WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZjadł pół sloiczka gerbera kalafiorowa z królikiem. Smakowało ale patrzył na moją pomidorowke jadłam przy nim
Jakby nie była popieprzona to by jadł że mną
Agatia ja od kat upatrzylam ja dla nas na ulicy wszędzie widzę
Ale to prawda najwidoczniej są dobre. -
Moj fzos tak rozrabia ze tak jak u zabki wszedzie zle ale ja mam tak od 2 miesiecy
I mam wrazenie ze juz sie mu nie zmieni.
-
nick nieaktualnyhttps://hipp.dodomku.pl/salon_hipp/Bebiprima_2_Mleko_nastepne/55880.html
a tutaj tego hippa co mu tez daje
https://ezakupy.tesco.pl/groceries/pl-PL/products/2003120606334
Agatia wlasnie przypomnialo mi sie ze szukalas skladu tego mleka o ktorym ci mowilam to dalam w linku,co myslisz? Daje od wczoraj Iguniowi tez pije chetnie. i teraz nie wiem przy ktorym pozostac. hmmm
edit. narazie nie zaobserwowalam zeby cos sie dzialo a daje od wczoraj, zadnych reakcji skornych, kupe dzis tez zrobil normalnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 11:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:sarcia
jak pije chętnie, nic mu nie dolega, to0 ja bym została przy tańszym
zwłaszcza że wy mm sporadycznie i od niedawna
No to fakt od niedawna, tylko Kamciu teraz on mm pije caly czas w dzien, cyckuje juz tylko w nocydlatego sie nad mlekiem zastanawiam przy ktorym pozostac, bo raz dziennie sciagam w poludnie i dostaje moje mleko reszte dostaje mm, obiady i deserki, a cyc tylkow nocy
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Że się wtrące sarciu.
Musisz poobserwowac go na mm z roska.
Jeśli mu nic nie będzie a taki sam skład to ja bym została przy tym tańszym.
Zabka ja z rosmana mleka mu nie kupowalam nigdy jeszcze, ogolem to wydaje mi sie ze teraz jak pije juz mm to teoretycznie kazde bedzie pil bo one maja takie same smaki, a ja szukalam w miare z najlepszym skladem i przystepnie cenowo, bo chce mu teraz wprowadzic jedno i juz nie zmieniac. a zdecydowalam sie na ta bebiprime bo wyczytalam ze to z jednej fabryki z Hippem wychodzi i stad pomysl na to mleko -
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:No to fakt od niedawna, tylko Kamciu teraz on mm pije caly czas w dzien, cyckuje juz tylko w nocy
dlatego sie nad mlekiem zastanawiam przy ktorym pozostac, bo raz dziennie sciagam w poludnie i dostaje moje mleko reszte dostaje mm, obiady i deserki, a cyc tylkow nocy
my na hippie od urodzenia, niezmiennie, stad ja już u nas nie eksperymentuję
ale na twoim miejscu bym rozwazyła tańsze (jesli rzeczywiście skład dobry, nie czytałam) bo hipp cene niezłą ma -
sarcia123 wrote:Kamcia do 9.04 w rosku jest promo na wsyztskie nastepne mm czyli od 2 , to ten combiotik 900 g wychodzi 45 zl bo jest -20%, moze bedziesz chciala skorzystac;)
no i moze inni beda chcieli skorzystac z promo na mm
nie widziałam, sprawdze, dzieki
bo 2+2 korzystałam, pampersy widziałam -20 %, ale mm niesarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiesz nawet mi nie chodzi o cene, bo jesli trzeba to bede mu kupowac to nie problem, tylko sie tak zastanawialam nad zmiana mleka bo w sumie on dopiero przechodzi na mm to wlasciwie mozna sprobowac cos innego. hipp ma cene ze wzgledu na to ze to ekologicvzne mleko.
Agata a wy jakie dajecie?
a tak prawdepowiedziawszy to jakie mleka omijac w sensie te z najbardziej dupnym skladem? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgata
ja jestem glupia ale sobie mysle hmmm jak ktos sie spyta czym karmie to wyskocze z jakims Bebiprimai mysle sobie to jakies malo znane mleko, licho wie od kiedy na rynku, chociaz widzezei w caerregour i w lidlu jest, to rosmanowe tez jest w dobrej cenie ogolem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Agata
ja jestem glupia ale sobie mysle hmmm jak ktos sie spyta czym karmie to wyskocze z jakims Bebiprimai mysle sobie to jakies malo znane mleko, licho wie od kiedy na rynku, chociaz widzezei w caerregour i w lidlu jest, to rosmanowe tez jest w dobrej cenie ogolem
Tylko że te mleko jest u Nas mało znane, w DE jest popularne tylko pod nazwą BEBIVITA. I jest u nich znane. -
nick nieaktualny
-
Mamy pierwszego guza
O szafkę zaiwanil
Ryk był intensywny ale krótki. Całus i raczki mamy pomogły.
Łobuzerka jest dzis strasznai oby tak dalej. Żeby nic nie było po szczepieniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 21:41
Dariah lubi tę wiadomość