WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A jak nocka u Ajrin i u Żabki? Mam nadzieję że nie było tragedii? ?
Agatia,
No tak z Twoim kaszlem lepiej nie łykać za dużo zimnego powietrza.
Ale bym poszalała na śniegu. Tak mi się marzy wyjazd na deskę ale to może w przyszłym sezonie. ..hmmm
Marta,
Gratulacje pięknego przyrostu wagi u Antka!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariah, coś marudzić zaczyna, więc cicho sza!
do mnie od jakiś dwóch tygodni wydzwania kilka numerów z warszawskim kierunkowym, chyba jakieś call center i zastanawiam się skąd do licha mają mój numer? albo efekt zarejestrowania numerubo jak miałam cały czas na kartę to NIKT nie dzwonił.
-
U mnie właśnie dzieciaki wstały. Ja wstałam o 7, żeby kawę wypić
Jakiś spacer powinnam ogarnąć, choć nie wiem, czy dam radę, bo gardło naparza
Mam nadzieję, ze wszystkie dzieciaki rozrabiaki dzisiaj będą łaskawe dla mamuś i szczególnie Foxiu i Żabka będą miały chwilę do odsapnięcia -
LRF,
To możliwe bo do mojego D też dzwonią od kiedy zarejestrował numer. ..
Agatia,
Taaa spacer. ..to dobry pomysłteż muszę to dzisiaj ogarnąć
ale najpierw muszę się zwlec z łóżka
O 17:30 mamy znów rehabilitację wiec dobrze by było gdy Mała się wyspała przeddzisiaj D idzie z nami bo mówi że chce zobaczyć jak to wygląda i co oni robią z Zośką żeby też mógł potem ćwiczyć z nią
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
LRF,
20 polaczen?? O Matko! To faktycznie...
a odebralas kiedys? Moze jak odbierzesz i powiesz zeby wykresmili Twoj nr z baz danych to bedzie lepiej?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNocka nie była straszna ale i nie super.
Wspomnę że ostatnie przesypial całe.
Dziś o 1 pobudka na mm do 2 nie spał.
O 5 córka z płaczem wpadła do pokoju i obudziła go:-(
Do tego koszmary moje senne jakieś włosy czyjeś ścięte mi się śniło i babcia która żyje kazała mi się zrzec majątku???
Od rana jazda zdążyłam umyć włosy bo zamierzam iść na dwór odpocząć.
I nie obyło się awantura z mężem przed jego praca tak mnie wkur... Ze się poryczalam.
Ale to nie on musi się dwójka sterujących dzieci zajmować to co mu tam po co się wokół żale i tłumacze?????
I tak ma to w dopie i pretensje ahhhhh
Mam takie dni jak lrf.
Uważam że to napewno skok.
Nawet jeść nie chce na kolanach źle,w bujaczku źle, na macie źle,na rekach źle a chwilami się śmieje i gada.
Jakieś nowe głoski słyszę?
U was też!????
Odezwę się i nadrobie jak ustnie.
Teraz kaszki niego wcisne -
nick nieaktualny
-
Dariah, gratulacje dla ciebie i Zosienki z okazji ukonczenia 5miesiecy!
Ale naskrobalyscie od rana
Agatia trzymaj sie tam i dbaj o siebie
LRF,Zabcia, spokoj,tylko spokoj nas uratuje
Ja widze po Amelce, ze czeka nas intensywny dzien. Obudzila sie z humorem na nie, wiec ahoj przygodo haha -
nick nieaktualny
-
Jezu u nas jakas tragedia w nocy, najczesciej spi od 20 do 3 czy 4, wtddy jedzenie i po jakimś czadie spi do 7 czy 8 jeszcze, dzisiaj od 23 płacz przez sen, cichanie ani amoczek ani głaskanie nie pomagało, na rękach zadypiał, odkładałam z 3 razy i za każdym ryk!!! No wiec po północy nadprogramowe karmienie, pielucha i zadnæł, potem o 4 znowu pobudka, zjadł niewiele, zaczął gadać w najlepsze, 40min walczylam, zeby zasnął i pospał tylko do 7. I też wszystko na nie jak u Zabki grrrrrrrrrr, normalnie pochlastać się można.
Czekamy dzisisj na odpowiedz odnośnid mieszkania które nam się spodobało czy zgodzą się na naszą ofertę cenową, ehhhh, dodatkowy stres jeszcze.
Najlepszego dla Zosi, u nas 5 miesięcy jutro
Antoś pięknie przybrał, Natka jsk Cię ta wagą tak męczy to warto spróbować ściągania, ja przy butli jak dawałam swoje to chwaliłam sobid właśnie to, że wiem ile maly zjadł. Trzymam kciuki!Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny dzięki za info odnośnie szczepień.
U nas tez wczoraj mały obudził się po jakimś czasie i płakał tak jakoś żałośnie, że aż się serducho kroiła, mam nadzieję, że dziś tak mężowi nie zrobi jak będę w pracy bo idę na popołudnie. Na wszelki wypadek nie będę mu dawać żadnych słoiczków.
Żabko jeśli chodzi o kupę o której pisałaś to myślę, że może to mieć związek z zabkowaniem. Mój jak ma problemy brzuszne to pojękuje przez sen, podbija nóżki do góry i ciężko mu zjeść butlę bo jest przygazowany i wtedy tez popłakuje przy jedzeniu.żabka04 lubi tę wiadomość
-
Dariah dzieki za pamiec u nas noce sa ciut lepsze sa 3 pobudki ale wstaje kirde kolo 5 skubaniec i nie idzie go uspic już. Wczoraj poslzismy spac po 21 a i tak dzis po 5 nie chcial spać taki z niego ranny ptaszek
Agatiq u nas tez slabo z gaworzeniem u mnie wogole nie nasladuje moich dswikoe ale sluch ma ok nawet jak ktos klasnie sie przestrasza jak glosniej cos sie powoe to też. Do tego jesli chodzi o nowe dźwięki to lezac na brzuchu sie smieje ale tak jaby mial suche gardlo tak wyciaga glos ze jakby chrypil? Kurde sama z M oglupialam czy to tedtowanie glosu czy chrypi ale na plecach tak nie robi. Dzis mamy wizyte u pediatry to go zbada.
Żabka podanie o urlop dobre oddanie sie M mój to widze ze ma za dobrze a ja za to urlopu nie dostaje
Chociaz wczoraj mu wywinelam numer wrocil o 19 mlody dopiero sie obudzil bo padł o nietypowej porze a do mnie dzwoniła kumpela najlepsza z ktora bylam umowoona ze jakos sie spotkamy bo miala urodziny. Wiec mowoe ze przepraszam ale dopiero M wrócił i chyba dupa bo zaraz dziecko trzeba kąpać na co M laskawie powoedzial jedz daj jen prezent. Wiec uwaga pojechalam i wrocilam dopiero o 21obiecalam ze zaraz wrocebo kumpela 400m dalej mieszka. No ale dzieki temu mialam cheile dla siebie a M ogarnal mlodego tylko cyca nie zostawilam wiec bidak mecxyl sie z maruda i nie mogl go uśpić. Ale wrocilam dalam cyca dziecko w 5 min spalo. Wiec Ulf zazdroszcze ze twój wygania z domu ja bede musiala czesciej uciekac
-
Żabka,
ah ci faceci....wiedza wszystko najlepiej nawet to o czym nie maja zielonego pojecia....
Zwlaszcsa zajmosanie sie dziecmi wydaje im sie taki latwe, mile i przyjemne....normalnie relaks pelna geba..
My mamy maja gadule, od poczatku...a wczoraj jak ja ubieralam w kombinezon przy czym byla histeria jak zawsze, myslalam ze padne bo Z sie darla ne,ne,ne !!!!!!
I generalnie jak ma dobry dzien to jej sie buzia nie zamyka....a to dopiero poczatek....09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny