WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngela, mam jeszcze drugi z bobovity, coś tam z pomiodorem jest
kilka tygodni bez problemu zjadł rosołek cielęcy z ryżem (bobovity), ale póki co zrobiłam zapas warzyw, poporcjowałam mięso, będziena jakiś czas
co nie zmienia faktu że mógłby ostatnio tylko owoce jeść
wróciliśmy z spaceru zlasu, po kilku dniach deszczu wszystko jest zielone -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sarcia
po jakim czasie przedawnia sie moje roszczenie do odsetek ustawowych ???
przyznam niesmiało ze z braku czasu nie napisałam do zusu o wypłate odsetek od mojej wygranej...a to jakies 1000zł...ile mam na to czasu?
wiem, wiem, że mogą bez sądu nie wypłacić ale teraz mam czas pisać... -
My jeszcze Antosiowi nie podawaliśmy pomidorów ale mam nadzieję że jak spróbuje to mu zasmakują. Ostatnio co wprowadziliśmy to gluten w tym tyg i jest wszystko ok. Narazie mamy za sobą warzywa, owoce, trochę mięsa i kaszki w butelce, jak narazie najlepszy batat i gruszka
A dzisiaj pierwszy raz była kaszka podana łyżeczką i chyba nie smakowała, mały zamykał buzię i nie chciał jeść, jutro spróbuję bardziej gęstą i może będzie lepiej.
-
U nas słaba noc
Przespał do 1, a potem sie budził co godzinę. I rano słabo jadł. W sumie to nic nie chciał. Aż do 11. No ale po 5 cyckach w nocy nie dziwne ze nie głodny.
Ja po tych pobudkach Jestem wrakiem. Podziwiam te z Was co tak maja
Byliśmy u gina. Dostałam to coś na B na wyciszenie laktacji. Choć będę próbowała 'naturalnie'. Zbadał mnie i pobrał próbkę do cyto. Wszystko ok.
Potem byliśmy u moich rodziców. Młody atakował wszystko. Kwiatki, szafki, fotelebedą dziadkowie robić przemeblowanie
Cała drogę powrotna ryczał. Zmęczony i głodny.
Po przyjeździe zjadl rekordowe 160ml mm i spał w lozeczku ponad godzinę. Wow! I to mm i samodzielne spanie w dzień.
Byliśmy tez w rosku i kupiłam 4 paczki chusteczek huggies. Bardzo fajne i jeszcze przecenione z 15 na 12 i promo 2+2, a one pakowane w trojpakach. Jest mały zapas.
Jutro za to kupujemy dady 4!
Chleb sie piecze. Pachnie tak ze zaraz padnę. Położę dziecko, zjem chleba z masłem i idę spać
-
Kamcia
A kisiel sama robisz?
Ulf
Kiedys rozmawialam z polozna- doradca laktacyknym wlasnie o wyciszaniu laktacji i mowila, ze ponoc lekarze nagminnie wypisuja wlasnie ten srodek na B kiedy wiele kobiet daloby rade wyciszyc naturalnie. Wiec faktycznie tak jak piszesz warto sprobowac najpierw tak -
nick nieaktualnyagatia wrote:Chyba tez zrobię
poddałaś dobry pomysł
Tylko owocową powinno się zabielić, a u nas była 1 łyżka nabiału jakies 2 tyg temu
Mam przepis gdzie nie trzebaJest w przepisie jogurt nautralny ale jest zaznaczone MOŻESZ podawac z makaronem i kleksem jogurtu naturalnego
jest to w opcjonalnej wersji
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:U nas słaba noc
Przespał do 1, a potem sie budził co godzinę. I rano słabo jadł. W sumie to nic nie chciał. Aż do 11. No ale po 5 cyckach w nocy nie dziwne ze nie głodny.
Ja po tych pobudkach Jestem wrakiem. Podziwiam te z Was co tak maja
Byliśmy u gina. Dostałam to coś na B na wyciszenie laktacji. Choć będę próbowała 'naturalnie'. Zbadał mnie i pobrał próbkę do cyto. Wszystko ok.
Potem byliśmy u moich rodziców. Młody atakował wszystko. Kwiatki, szafki, fotelebedą dziadkowie robić przemeblowanie
Cała drogę powrotna ryczał. Zmęczony i głodny.
Po przyjeździe zjadl rekordowe 160ml mm i spał w lozeczku ponad godzinę. Wow! I to mm i samodzielne spanie w dzień.
Byliśmy tez w rosku i kupiłam 4 paczki chusteczek huggies. Bardzo fajne i jeszcze przecenione z 15 na 12 i promo 2+2, a one pakowane w trojpakach. Jest mały zapas.
Jutro za to kupujemy dady 4!
Chleb sie piecze. Pachnie tak ze zaraz padnę. Położę dziecko, zjem chleba z masłem i idę spać
Próbuj szałwią wyciszyć, lek zostaw na ostateczność. A lek to pewnie słynny bromergonWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2017, 19:51
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
ulfenstein
za pierwszym razem i teraz brałam bromergon
za pierwszym razem dostałam na oddziale bo miałam taki mega nawał, ciśnienie bardzo bardzo bardzo mi spadało, masakra!!!ale kilka dni i po laktacji nie było znaku
teraz wziełam na własną reke
piłam i szałwię
ale taki miałam nawał juz na wyjsciu, ze modliłam się aby nikt nie dojrzał0-zatrzymaliby mnie na pewno!!!!!
5 dni i po laktacji, a mleczka bylo ze hej
tym razem cisnienie nie spadało
ale było wszystko na raz: bromergon, szalwia, na złagodzenie kapusta i cieple prysznice
na bromergon można "brzydko" zareagować
za trzecim razem też bym wzieła
no i było bandażowaniejak mogłam zapomniec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2017, 20:06
-
Ja sama wyciszylam ale miałam chyba mało bo odciagalam w końcu przestałam i jest ok
A tego gowna bromergonu nigdy do ust nie wezmę brałam na zbicie prolaktyby jak nie mogłam zajść w ciążę i raz wyladowalamna pogotowiu bo serce mi tak walilo i nie mogłam oddychać już myślałam że umrę ale dali mi jakiś steryd bo chyba reakcja alergiczna była ale trzeba uważać bo na prawdę dużo osób po tym chodzi po ścianach i brać pół i do pochwy są slabsze skutki uboczne dobrze że mi się udało zajść pomimo wysokiej prolaktyny nawet babka w labo mi z żalem mówiła że taaaka wysoka a tu Szymek już był w drodze
Dziś byłam na pogrzebie zmarła chrzestna mojego taty ale nie było dobrych relacji rodzinnych więc tylko w kościele
Teściowa pierwszy raz była sama z szymkiem przebrała go akurat wróciliśmy pyt a co on taki mokry cały na bluzę ? Hmm posikal się jak go przebierala ale Beka.
Modłę się żeby bo nie zarazic jest marudny od zęba poszedł spać o 18 i dalej śpi m też śpi super wieczór
Szym zjadł dziś trochę zupki ale ciągle je to samo może jutro coś nowego
Obzarlam się placka i czekolady bo kuzynka miała urodziny dupa rośnie
Asa drugie dzień bez bólu naprawdę ? Ciekawe czy to się sprawdzi