WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgatia to prawda musi być wyrok z sądu:-(
Składaj Składaj nie ma co zwlekać.
Szkoda że nam przekracza dochód a już się cieszyłem
Ja muszę iść do notariusza odrzucić spadek po zmarłym kuzynie potem do sądu z wnioskiem w imieniu dzieci tak mi się niechce
Ale muszę......
Sarcia wreszcie:-)
Wiem jak to jest się zapuscic -
nick nieaktualny
-
Uf, wreszcie wieczór i można usiąść!!
Znów zabiegany dzień! Byłyśmy u mnie w pracy prawie 4h, Zosia jak zwykle podbiła wszystkich serca, rozdawala uśmiechy na około
Potem padła. .ale halas ją obudził. .więc płacz. A ja glodna jak stado wilków! Zjadlam na szybko i ja na spacer wzięłam i spała 1h45
Natka,
Super!! Zapisuj date!! Archiwizuj zdjęcia!
Piekna Mela !!!
Tak jedziemy na święta do teściówWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 21:17
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah
Zosia to poteafi pospac, ale pewnie te usmiechy i twarze ja wymeczyly
Taaaaak, Amelka grzeczniutka jak spia zmeczylo ja sprzatanie razem ze mna. Krok w krok za mna chodzila a jak tylko stanelam lub znalazla inny godny obiekt to siup i juz stala na nogach
Dzis uczylam ja klaskac (bo ostatnio nawet cos tam sama probowala) i tanczyc ale na kosikosi sie rozplakala a na dylu dylu smiala sie za kazdym razem jak wypowiadalam te slowa ale dupka jeszcze nie zalapala o co chodzi:) jutro bede uczyc ja dalejDariah lubi tę wiadomość
-
Agatia
U nas kosi kosi wlasnie bylo zawsze rymowanka dobra do nauki klaskania. A za kazdym razem jak zaczynalam rymowanke to ta w placz. Konczylam to spoko i usmiech wiec uczylam ja klaskac bijac oklaski jej raczkami i wolajac glosno "brawooooo"zobaczymy czy zalapie
-
nick nieaktualny
-
Hehe mój Szymek załapał Kosia Kosiana jedziemy do siana i teraz cały czas klasCze ...
Śpimy we 3 Szymek ja i m
Dziś m obniżył łóżeczko ale Szymek maruda przez żabka więc ostatnia noc z nami jutro idzie do siebie tobie to z lenistwa bo nawet jak nie usunie przy butli to jak tylko położy głowę na naszej poduszcze to śpi
Ja nie wiem o co chodzi z butla robię mu manne do butelki je ze smoczka do kaszek na średnio gęsto dziś 260 nie wiem co jest grane mam problem z kolacją bo o ile zupkę zje to na kolację cienko bo dziś dałam bielucha z bananem i sokiem z malin i mię zjadł
Jutro pobudka o 6 na zastrzyk także idę spać
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Natka Liwka klaskanie też załapała, ale niczego więcej nie uczyłam
kosi kosi to moja "zmora" bonwszyscy przy B pytali czy on potrafii kosi ķosi, a ja nadal nie wiem, jak to się robi
myślałam że tylko ja nie wiemagatia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Ciocie
Witamy się po udanej nocce, jedna pobudka o 4
Cos źle spałam bo mnie plecy bolą! ! Masaż poproszę
Zosi robię kosi kosi ale nie zalapala klaskania hehe
Z jeszcze śpi więc zalegam w łóżku. ..choć żołądek każe iść do kuchni
Miłego dnia Kochane!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
witam się i ja
mały wstał o 7:20 ale że jadł po 5 to ja juz zasnąć nie mogłam
deszcz pada, więc kisimy się (no ale jest okazja w końcu mieszkanie ogarnąć)
spacerówka męzowi się mega spodobała, wiec szybka decyzja, że zostaje-juz bryka zaparkowana na klatce schodowej
mąż ma wolne 1,5 tygodnia, po swietach może i tacierzyński więc prawie miesiac minieDariah lubi tę wiadomość
-
Dariah
Slicznie ci coreczka spalapieknie
Kamcia
No, no... miesiac w domu z mezem
My tez sie witamy.
Ilosc pobudek: 6
Ilosc karmien nocnych: 2
Ilosc mysli by w koncu przejsc na mm: duuuzo
U nas od wczoraj leje wiec pewnie kolejny dzien w domu. Jutro ma sie poprawic, wiec istnieje nadzieja -
Kamcia,
No pewnie ze spacerowka super! !
A powiedz mi, kupowałas w sklepie internetowym czy prywatnie od kogoś?
Natka,
Tak dzisiaj noc była bardzo udana
A może faktycznie spróbowuj mm? Chociaż kilka dni żeby wiedzieć czy to cos pomoze? Bo może tak być jak u Sarci że mm nic nie zmieni tk wtedy wrócisz do kp. A jak się okaże ze Panna śpi super po mm..? To byłby luksus!!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah wrote:Kamcia,
No pewnie ze spacerowka super! !
A powiedz mi, kupowałas w sklepie internetowym czy prywatnie od kogoś?
Natka,
Tak dzisiaj noc była bardzo udana
A może faktycznie spróbowuj mm? Chociaż kilka dni żeby wiedzieć czy to cos pomoze? Bo może tak być jak u Sarci że mm nic nie zmieni tk wtedy wrócisz do kp. A jak się okaże ze Panna śpi super po mm..? To byłby luksus!!
internetowo
trafiłam na super cene (ale tylko na ten kolor), wiec ryzykowałam zakup bez przymiarki w sklepie, założyłam ze mam miesiąc na zwrotpromocja była krótka czasowo, stad szybka decyzja
-
Aaaa dostałam okres... Można robić rodzeństwo. Zupełnie bez zapowiedzi idę do wc a tam jest. Najgorsze ze bierze mnie przeziębienia i wzięłam dwa paracetamole więc pierwsza dążą może być zaburzona ale proszę o kciuki bo moje okresy to była męka gorsza niż mój poród naprawdę jakby mi ktoś brzuch przezynal takie miałam skurcze plus bol z krzyża mówią że po porodzie się zmienia oby !!!
-
kamciaelcia wrote:internetowo
trafiłam na super cene (ale tylko na ten kolor), wiec ryzykowałam zakup bez przymiarki w sklepie, założyłam ze mam miesiąc na zwrotpromocja była krótka czasowo, stad szybka decyzja
Ah okno to pewnie ze warto zaryzykować!! Zawsze można oddać hehe
Super! ! Ja uwielbiam składanie tego wózka...!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah wrote:Kamcia,
Ah okno to pewnie ze warto zaryzykować!! Zawsze można oddać hehe
Super! ! Ja uwielbiam składanie tego wózka...!potrzebujemy czegoś z mysla o wyjazdach ale ostatecznie waga nie miała znaczenia (nie nosimy wózka, narazie na poczatku ponosi maż, bo sezon zaczal się i rowery są w użyciu-z rowerami z bloku trzymamy wózek), no i na kola/amortyzację stawiamy...parasolki odpadły już wczesniej bo sa waskie i wysokie a synus duży
są małe wady i zdecydowane zalety w porównaniu do spacerówki od gondoli (tez ja uwielbiam, no ale jest wieksza, cięzsza)