WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
LRF wyścigi wozkow nie slyszalam
Z dzieckiem sie biegnie czy jak?
-
Skali
Ty kp? Meli w trakcie okresu malo moje mleko smakuje. Widac, ze pije bo glodna, ale az sie wykrzywia
Ka drugi dostalam isealnie po 30dniach. Nawet godzina sie zgadzala, teraz trzeci czekam i czekam. Spoznia sie juz tydzien i gdyby nie to, ze ciaza jest absolutnie niemozliwa to jyz bym testowala
Jak znam moje szczescie to dostane w niedziele bo w poniedz jade do gin-endo haha
Kamcia
Fajnie, ze udalo wam sie z wozkiem
Dariah
To sie kobieto wyspalas hihiu was tez taka pogoda do kitu?
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:LRF wyścigi wozkow nie slyszalam
Z dzieckiem sie biegnie czy jak?
no właśnie nie można biec, trzeba szybko maszerować, żeby było bezpiecznie dla dziecka -
kamciaelcia wrote:i tak analizowalismy w sklepie
ale crosswalka za "normalna" cene bym nie ogladała z powodów finansowych
A w tym sklepie co kupiłas czesto sa takie promocje? Mozesz mi podać na priv co to za sklep?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Natka,
Tak u nas tez do kitu pogoda
Tak więc myślę ze nici ze spacerutrzeba będzie się kisic w domku i jakoś sprawic żeby Królewna zechciala zrobic drzemki....hmmm
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Kamcia mi tez podaj linka na priv zaakcptowalam juz zaproszenie.
-
nick nieaktualnydzien dobry dziewczyny!! nie uwirzycie w moje szczescie w nocy byly dwie pobudki hurraa:) Igi usnal o 22 spal do 2.30 pozniej do 5.30, przebudzil sie o 7.30 zjaqdl i spalismy4 do 9.30
z gorszych wiesci moj syn jest od wczoraj okutnie marudny,nieznosny i w nocy mial temp podwyzszona 37,8 dalam paracetamol...hmm wydaje mi sie ze znow jakies zeby mu ida bo przy tych dwoch jedynkach tez tak mial a moze to jakis skoczyslaw bvo jka juz przestalam sledzic wlasciwie ich terminy hmmm?
a jak u was dziewczynki, jak dzieciaczki, jak nocki jak humory no i jak sie macie???idę zjesc sniadanie i corc zrobic bo tez dzisiaj jest w domu ze mna
agatia, Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamcia,
Zaakceptowalam zaproszenie
Sarcia,
Super! ! Ah dobrze się wyspać prawda? Należy Ci się Kochana! ! Oby tak nu zostało i było jak najwięcej takich nocek
A co do tempki to nie wiem. ..może faktycznie ząbki skoro mówisz ze ostatnio też tak miał. Też już skoków nie licze i nie śledzę
U nas chwilowo nie pada. .może zaryzykuje i wyjdę trochę na spacer. .09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Sarcia
To gratulacjetaka ladna noc
a tempka to moze faktycznie na zabki, oby
Dariah
Ja juz tyle razy mowilam, ze przechodze na mm, ze juz nie zlicze. Moj D tylko mi na to mowi, ze tak gadam,denerwuje sie czasem ale znow przystawiam. Szkoda mi troche tego kp, chociaz wiem, ze prof powie, ze jesli chcemy rodzenstwo dla Meli to bede musiala odstawic mala. Narazie dalam czas nam z kp do ukonczenia 8mies wiec jeszcze 18dni tylko zostaloWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 10:49
-
Natka,
Ale może nie odstawiaj jej całkowicie, tylko wieczorem przed snem i w nocy - jedynie aby lepiej spała (jeśli faktycznie będzie lepiej spała po mm bo to też nie jest pewne). A w dzień normalnie kp09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Nam mm nic nie zmieniło. Ale on i na kp budził sie z reguły raz. Góra dwa.
Byliśmy na szczepieniu. Zgłosiliśmy nopa po meningo. Bez zadnych problemów. Pani sama to zasugerowała, jak jej powiedziałam o gorączce i sztywnej nóżce.
Oby tym razem było wszystko ok.
Przybrał przez 3 tygodnie 250g i pani powiedziała ze to dobry wynik na ten czas.
I urósł 2,5cm Haha.
Mówiłam ze go ostatnio piguła docisnela na zgietych kolanach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 11:07
kamciaelcia, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się.
My mieliśmy pobudke o 4:00 zjadł 120ml mm i usnal. Wstalismy 6:30:-(
Ledwo na oczy widziałam miałam wrażenie że nie spalam wcale.
Mnie mały wykancza nic nie można zrobić
Nie chce lezec-nuda, w bujaku wykreca się jak robak-klinuje się, w łóżeczku źleno może z 5 min fajnie, siedzieć siedzi ale jednak się buja nie orientuje się że leci do przodu więc nie mogę go zostawić samego, jak siedzi to odpycha się nogami żeby iść na moich rękach i tak wokółko:-(
Zdążyłam obrać ziemniaki i zrobić gulasz jak mąż w domu był ale wyszedł do pracy.
Córka w domu tak mi rano zakaszlala że oczy zrobiłam.
Sarcia super ze pospaliscie
Tobie się należało w końcu.
Pewnie masz dziś dużo siły i humor dobry?
Ja chyba dam robciowi zupie kalafiorowa.
Właśnie wstał z pierwszej drzemki.
Dzisiaj siedzimy w domu pada!
Ale ma swoje plusy to bo kurier dziś nas odwiedzi.
Ja mam jakiegoś pecha co do allegro itp.
Wczoraj się upominkami o paczkę swoją gość przeoczyłem moja wpłatę i zapomniał mi wysłać paczkę
Brak mi słów.
Kamcia daj linka zerknę w wolnej chwili.
A tylko mają ten model czy inne też?
Ja tylko co dziennie odświeżam strony z Joie
Za używki mają ceny z kosmosu dołożę 300zł i mamy nowy.
Ale nie mówię nie na używki narazić obyczajam.
Mąż tylko rano zapytał czy dalej jestem uparta na ten wózek? Myślał że odpuściłam hahh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny