X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :)

Zjadlam dwa hamburgery na kolacje które żołądek mi nie przyjął .Nie wiem czy to dziecko nie toleruje tego....

Zupy mogła bym jeść ciągle.Nie zwracam po nich..

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A ja w każdy tydzień jestem bez meza. A w ten weekend az do soboty. Bo popsula się jakąś maszyną i mąż musi zostać na jutro w pracy :/
    Zła maszyna! Ale za to mąż Twój ważny :) To jesteśmu we dwie tymczasowo osamotnione ;)

Sabina lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy to zadziała, ale tak na piątkowy wieczór :)

https://www.facebook.com/sutflute/videos/1150619118289743/

_izunia_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:08

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Gratuluję udanych wizyt dziewczyny! Ale mnie kopytka bolą po zakupach. Kupiłam spodenki na lato i nic więcej. Mój się szarpnął na takie oto butki. :) W szoku jestem, ale powiedział, że teraz mam szczególnie dbać o stopy. Piękne są!
    http://shopeu.ecco.com/pl/pl/ecco/soft-2-0_9934870/10211113 (białe)

megg, bbeczka91, _izunia_, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio mało czasu miałam na czytanie forum, ale tak czytałam gdzieś, że odstawiacie powoli luteinę i duphaston.

A ja byłam na wizycie kontrolnej wczoraj i powiedziałam, że czuje dziwne bóle i kłucia, ale bez plamień i dostałam właśnie luteinę dopochwowo - mam brać 2x1. A żadnych takich wspomagaczy od początku ciąży nie brałam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Jest róznica miedzy I a II trym nie :-) to takie miłe ;-] jedne dolegliwości odejdą,a przyjdą kolejne :-P Ja nie wiem jak my znosimy te wszystkie burzliwe,męczące miesiące..? Nic się nie bój o wagę ja w pierwszej ciąży miałam +20,ale jak karmiłam piersią to samo się jakoś zaczęło spalać,później zaczęłam ćwiczyć i z 68kg spadłam na 48
    Po prostu będzie trzeba popracować nad sobą a już nie mogę się doczekać kiedy znów będę biegać. Idzie wiosna a buty stoją :( Swoją drogą znosimy to, że nie poznajemy własnego ciała, mamy humory itd a martwimy się jak czujemy się dobrze:p Czy to nie jest nienormalne ?:)

• megg Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Wszystko zależy jaki szpital. U mnie w mieście w szpitalu robią cc na zimno w 39+1 a w drugim już od 38+1. Muszę mojego dr spytać jak dokładnie wygląda to w szpitalu którym ja chce rodzić. No i później wszystko od dziecka będzie zależało czy będzie chciał czekać na termin cc czy sobie inny dzień wybierze :)

ja tez cc k sierpnia :) u mnie robia 38+1

Małgorzatka Agatia trzymam kciuki za wyniki

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że nikt nie je późnej kolacji...

Pytanie - czy już możliwe, żeby coś tam się wydostawało z piersi? Patrzę teraz i widzę, ze mam taki białawy nalot na samuch czubkach sutków... Co to? normalne to? Nic nie "leci", tylko ten nalot :/

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:

Pytanie - czy już możliwe, żeby coś tam się wydostawało z piersi? Patrzę teraz i widzę, ze mam taki białawy nalot na samuch czubkach sutków... Co to? normalne to? Nic nie "leci", tylko ten nalot :/
    Normalne. W pierwszej ciązy miałam takie grudki białawe na sutku i teraz też mam. Im dłużej byłam w ciąży tym więcej się zbierało:) Nie martw się tym, organizm się testuje do karmienia.

Dobranoc. Padam na pysk.

Behemottka, mmargol, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Normalne. W pierwszej ciązy miałam takie grudki białawe na sutku i teraz też mam. Im dłużej byłam w ciąży tym więcej się zbierało:) Nie martw się tym, organizm się testuje do karmienia.

Dobranoc. Padam na pysk.

O, super, dziękuję, czyli nie jestem wybrykiem natury ;)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:

O wlasnie, dobre pytanie, ostatnio tez sie nad tym zastanawialam czy to normalne, bo zobaczylam u siebie.

Behemottka, mychakruszyna lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    O wlasnie, dobre pytanie, ostatnio tez sie nad tym zastanawialam czy to normalne, bo zobaczylam u siebie.
    No to jest nas trzy, czyli chyba norma. Idę poczytam moją mądrą książkę, czas na rozdział o drugim trymestrze. Może autorzy mnie oświecą.

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    No to jest nas trzy, czyli chyba norma. Idę poczytam moją mądrą książkę, czas na rozdział o drugim trymestrze. Może autorzy mnie oświecą.

Ja też mam. To objaw całkowicie normalny. ;)

Behemottka lubi tę wiadomość

• Malutka92 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Ja też mam. To objaw całkowicie normalny. ;)
    Ja mam to samo :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co mnie dobija? Że przez tą goopią pogodę nic się nie chce. Poszłabym na jakiś spacer w ciągu dnia. A tak to gnije.

I jem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 23:05

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:

Tez to mialam z tydzien ale przeszlo samo, zmywalam to oliwka z j&j.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Ania91 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe też mam taki a'la nalot i miałam to w pierwszej ciąży to normalne ;) ejj ja muszę jeszcze pozamiatać w pokoju i pomyć podłogi za dnia nie ma szans bo syn nie usiedzi w jednym pomieszczeniu a tak strasznie mi się nie chce :/

w57vikgnszqgz528.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania91 wrote:
    Hehe też mam taki a'la nalot i miałam to w pierwszej ciąży to normalne ;) ejj ja muszę jeszcze pozamiatać w pokoju i pomyć podłogi za dnia nie ma szans bo syn nie usiedzi w jednym pomieszczeniu a tak strasznie mi się nie chce :/

Daruj sobie. ;) jutro weekend.

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Daruj sobie. ;) jutro weekend.
    No właśnie sobota i mają wieczorem sąsiedzi wpaść :P

w57vikgnszqgz528.png
‹‹ 350 351 352 353 354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ