WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zapomniałam sie pochwalić ze w końcu byłam na pierwszych zakupach ciążowych. W c&a był dział ciążowy i kupiłam sobie dresik komplet, spodnie dresowe i kurtkę! Ale ceny zabójcze: jeansy 180 zł, legginsy takie zwyklaki 70 zł! Oni chyba poszaleli! Ale za to zgubiłam szalik mojego syna (pożyczyłam sobie) i teraz nie wiem jak mu sie przyznać... Nie bedzie zadowolony...
mychakruszyna, _izunia_, Sabina lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
mychakruszyna wrote:Bratek i ja! I ja! Tylko nie jest zapisane bo dopiero 2 dni temu się zapisałam. U mnie genetyczne
ale dopiero na 19.40
)))))
Aha, jeśli któraś ma blisko do W-wki, to można sobie za free zrobić badania (mam nadzieję, że wciąż można) w kierunku konfliktu płytkowego. Rzadkie, ale jak za darmo, to czemu nie sprawdzić
http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
Hej znowu pelno stron z dzis do nadrobienia wiec nie wiem co i jak. Dzwonilam dzis do pracy, ze przerywam urlop bo jestem na L4 i raczej nie wroce do konca roky szkolnego. Kadrowa nie pytala o nic wiec zobaczy na L4 po kodzie ale pewnie sama sie domyslila o co kaman. Strasznegi stresa mialam dzwoniąc, serducho bardzo walilo, nie lubie takich atrakcji, gdyby to bylo normalbe miejsce to wolalabym pojechac odobiscie, ale dyr i tak ma mnie pewnie dosc kolejna ciaza i to na zastepstwie za ciezarna (tak zaczynałam )
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Dziś wyczytałam że w II trymestrze lepiej współżyć w prezerwatywie ze względu prostaglandyna może przyczynić się do przedwczesnego porodu...slyszala któraś o tym?
Nie wiem co to seksale niby sperma ma jakieś skutki przyspieszające poród.. Ale czy to prawda..
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Dziś wyczytałam że w II trymestrze lepiej współżyć w prezerwatywie ze względu prostaglandyna może przyczynić się do przedwczesnego porodu...slyszala któraś o tym?
W pierwszej ciąży współżyliśmy całą ciążę bez i urodziłam w terminie. ;P
-
nick nieaktualnyBratek wrote:Przebijam Cię - my mamy o godz..... 21:00
)))))
Aha, jeśli któraś ma blisko do W-wki, to można sobie za free zrobić badania (mam nadzieję, że wciąż można) w kierunku konfliktu płytkowego. Rzadkie, ale jak za darmo, to czemu nie sprawdzić
http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/
Nie tylko w Wawie ale również w innych laboratoriach Diagnostyka, Alab Laboratoriaw każdym miejscu w Polsce. Ja miałam robić ale już z badaniami nie szaleje..nawet jak daja za darmo
-
nick nieaktualnymaluutka90 wrote:Dziewczyny jaki rozmiar pajacyka bedzie dobry na swieta dla naszych maluchow?? Maz kupil 2 sliczne swiateczne pajace w smyku ale wzial rozmiar 68, nie wiem czy nie za duze?? moze wymienic na 62?
Dzieciaczki już będą miały ze 4 miesiące.... moje do 68 dobije na pewno.
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
maluutka90 wrote:Dziewczyny jaki rozmiar pajacyka bedzie dobry na swieta dla naszych maluchow?? Maz kupil 2 sliczne swiateczne pajace w smyku ale wzial rozmiar 68, nie wiem czy nie za duze?? moze wymienic na 62?
Co do seksu w pierwszej ciąży całą bez i też urodziłam w terminiei tym razem nie mam zamiaru w prezerwatywie to jak jedzenie cukierka w papierku
maluutka90, Macioszczyczka, mychakruszyna lubią tę wiadomość