X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak nocka u Ajrin i u Żabki? Mam nadzieję że nie było tragedii? ?

Agatia,
    No tak z Twoim kaszlem lepiej nie łykać za dużo zimnego powietrza.
    Ale bym poszalała na śniegu. Tak mi się marzy wyjazd na deskę ale to może w przyszłym sezonie. ..hmmm

Marta,
    Gratulacje pięknego przyrostu wagi u Antka! :)

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luksusowo, dwie pobudki tylko, jedna ot tak, druga na mleko, dopiero co wstaliśmy ;)
    ale Mały spał znami w łóżku, więc wszyscy wyspani, oby dzisiejszy dzień był bardziej łaskawy!!

• Dariah Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF,
    No to pięknie!! :)
    Najważniejsze że wszyscy wyspani :)
    Teraz trzymam kciuki aby Fifi się ładnie sprawował w ciągu dnia :)

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah, coś marudzić zaczyna, więc cicho sza! :D
    do mnie od jakiś dwóch tygodni wydzwania kilka numerów z warszawskim kierunkowym, chyba jakieś call center i zastanawiam się skąd do licha mają mój numer? albo efekt zarejestrowania numeru :/ bo jak miałam cały czas na kartę to NIKT nie dzwonił.

• agatia Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie właśnie dzieciaki wstały. Ja wstałam o 7, żeby kawę wypić ;)
    Jakiś spacer powinnam ogarnąć, choć nie wiem, czy dam radę, bo gardło naparza ;)

Mam nadzieję, ze wszystkie dzieciaki rozrabiaki dzisiaj będą łaskawe dla mamuś i szczególnie Foxiu i Żabka będą miały chwilę do odsapnięcia :)

• Dariah Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF,
    To możliwe bo do mojego D też dzwonią od kiedy zarejestrował numer. ..

Agatia,
    Taaa spacer. ..to dobry pomysł :) też muszę to dzisiaj ogarnąć :) ale najpierw muszę się zwlec z łóżka :)
    O 17:30 mamy znów rehabilitację wiec dobrze by było gdy Mała się wyspała przed :) dzisiaj D idzie z nami bo mówi że chce zobaczyć jak to wygląda i co oni robią z Zośką żeby też mógł potem ćwiczyć z nią :)

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah, wkurzające to jest, w ciągu dnia mam ze 20 nieodebranych połączeń od numerów 4822.. :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 08:56

• agatia Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah super, że tatuś idzie z wami :) chwali się :)

Dariah lubi tę wiadomość

• Dariah Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF,
    20 polaczen?? O Matko! To faktycznie...
    a odebralas kiedys? Moze jak odbierzesz i powiesz zeby wykresmili Twoj nr z baz danych to bedzie lepiej?

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah, nie odzywają się :/ albo dzwonią jak nie mogę odebrać
    chyba im coś nagadam, albo nastraszę że zgłoszę jak nie przestaną

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nocka nie była straszna ale i nie super.
    Wspomnę że ostatnie przesypial całe.
    Dziś o 1 pobudka na mm do 2 nie spał.
    O 5 córka z płaczem wpadła do pokoju i obudziła go:-(
    Do tego koszmary moje senne jakieś włosy czyjeś ścięte mi się śniło i babcia która żyje kazała mi się zrzec majątku???

Od rana jazda zdążyłam umyć włosy bo zamierzam iść na dwór odpocząć.
    I nie obyło się awantura z mężem przed jego praca tak mnie wkur... Ze się poryczalam.
    Ale to nie on musi się dwójka sterujących dzieci zajmować to co mu tam po co się wokół żale i tłumacze?????
    I tak ma to w dopie i pretensje ahhhhh

Mam takie dni jak lrf.
    Uważam że to napewno skok.
    Nawet jeść nie chce na kolanach źle,w bujaczku źle, na macie źle,na rekach źle a chwilami się śmieje i gada.
    Jakieś nowe głoski słyszę?
    U was też!????

Odezwę się i nadrobie jak ustnie.
    Teraz kaszki niego wcisne

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabko, mój od jakiegoś czasu ge go gu gi :P

• Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah, gratulacje dla ciebie i Zosienki z okazji ukonczenia 5miesiecy! :)

Ale naskrobalyscie od rana :)

Agatia trzymaj sie tam i dbaj o siebie

LRF,Zabcia, spokoj,tylko spokoj nas uratuje :P

Ja widze po Amelce, ze czeka nas intensywny dzien. Obudzila sie z humorem na nie, wiec ahoj przygodo haha :D

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • agatia Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwka mało gaworzy, więcej głuży i mam na to zwrócić uwagę. Niby badania słuchu są ok, ale trochę lekarkę to zaniepokoiło.

Natka u Liwki tez dzisiaj humor nie wskazuje na zwchwyt :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 10:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff, w końcu poszedł spać! leżą na drzemce razem z kocurkową
    coś mi się nie podoba, mam złe przeczucia, coś nas boli, a boję się najgorszego, że przypałętało się nam zapalenie ucha :(

• martta Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu u nas jakas tragedia w nocy, najczesciej spi od 20 do 3 czy 4, wtddy jedzenie i po jakimś czadie spi do 7 czy 8 jeszcze, dzisiaj od 23 płacz przez sen, cichanie ani amoczek ani głaskanie nie pomagało, na rękach zadypiał, odkładałam z 3 razy i za każdym ryk!!! No wiec po północy nadprogramowe karmienie, pielucha i zadnæł, potem o 4 znowu pobudka, zjadł niewiele, zaczął gadać w najlepsze, 40min walczylam, zeby zasnął i pospał tylko do 7. I też wszystko na nie jak u Zabki grrrrrrrrrr, normalnie pochlastać się można.
    Czekamy dzisisj na odpowiedz odnośnid mieszkania które nam się spodobało czy zgodzą się na naszą ofertę cenową, ehhhh, dodatkowy stres jeszcze.
    Najlepszego dla Zosi, u nas 5 miesięcy jutro :-)
    Antoś pięknie przybrał, Natka jsk Cię ta wagą tak męczy to warto spróbować ściągania, ja przy butli jak dawałam swoje to chwaliłam sobid właśnie to, że wiem ile maly zjadł. Trzymam kciuki!

Dariah lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzięki za info odnośnie szczepień.

U nas tez wczoraj mały obudził się po jakimś czasie i płakał tak jakoś żałośnie, że aż się serducho kroiła, mam nadzieję, że dziś tak mężowi nie zrobi jak będę w pracy bo idę na popołudnie. Na wszelki wypadek nie będę mu dawać żadnych słoiczków.

Żabko jeśli chodzi o kupę o której pisałaś to myślę, że może to mieć związek z zabkowaniem. Mój jak ma problemy brzuszne to pojękuje przez sen, podbija nóżki do góry i ciężko mu zjeść butlę bo jest przygazowany i wtedy tez popłakuje przy jedzeniu.

żabka04 lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah dzieki za pamiec u nas noce sa ciut lepsze sa 3 pobudki ale wstaje kirde kolo 5 skubaniec i nie idzie go uspic już. Wczoraj poslzismy spac po 21 a i tak dzis po 5 nie chcial spać taki z niego ranny ptaszek ;)

Agatiq u nas tez slabo z gaworzeniem u mnie wogole nie nasladuje moich dswikoe ale sluch ma ok nawet jak ktos klasnie sie przestrasza jak glosniej cos sie powoe to też. Do tego jesli chodzi o nowe dźwięki to lezac na brzuchu sie smieje ale tak jaby mial suche gardlo tak wyciaga glos ze jakby chrypil? Kurde sama z M oglupialam czy to tedtowanie glosu czy chrypi ale na plecach tak nie robi. Dzis mamy wizyte u pediatry to go zbada.

Żabka podanie o urlop dobre oddanie sie M mój to widze ze ma za dobrze a ja za to urlopu nie dostaje ;)
    Chociaz wczoraj mu wywinelam numer wrocil o 19 mlody dopiero sie obudzil bo padł o nietypowej porze a do mnie dzwoniła kumpela najlepsza z ktora bylam umowoona ze jakos sie spotkamy bo miala urodziny. Wiec mowoe ze przepraszam ale dopiero M wrócił i chyba dupa bo zaraz dziecko trzeba kąpać na co M laskawie powoedzial jedz daj jen prezent. Wiec uwaga pojechalam i wrocilam dopiero o 21 ;) obiecalam ze zaraz wrocebo kumpela 400m dalej mieszka. No ale dzieki temu mialam cheile dla siebie a M ogarnal mlodego tylko cyca nie zostawilam wiec bidak mecxyl sie z maruda i nie mogl go uśpić. Ale wrocilam dalam cyca dziecko w 5 min spalo. Wiec Ulf zazdroszcze ze twój wygania z domu ja bede musiala czesciej uciekac ;)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Dariah Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka,
    ah ci faceci....wiedza wszystko najlepiej nawet to o czym nie maja zielonego pojecia.... :(
    Zwlaszcsa zajmosanie sie dziecmi wydaje im sie taki latwe, mile i przyjemne....normalnie relaks pelna geba..

My mamy maja gadule, od poczatku...a wczoraj jak ja ubieralam w kombinezon przy czym byla histeria jak zawsze, myslalam ze padne bo Z sie darla ne,ne,ne !!!!!!

I generalnie jak ma dobry dzien to jej sie buzia nie zamyka....a to dopiero poczatek....

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosieńka wszystkiego najlepszego :)

Agatia zdrówka :)

LRF oby to nie było ucho a dzień był dla Ciebie łaskawszy.

Natka mała pewnie nadrabia tym nocnym jedzeniem i wszystko będzie ok.

Dariah lubi tę wiadomość

‹‹ 3220 3221 3222 3223 3224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ