WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe dziewczyny! O ja grzesznica, w piekle sie spale. Biedne te moje dzieci pewnie naznaczone, z bruzdami haha
Powiem wam, ze jak slucham czasem tych glupot to sie zastanawiam co ci ludzie maja w glowach, bo ze mozgu brak to akurat pewneoni sie nie przyznaja, ale dam sobie reke odciac, ze sami korzystaja z tych metod.
A jak przeczytalam, ze oni 3mln na promocje kalendarzyka chca wydac to az sie chce bic brawo i chylic glowe przed szczytem glupoty i uposledzenia. Normalnie cofamy sie o lata swietlne i najgorsze jest to, ze oni w miesiac wycofaja a naprawiac pozniej beda latami. Ale nic to.... -
nick nieaktualnyTo osttnio czytalam w necie artykul ze burmistrz chce z kasy miasta doginansowywac in vitro, a ksiadz zkzal mu brac udzialu i niesc krzyz w drodze krzyzowej ulicami miast i afera na cala Polske, jak znakde ten artykul to wam podesle
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia
Czytalamja to bym tam ostro "lachy bez, nara. Jeszcze przyjdzie i bedzie prosic" powiedziala, ale ja to zawsze pyskata bylam
Straszne to co sie dzieje niestety wam powiem. Bardzo duzo mlodych osob odchodzi z kosciola, chrzci dzieci bo wypada i co rodzina powie (znam mnostwo takich osob), generalnie jest coraz gorzej z iloscia wiernych w kosciele. Tesciowa mi mowi, ze bardzo malo mlodych osob widzi i z roku na rok jest gorzej. Do tego ta cala nagonka.
Ja to zawsze twierdzilam, ze rzad powinien swoje, kosciol i wiara swoje. Kazdy w gesto wlasnego sumienia. Trzeba pamietac, ze nie wszystkie osoby sa wierzace i rowniez powinny miec wybor. To tylko oczywiscie moje zdanie. -
Ja tez spadam sie polozyc, chociaz Mela sie co chwile budzi i poplakuje
biedna pewnie przezywa ten dzisiejszy wypadek
boli ja pewnie ta glowka przy zmianie pozycji na podusi
Spokojnej nocki dziewczyny!Dariah lubi tę wiadomość
-
Spokojnej nocki kochane!
Natka,
Wycaluj Mele! Biedna miala dziś pierwszą poważną krakse!
Też idziemy spać! Jutro pracowity dzień, muszę wszystko uszykowac na wyjazd...jeszcze nic nie mam gotowego. .a walizka dalej w piwnicy!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyJak tam nocka dziewczyny????
Opowiadać
U nas pobudka o 3:00 na 100ml mm szkoda ze tak mało ale ważne że wypił choć tyle skoro w ciągu dnia nie pije już mm:-(
Pobudka o 6:00 nie da pospac
Więc pije już kawkę i śniadanko jem potem mały będzie jadł bo widzę że nie jest głodny.
Dziś mam nadzieję że spacer zaliczymy na chwilę obecną nie pada.
Natka do dzieła bierz męża w obroty:-)
Ja coraz bardziej jestem myśli że nie zrobimy sobie trzeciego dziecka warunki nam na to nie pozwalają choć ostatnio mąż zapytał idziemy na całość?!!!!!!
Nie ukrywam ja bardzo chce trzecie ale synek mi się marzy:-)
Sarcia na miejscu tego burmistrza też bym zrobiła aferę koperkowa na cały świat.
Ci księża ahhhhh szkoda gadać.
My będziemy mieli problem jak córka będzie szła do komuni, nie mamy ślubu kościelnego i powiedział że zrobi problem nawet zgody do innego kościoła nie wyda:-(
Czasami myślę jak to będzie, jak to rozgrysc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2017, 06:40
-
U nas nocka ok o 2 pobodka na mleko teraz już po zastrzyki cuduje przy mleku przez ząbki m mu daje
Co do nocnych tematów i ogólnych to po co chrzcic dziecko jak ktoś nie wierzy ? Nie rozumiem tego po co ktoś obchodzi święta skoro nie wierzy ? Ja to bardzo prosto rozumiem wierzę w Boga a nie w księdza
Boli mnie tylko to że osoby które wymagają tolerancji od innych same tolerancyjne nie są i najezdzaja na osoby wierzace lub o innych poglodow skoro ktoś wymaga tolerancji to niech szanuje też inne
poglody ale mnie polityka nie obchodzi chociaż skończyłam politologie.
My chodzimy do cjp2 w Krakowie na mszę dla rodzin i kościół Peka w szwach chodziłam do dominikanów na mszę dla studentów i też było multum osób więc to zależy gdzie i kiedy się jest ale to fakt dużo ludzi odchodzi szkoda tylko że decyduje o tym polityka a nie ich poglody i wiara bo wiara nie zmienia się wraz z partią politycznąDariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymy na nogach od ok 6. czyli chyba tak nam zostanie póki co
M śpi, a obiecał że raz w weekend wstanie wcześniej i będę mogła sobie pospać dłużej
o rety rety, nasze dwie górne jedynki są już na wylocie, pewnie do kilku dni będą, bo czuję że dziąsła są rozjechane, mięciutkie i są oba pod palcemDariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywłaśnie położyłam Fifka spać, a nie mówiłam że tak będzie!
M dalej śpi, a Młody zalicza pierwszą drzemkę
znowu pogoda do pupy,
na 12 mam kosmetyczkę, muszę jeszcze na szybciora wyskoczyć po chleb i nie wiem czy Młodego nie zamotam, żeby chociaż na chwilę złapał świeżego powietrza. Ugotuję zupę a ja mam ochotę na coś niezdrowego na mieście, jakiś tajski fast food się otworzył, może akurat będą mieli to dobre -
nick nieaktualnysiedzę i szukam nerki jakieś fajnej do swojej chusty, co ja tutaj znalazłam?
http://malinacrafts.pl/glowna/155-nerka-liski.html
http://malinacrafts.pl/glowna/322-nerka-fox.html
http://malinacrafts.pl/glowna/402-nerka-saszetka-na-biodra-in-the-forest.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2017, 08:19
-
Dzień dobry!
U nas nocka całkiem całkiem. .pobudka o 2, 6 i teraz o 8:30
Skali,
Też nie rozumiem chrzczenia "bo wypada / bo rodzina itd..".
Oczywiście każdy robi jak chce.
I jak dla mnie możesz być zwolennikczka obecnej partii - mamy mimo wszystko wolny kraj i każdy może mieć swoje poglądy09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
My tez juz na nogach od dluzszego czasu. Ciezka to byla noc, ech. Guziol powolutku schodzi.
Zabka
To do dziela i starajcie sie o syna hihi
Skali
Moze zle napisalam i sie nie zrozumialysmy, ja nie uwazam sama metode kalendarzyka za zla tylko nie wiem jak ciebie ale mnie uczyli w szkole a osobiscie 3mln wydalabym na inne cele np czysto medyczne a nie powielanie wiedzy i naklanianie ludzi do metody dosc zawodnej jesli chodzi o antykoncepcje.
Tak jak ty sadzw, ze chore jest to, ze ludzie nie wierza i chrzcza bo wypada albo nie chrzcza ze wzgledu na ksiezy, ale niestety przynajmniej u nas odnotowano duzo urodzen a malo ochrzczonych dzieci i to jest fakt.
Osobiscie nie akceptuje tego, ze kler bardzo miesza sie w polityke i tak jak pisalam powinny byc to dwie niezalezne instytucje. Osoby niewierzace tez powinny miec wybor a w chwili obecnej praktycznie go nie maja.
I konczac temat to uwazam, ze skoro dofinansowuje sie kosciol to dlaczego nie dofinansowac invitro jako pomoc medyczna a ten, ktorego sumienie nie pozwala to nie korzysta i tylenom
Skali, a jak tam synek? Lepiej? Oby, bardzo trzymam kciuki by choroba juz.mu odpuscila. Tak dlugo juz sie z nia meczy biedaczek.
Foxik
Super, niedlugo cztery zeboleu nas predzej zacznie chodzic niz zeby wyjda... i moze lepiej, bo patrzac co robi nie bedzie miala co sobie wybic
Agatia
Fajnie, ze noc sie wam udala
Dariah
Pakuj sie, pakuj kochanazeby niczego nie zapomniec
ja do dzis robie przed kazdym wyjazdem liste i odchaczam przy pakowaniu hihi
-
nick nieaktualny
-
Skali89 wrote:Ps. Proszę nie zrozumieć mnie źle, nie jestem zwolenniczką partii obecnie rządzącej
Z tym ze kalendarzyk może sie sprawdzić jako metoda na planowanie dziecka.
Natomiast zdecydowanie nie powinien być używany i zachwalany jako metoda antykoncepcji.
I to chyba o to chodzi Sarci