WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Darusia,
przyznam szczerze ze zazdroszcze
w pozytywnym znaczeniu
!
Ale ja sid spodziewalam ze u nas tak bedzie bo moj D jako dziecko nie trawil mleka do 1 rż, wcale,nic a nic, a ja alergik ale kontaktowy
ale mam nadzieje ze Z wyrosnie z tego
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyDarusia wrote:Ja jem wszystko i Julce nic nie jest UFF ta sucha skóra też jej się zrobiła OK i już nic nie ma. Tylko mały guzek nadal na lewej rączce po 2 szczepieniu i obrzęk na prawej rączce po przedwczorajszym szczepieniu:/
A co to za szczepionki ze w rece daja ? Moj ma w uda -
nick nieaktualnyMoje dziecko próbuje usiąść z pleców, wyciąga rączki do przodu i ciągnie główką sapiąc jak lokomotywa

Kupiłam mu w lidlu rajstopki i niestety okazały się za ciasne, klusek jeden no.
Z początku też chciałam lecieć refundowanymi szczepieniami ale przemawia do mnie to jednorazowe wkłucie bo gdyby go mieli kłuć 3 razy to nie uspokoiłby się do wieczora.
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
A oto moja 5 miesięczna Królewna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 20:20
sarcia123, Darusia, marta258, Skali89, żabka04, martta lubią tę wiadomość

-
Nie stresuj się Darusia, ja też się zastanawiałam. im więcej czytałam i słuchałam tym mniej wiedziałam

W końcu zdecydowałam się na 5w1 bo ponoć lepsze niż 6w1, a jak poszłam do przychodni na pierwsze szczepienie powiedzieli mi, że 5w1 już nie mają i mieć nie będą....o! więc zaszczepiłam 6w1
A teraz jak chodzimy na rehabilitację, to mi lekarz powiedział, że on nie poleca tych skojarzonych bo ble ble ble...nawet nie słuchałam bo i tak już 2 dawki dostała więc teraz nie ma co za dużo myslec
a poza tym myślę, że kazda ma swoje dobre i złe strony
najważniejsze żeby szczepić 
ot! moje zdanie

-
nick nieaktualnyJa szczepielam 5w1 ze wzgledu na to ze temat szcsepionek przerabialam 4,5 roku temu z cora i zdecydowalam sie dla synka na ta sama szczepionke Infanrix ipv+hib i 134,50 za dawke place, teraz 10.04 maly bedzie mial w 7 miesiacu wzw b , i pozniej dopiero za rok w lutym przypominajaca dawke Infanrixu i potem juz wg kalendarza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDarusia tylko tak nie myśl, mi nie podoba się wcale obecny system szczepień, ta możliwość wyboru, to noszenie szczepionki z apteki do domu czy przychodni. Kiedyś była jedna opcja i nie miał człowiek dylematów. Do tego dochodzą jeszcze rota, meningo i pneumo, normalnie można zgłupieć.
Dariah od razu widać, że królewna ma taka delikatną urodę, śliczna niunia
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH