WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziendoberek:) U mni bólu głowy ciąg dalszy... Co sie dziwić, pogoda identyczna jak wczoraj:( Biorę juz Apap bo drugiego dnia z bólem nie utargam:(
A kupiła juz któraś legginsy ciążowe? Interesuje mnie jakiej firmy bo szukam w necie ale tam nie widać czy dobre gatunkowo:/ I spódnice ciążowe jeansowe tez mnie interesują ale w przystępnej cenie;)Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Behemottka, mam to samo nie znam kolysanek, wczoraj to sobie uswiadomilam i jak bylam sama ti w ramach przypomnienia spiewalam ogorek ogorek zielony ma garniturek... :p
Magdziulla, ktos z doswiadczonych mam wstawial tu kiedys liste na wyprawke, kojarzy mi sie haneczka albo zabka? nie jestem pewna. Wstawilabym to tu ale zapisalan na komputerze w pracy, wiec moge w poniedzialek
agatia malgorzalka trzymam kciuki za dobre wyniki.Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziecku na początku spiewalam: był sobie król, był sobie paź i była też królewna, z cukru był król, z piernika paź, krolewna była z drewna... dziecku nie przeszkadzało, a ja oryginalnego tekstu nauczylam się dużo później
mmargol, Ulfenstein, _izunia_, Behemottka lubią tę wiadomość
-
Witajcie
U nas zawsze tata małej spiewałbutla mleka na noc, tata do obsługi i zawsze spiewał wg własnej melodii własne słowa(ale o Emilce)
mojego pomrukiwania nawet nie zauważała. Zasypianie ze mna tez się nie podobało
Behemottka lubi tę wiadomość
-
Sophia wrote:Ja dziecku na początku spiewalam: był sobie król, był sobie paź i była też królewna, z cukru był król, z piernika paź, krolewna była z drewna... dziecku nie przeszkadzało, a ja oryginalnego tekstu nauczylam się dużo później
ostatnio zastanawialam sie nad kupnem takich nalych ksiazeczek dla dziecka to chociaz wierszyk za wczasu bym jakis znala
-
mmargol wrote:Uwierzylabym w kazdy tekst bo nie znam, musze zapelnic ta luke i sie doedukowac
ostatnio zastanawialam sie nad kupnem takich nalych ksiazeczek dla dziecka to chociaz wierszyk za wczasu bym jakis znala
-
nick nieaktualnyCześć
Spojrzałam.w moje wyniki i zgodnie z tym co mówicie mam za wysoka glukoza we krwi, mam 91.2.
Jak robiłam tamte badania byłam przeziębienia.
Ale podjade na początku tygodnia i zrobię sobie powtórnie. Kurczę, nikt mi nie powiedział że to zły wynik -
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Z tego co mi sie wydaje kazde laboratorium ma swoje normy w wynikach badań.
Z innej beczki jak robilam badania do kursu na prawo jazdy bylam na czczo tez to wyszlo mi 112 i lekarz nic nie ppwiedzial na to
Miałam zjeść tosty z dżemem na śniadanie, ale chyba sobie odpuszczęzjem z twarożkiem
Malutka92 lubi tę wiadomość
-
malutka
112 bez ciąży to nie jest problem...Niższe normy są właśnie dla ciężarnych
sabina, moj gin i tak patrzy na normy podawane przez laboratorium i one wynosza do 100 na czczo. Ale ja miałam na czczo 101, więc zrobiono mi krzywą cukrowa. U diabetologa mam mieć bezwzględne wyniki na czczo do 90...ja przez to biorę insulinę nocna. Lepiej badanie po prostu powtórzyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle sie rozpisalyscie
Agatia, Malgorzatka trzymam kciuki za dobre wyniki.
Dziewczyny, a co do tych zlych snow- probowalyscie kubek cieplego mleka na noc albo kakao?
Ja co prawda dobrze sypiam, oprocz chodzenia na siku poki co, ale wiem, ze kiedys mi bardzo to pomagalo
Milego dnia!
Ach, Agatia, a mozesz podac norme cukru dla ciezarnych po 1h i po 2h?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 09:10
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Mam nadzieje, ze bedzie dobry.... od przedwczoraj wieczora nie biorę już Duphastonu i byłam świecie przekonana, ze skończą sie wymioty. Ale niewczoraj rano 2 razy, a wieczorem szarpało tak, ze myślałam, ze nie odejdę od porcelany. Aż cała twarz miałam spuchnięta od zmęczenia i płaczu. Do tego stopnia mnie przeciągnęło, ze aż całe podbrzusze boli do dzisiaj. Dziś już tez
ehhhhhh
Odnośnie nalotu na sutkach. Ja już przed ciąża w związku ze sprawami Onko, często gęsto jak scisnelam piers podczas kąpieli, właściwie sutek, miałam wydzielinę przypominająca siare (czasami była koloru zielonkawego). Teraz jest to niemal przy każdej kąpieli ale już z domieszka białego płynu. I wiem, ze znowu będę bardzo dojna!!!!
Powiedzcie mi jeszcze: czy któraś z Was bolą uda? Matko! Moje jakoś utyly, są ciężkie, i kurde bolą jak cholera. Ciągnie w kolana i kostki.
Dobra koniec narzekania! Mimo, ze leje, jest szaro i ogólnie do dupy, czas sie w końcu uśmiechnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 09:12
-
violett wrote:Ale sie rozpisalyscie
Agatia, Malgorzatka trzymam kciuki za dobre wyniki.
Dziewczyny, a co do tych zlych snow- probowalyscie kubek cieplego mleka na noc albo kakao?
Ja co prawda dobrze sypiam, oprocz chodzenia na siku poki co, ale wiem, ze kiedys mi bardzo to pomagalo
Milego dnia!
Ach, Agatia, a mozesz podac norme cukru dla ciezarnych po 1h i po 2h?
po 1h norma do 180
po 2h do 152(to jest nowa norma, niektóre laboratoria-w tym moje-podaja jeszcze 140)violett lubi tę wiadomość