3lata.
I są dwa wyjścia albo trzecie dziecko albo się zwalniam.
Wrócę jak się zmieni dyrektor i tu też jest problem bo pracownicy (same baby sory ale inaczej nie można je nazwać) to pupile dyrektora obecnego i kierownika co jest pod dyrem.
Każda na każdą biegnie i gada do niego albo dołki kopie
Ja należę do grupy tych innych ludzi i tam się nie nadaje.
Prędzej gębę komuś obije za falszerstwo i dostanę dyscyplinarne niz kogoś podpie....le:-(
Dlatego postanowiłam że odchodzę.
Choć nie powiem bardzo polubiłam ta prace.
Fajnie było jak był pierwszy dyrektor zawsze był zadowolony,fajnie się z nim pracowało, pośmiać się można było, regionalna i prezesi zadowoleni a ten obecny (wtedy on był kierownikiem z-ca dyr) moim kierownikiem wiecznie nie zadowolony wiecznie szpilki wsadzal ale to chyba dlatego że ktoś umiał docenić moja prace i ambicje a on czuł się zagrożony czy co?
Dziwny typ.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 15:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem nie normalna. .. Zaczęłam szykować rzeczy dla Z na wyjazd i stwierdziłam że wszystkie jej body w aktualnym rozmiarze są albo różowe, albo biało różowe, albo różowo biale, albo różowo coś. Dla równowagi dodam że nie mamy żadnych różowych spodni hehe
wiec stwierdziłam ze pojadę kupić jakieś białe body. Pojechałam, kupiłam dwie sztuki....i polspiochy. ..różowe. ..oczywiście
Ale były takie ładne i z napisem OUI, niech się cieszy rodzinka !
Dobra to mnie nie tłumaczy...jestem nie normalna09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyŻabko ale fajnie, że przestawiacie się na zwykłe mm. Też chciałam spróbować ale Leon ma problemy z przyswojeniem zwykłej marchewy więc sobie daruję eksperymenty, w dodatku jak przejdziemy na nutra 2 to po refundacji będziemy płacić za puszkę 17zł więc dam sobie spokój.
Za tydzień mamy trzecie szczepienie hexą i muszę zdecydować się na pneumokoki. Co brać: prevemar czy symflorit? Jak coś źle napisałam to przepraszam.
-
nick nieaktualny
-
U mnie jeśli chodzi o pracę to wracam w listopadzie
ja bardzo lubię moją pracę, a zwłaszcza ludzi z którymi pracuje
Bisacz,
My szczepimy Prevenar 1309.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Żabko ale fajnie, że przestawiacie się na zwykłe mm. Też chciałam spróbować ale Leon ma problemy z przyswojeniem zwykłej marchewy więc sobie daruję eksperymenty, w dodatku jak przejdziemy na nutra 2 to po refundacji będziemy płacić za puszkę 17zł więc dam sobie spokój.
Za tydzień mamy trzecie szczepienie hexą i muszę zdecydować się na pneumokoki. Co brać: prevemar czy symflorit? Jak coś źle napisałam to przepraszam.
No nagranie bez jakiś cyrkow.
No też się cieszę jakby nie było to zwykle bebiko kosztuje 17zł
Ha bebiko 28zł.
Mi zostały jeszcze dwie puszki neutramigenu i recepta leży na 6 puszek
Siedzę i myślę czy wykupić i mieć na czarną godzinę.
Ale czy jest sens wykupić jak je mm ha już ponad dwa tygodnie i nic mu nie jest a dziś wprowadziliśmy też zwykle mm (mieszamy zwykle z ha) też nic nie jest???
Wstał po 2h snu zjadł butle bokami i robimy kupę
To synek..... -
Żabka,
U nas teraz ciągłe noszenie choć wcześniej wcale nie lubiła być noszona....
Faceci to czasami jak coś palną to nóż w kieszeni się otwiera...tak bo nosisz dla zabawy i żeby plecy bardziej bolało co by zbyt różowo nie było. ..o Matko. ..
Bisacz,
Zosia generalnie bardzo dobrze znosi szczepienia. Tfu tfu !! Właśnie wczoraj miała 2 dawkę pneumobisacz lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Żabko ale fajnie, że przestawiacie się na zwykłe mm. Też chciałam spróbować ale Leon ma problemy z przyswojeniem zwykłej marchewy więc sobie daruję eksperymenty, w dodatku jak przejdziemy na nutra 2 to po refundacji będziemy płacić za puszkę 17zł więc dam sobie spokój.
My wybrali prevemar.
Nie wiem jak to się pisze ważne że wiadomo o co chodzi
To teraz mi powiedzcie czy jest ok
Pytanie z serii kupa niemowlęca
Do tej pory (od kiedy wprowadziliśmy mm ha) były kupy zielone,znika zielona,z dodatkiem Gródek żółtych.
Czytałam że dzieci na ha robią zielone więc ok.
Dziś od rana dodaje zwykle mm i co widzę kupa zolciotka z zieloną ale jak otworzyłam pampersa żeby sprawdzić krew,śluz itd to ona się rozciagala jakby gluta zjadł.
Czy to śluz????
Czy sobie wkręcam
Żadnej wysypki nie mam,brzuszek go nie boli więc może być ten glut czy mam podpiąć pod skażenia białkowa.
Ktoś zna odp????? -
nick nieaktualnyA co do szczepień.
Czy jest jakiś rozpis szczepionki 5w1.
Na co i kiedy są szczepione dzieci.
Jak to jest z ospa itd?
Koleżanka mówi że szczepila 5w1 nie było tam ospy Córka dostała ospy i ma powikłania.
Ja chcę tego uniknąć ale też jestem w szoku że nie ma tej szczepionki.
Gdzie to szukać takich informacji!?