WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZabka
Hahah no jak by byla wpadka to juz nic by sie nie zrobilo trzeba by bylo urodzic, ale lekarzowi chodzilo o planowanie rodziny i swiadome zajsie w ciazebiore tabsy takze splko chociaz wiadlmo ze temu tez ufaf do konca nie mozna, zaloze sobie wkladke na 5 lat potem wyjme i jeszce jeden synus i obiecujezs juz koniec
gdyby nie cesarki to kto wie moze i z 6 daieci bym chciala moec
haha a kiedys mowilam ze nie bede miec dzieci w ogole xd
P.s lekarz powiedzial ze jeszcze dluugo u mnie okres sienie pojawi, no i dobrze wcaele za nim nie tesknie a rodzenstwa i tak narazie nie bedzie wiec do niczego mi nie potzrebny -
nick nieaktualny
-
Ufff koniec zastrztykow jutro ostatni. Mamy pić tran,cebion i ketotifen. Waga 7400 czyli w tydzień 200 g. Mama dostała opr bo ma katar
ogólnie na plus. Ale dziś ciężki dzień okres z nosa leci dziecko mi nie chciało jeść ale ząb tusz tusz także czekamy
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Ja tez dzis mleko w rosku kupilam. My narazie mm tylko do kaszki ale juz poszlo jakis kilogram
Kurde az żal odstawiac cycka.
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:Ufff koniec zastrztykow jutro ostatni. Mamy pić tran,cebion i ketotifen. Waga 7400 czyli w tydzień 200 g. Mama dostała opr bo ma katar
ogólnie na plus. Ale dziś ciężki dzień okres z nosa leci dziecko mi nie chciało jeść ale ząb tusz tusz także czekamy
No i super.
Teraz już będzie tylko lepiej:-) -
nick nieaktualny
-
Oj tam to ja era przed jeszcze
-
Skali
Oby do przodu i do przodu. Z kazdym dniem musi byc lepiej
Co do wieku... to dzieeeewczynyyyy, my wszystkie mlode jestesmy. Jedynie dzieci sie starzeja haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia
Wiesz, nie powiedziane, ze na pigulkach nie zajdzieszno i pozostaje jeszcze problem wykupu tych pigul
slyszalam, ze sa apteki z klauzula sumienia hahaha... paranoja normalnie
Tak szczerze, to mi sie marzy drugie dziecko. Wiem, ze bedzie ciezko zarowno ze staraniem jak i pozniej ale kit... raz sie zyje
Wlasnie moja dosc bliska kolezanka jedzie na porodowke i jaram sie tym jakbym sama miala rodzic hihi -
Zabka
Cudowny rocznik 86' hahaten sam co Sarcia
Ale chwilami to sie czuje jak staruszkano... poza czasem kiedy wyglupiam sie z Mela
wtedy spokojnie z 20lat mlodziej haha
żabka04, sarcia123 lubią tę wiadomość