WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zabka
Taka stara to ty nie jestesbez przesady
mlodziutka przeciez
Ja wam powiem, ze od 13 lat obchodze 18nastkei bron boze by na torcie urodzinowym pojawila sie inna liczba haha
juz wszyscy nauczyli sie i od lat skladaja mi osiemnastkowe zyczenia
-
Agatia
No, zabieramy sie hihiw poniedzialek jedziemy do mojego profesora dzieki ktoremu mamy nasz kochany skarb. Musze mu w koncu osobiscie podziekowac
mial reke
oby tylko ta tarczyca byla latwa do wyregulowania, reszta wynikow to pikus
Moim marzeniem jest zabrac do domu jedna sniezynke juz w sierpniu, zobaczymy co prof mi powie
Standardowo poprosze was o kciuki! -
Ja mam jutro gina. Przegląd zrobię i cytologię.
I poproszę o proszki na zakończenie laktacji, jakbyśmy sie mieli decydować. Bo moje cycki twardnieją wciąż, jak dłużej młodemu nie daje.
Choć czas sie wydłuża. Wiec może uda sie bez prochów.
sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatka
to Ty tez mloda dupeczka jestessjjj dziewczyny otworzylam wino tak mi sie chcialo wina ! Takie zimne
rosto z lodówki jakchcecie to wpadajcie zanim maz z kapania wyjdzie to zdazymy wypic:)Natka-matka wariatka :), Dariah, martta lubią tę wiadomość
-
Agatia
Ja po cc jestem, ale mowil mi jak w ciazy bylam, ze po roku od porodu mozemy najwczesniej o ile blizna ladnie bedzie sie goic. No ja innej opcji nie biore pod uwage.
Chcialam rodzic sn, baaaaardzo chcialam, ale moja cora to od 26tc byla dupolkiem i wyjscia nie mialam
Ale nic straconego, jeszcze moze uda sie sn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:Agatia
Ja po cc jestem, ale mowil mi jak w ciazy bylam, ze po roku od porodu mozemy najwczesniej o ile blizna ladnie bedzie sie goic. No ja innej opcji nie biore pod uwage.
Chcialam rodzic sn, baaaaardzo chcialam, ale moja cora to od 26tc byla dupolkiem i wyjscia nie mialam
Ale nic straconego, jeszcze moze uda sie sn
Natka, nie martw sie ja jestem po 2 cesarkach ale w odstepie 4 lat, no i teraz jak bym chciala totez minimum 2 lata odczekac a maksimum 6 , ale bardziej sie zapatruje na 6 niz na 2albo wcale zobaczymy jak sie zycie ułoży
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia
Zobaczymy co tam mi powie ten moj cudotworcanarazie najwazniejsza ta tarczyca... podleczy, unormuje i potem bierzemy sie
ja i prof oczywiscie
D potrzyma za reke haha
Dariah, agatia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Natka
a wy metoda in vitro ? Uwazaj bo w naszym kraju to niemalze zakazane haha, ciemnogrod.
O Matko!Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Natka,
Na pewno wszystko sie uda i już nie długo będziesz w ciazy !!a Mela będzie mieć braciszka lub siostrzyczke !!
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka-matka wariatka :) wrote:Agatia
Ale nic straconego, jeszcze moze uda sie sn
ja miałam dwóch dupolków (ja to wymysliłam)
i usłyszałam, że i pewnie trzeci będzie dupolkiemNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
My tak myślimy za rok starać się o drugie
w sensie gdy Z będzie mieć 2 latka sie starać
Zobaczymy jak to wyjdzieNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość