WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUlf dobrze ze mama była:-)
Mój dzisiaj siedział mi między nogami a ja gdzieś popatrzyłem a on fik i buzia o parkiet ale na szczęście tylko sekunda bo szybko złapałem i czymś innym go zajęłam.
Siniaki nie ma
Edition zastanawiam się kiedy pójdzie spać?!
Miał tylko jedna drzemie od 6:30!!!!
Znowu zmiany:-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 13:31
-
nick nieaktualnyNo w takim razie bede dawac to mleko jak Igunia brzunio bedsie dobrze tolerowal to zostane przy tym
ja wlasnie jem obiad zrobilam soboe ziemniaki z maslem, jajko sadzone i kubek maslanki mniamzaraz nadciagnie tesciowa to wskocze a czyste gatki i lece na przeglad podwozia do gina
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya mnie dzisiaj tak nosi, ale pogoda kiepska, więc siedzimy w domu.
Fifkowi się lada dzień przebiją ząbki, bo już je czuję pod palcem
my się z M poważnie zastanawiamy nad kupnem Szczeniaczka-Uczniaczka
zobaczył reklamę, że zna ponad 50 piosenek, na co entuzjastycznie zawołał "to więcej niż rodzice!"
ha haDariah lubi tę wiadomość
-
Szymek jest dziś jeczybula
Masakra ślina mu leci jak woda z kranu jedzenie beee także zeby
Dziś mamy kontrolę a on jeszcze charczy kaszel mi się nie podoba
Doskonali pelzanie czyli podciagniecie nog przewrót na bok potem na plecy i odbija się nogami i wędruje do przodu może moje dziecko będzie czworakowac na plecach ? Coś się rusza tylko nie wiem w którą stronę
A mi z nosa leci jak z kranu także rewelacja m na budowie pogoda brzydka siedzę sama już mnie nerwa bierzeDariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy dziś wróciliśmy do gotowania, na obiad dziś był krupnik z kaszy jaglanej. Zjadł taka miskę jak ja! Nie wiem gdzie on ma miejsce. Na deser był domowy biszkopcik ala petit miałam trochę spokoju zanim zjadł. A teraz śpiocha poczekam aż wstanie to dostanie mus z bananem i malinami. Ciekawe jaka będzie po tym wszystkim kupa
Pogoda jakaoś nie nastraja spać mi się okrutnie chce, ale się nie kłade bo pewnie nie długo wstanie
U nas zębów brak choć dzisiejsza noc sugeruje że może coś zacznie się w końcu dziać. budził się co pół godziny jęczał jeczał więc postanowiłam mu posmarować dziąsła no i ci poszedł spać. Zajrzałam rano dziąsła zaczeły się zmieniać. Będziemy obserować.
Za to młodej 5tka idzie.. w czwartek stan pogrączkowy dostała i nie wiedziałam skąd zajrzałam i widzę białą plamkę. Oby bez żadnych atrakcji. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ulfe, ładnie Kostek przybrał i urósł, super.
Agatia, śliczne buciki dla Liwki.
Sarcia, my podajemy Antosiowi mleko babydream z rossmanna tak jak Agatia. Najpierw była 1, teraz 2. To mleko ma dobry skład i nie jest takie drogie, a teraz w promocji 20% taniej zrobiłam spory zapas, chyba kolejne mleko jakie kupię to już będzie 3
-
Ulf
To do kolekcji guza to mamy pierwsze rozciete czolo i guzy dwa (jeden na czole, drugi z tylu glowy). Efekt podciagniecia na stolku, slizgich paneli i naglym braku rownowagi. Na szczescie poza ogromnym placzem,strachem i lzami wszystko ok. Szyc nie trzeba bylo. Dlugo nie potrwalo i znow sie wspina na wszystko.
A tylko sie odwrocilam, bo spojrzalam na kuchenke i bach.
Myslalam, ze serce mi z nerwow stanie. -
Natka dobrze że tylko tak się skończyło te lobuziaki
Szym śpi wypił troche mm obiadki są dziś bee
Angela jak czytam co prezes je to aż mi się uszy z zazdrości czesa ale może my też kiedyś dojdziemy do tego etapu choć my chyba zawsze będziemy jeść papki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u gina nie dawno, wrocilam przeglad podwozia zrobiony i cytologia, wszystko dobrze jestem zdrowa !
wyniki cyto za 3 tygodnie, jak bedzie ok to kontrola za rok, dostalam recepty na rok na tabsy chyba ze bede wkladke zakladac to moge szybciej przyjsc, i recepte na zasuszenie pokar, u na w razie w gdybym chciala odstawic a cycki beda odmawiac wspolpracy. Powiedzial mi pare fajnych anegdotek na temat rozwoju dzieci, nomi dal mi zielone swiatlo na fitness i cwiczenia juz moge chodzic super!
Mo i pytal mnie czy chce miec jeszcze dzieci ja mowie ze moze kiedys to mowil ze ze wzgledu na wiek i pozniejszy powrot do formy po porodzie zaleca najpozniej za 6 lat, bo wiadomo ze 3 ciecie obowiazkowe.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kupiłam mm w rossmannie, nie wiem czemu nie dojrzałam promocji
po korepetycjach zaliczylismy nieplanowany spacer (moze być w deszczyku) i zakupy, tzn mąż zadzwonił że ubrał małego i są na dworzeubrał super odpowiednio
co załozy facet jak rajstop nie znajdzie? półspiochyaz mnie zadziwił
my mini zakupy ale ludzie już w marketach szalejąsarcia123, żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia szacunek dla męża.
Zabłysnąl
Sarcia super ze wizyta udana i że tys zdrowa
Za 6 lat powiadasz a co gdy wpadkę się zaliczy?
Czysta ciekawość
Mój spał 2h po południu i już pora jego a on nie zamierza iść spać.
Kurcze tylko nie to........kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny