WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:A ja w każdy tydzień jestem bez meza. A w ten weekend az do soboty. Bo popsula się jakąś maszyną i mąż musi zostać na jutro w pracy
To jesteśmu we dwie tymczasowo osamotnione
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej! Gratuluję udanych wizyt dziewczyny! Ale mnie kopytka bolą po zakupach. Kupiłam spodenki na lato i nic więcej. Mój się szarpnął na takie oto butki.
W szoku jestem, ale powiedział, że teraz mam szczególnie dbać o stopy. Piękne są!
http://shopeu.ecco.com/pl/pl/ecco/soft-2-0_9934870/10211113 (białe)megg, bbeczka91, _izunia_, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja ostatnio mało czasu miałam na czytanie forum, ale tak czytałam gdzieś, że odstawiacie powoli luteinę i duphaston.
A ja byłam na wizycie kontrolnej wczoraj i powiedziałam, że czuje dziwne bóle i kłucia, ale bez plamień i dostałam właśnie luteinę dopochwowo - mam brać 2x1. A żadnych takich wspomagaczy od początku ciąży nie brałam... -
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Jest róznica miedzy I a II trym nie
to takie miłe ;-] jedne dolegliwości odejdą,a przyjdą kolejne
Ja nie wiem jak my znosimy te wszystkie burzliwe,męczące miesiące..? Nic się nie bój o wagę ja w pierwszej ciąży miałam +20,ale jak karmiłam piersią to samo się jakoś zaczęło spalać,później zaczęłam ćwiczyć i z 68kg spadłam na 48
Swoją drogą znosimy to, że nie poznajemy własnego ciała, mamy humory itd a martwimy się jak czujemy się dobrze:p Czy to nie jest nienormalne ?
-
Angela89 wrote:Wszystko zależy jaki szpital. U mnie w mieście w szpitalu robią cc na zimno w 39+1 a w drugim już od 38+1. Muszę mojego dr spytać jak dokładnie wygląda to w szpitalu którym ja chce rodzić. No i później wszystko od dziecka będzie zależało czy będzie chciał czekać na termin cc czy sobie inny dzień wybierze
ja tez cc k sierpniau mnie robia 38+1
Małgorzatka Agatia trzymam kciuki za wyniki
-
Behemottka wrote:Mam nadzieję, że nikt nie je późnej kolacji...
Pytanie - czy już możliwe, żeby coś tam się wydostawało z piersi? Patrzę teraz i widzę, ze mam taki białawy nalot na samuch czubkach sutków... Co to? normalne to? Nic nie "leci", tylko ten nalot
Dobranoc. Padam na pysk.Behemottka, mmargol, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Dzierzba wrote:Normalne. W pierwszej ciązy miałam takie grudki białawe na sutku i teraz też mam. Im dłużej byłam w ciąży tym więcej się zbierało:) Nie martw się tym, organizm się testuje do karmienia.
Dobranoc. Padam na pysk.
O, super, dziękuję, czyli nie jestem wybrykiem natury
-
Pytanie - czy już możliwe, żeby coś tam się wydostawało z piersi? Patrzę teraz i widzę, ze mam taki białawy nalot na samuch czubkach sutków... Co to? normalne to? Nic nie "leci", tylko ten nalotBehemottka, mychakruszyna lubią tę wiadomość
-
mmargol wrote:O wlasnie, dobre pytanie, ostatnio tez sie nad tym zastanawialam czy to normalne, bo zobaczylam u siebie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pytanie - czy już możliwe, żeby coś tam się wydostawało z piersi? Patrzę teraz i widzę, ze mam taki białawy nalot na samuch czubkach sutków... Co to? normalne to? Nic nie "leci", tylko ten nalotBehemottka lubi tę wiadomość
-
Hehe też mam taki a'la nalot i miałam to w pierwszej ciąży to normalne
ejj ja muszę jeszcze pozamiatać w pokoju i pomyć podłogi za dnia nie ma szans bo syn nie usiedzi w jednym pomieszczeniu a tak strasznie mi się nie chce
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia91 wrote:Hehe też mam taki a'la nalot i miałam to w pierwszej ciąży to normalne
ejj ja muszę jeszcze pozamiatać w pokoju i pomyć podłogi za dnia nie ma szans bo syn nie usiedzi w jednym pomieszczeniu a tak strasznie mi się nie chce
Daruj sobie.jutro weekend.