WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Broszka wrote:Dzień dobry w weekend!
Ja dziś w domku siedzę i mam trochę energii - wreszcie coś ogarnę, taką mam nadzieję!
Któraś z Was pisała, że na zgagę pije wodę gazowaną. O dzięki Ci dobra kobieto! Miałam akurat w domu małą butelkę i o dziwo pomogło, jestem uratowana! A ja cały czas niegazowaną żłopałam....
Claudiuszek jeżeli u nas potwierdzi się chłopak to też będzie StaśMąż się uparł
Małgorzatka i Agatia trzymam kciuki za wyniki!
Staszki to fajne chłopaki- pracuję w szkole i nie znam żadnego Stasia, który by się źle kojarzyłBroszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Macioszyczka przed badaniem trzeba jeść normalnie, łącznie ze słodkim. Zdrowa trzustka da sobie radę z cukrami.
Ja wiem. Ale jak masz ochote na mega dużo i się najesz to moze byc lekko podwyzszone. np nie bedzie 85 czy 88 tylko 91. I masz zalecenie do krzywejWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 10:35
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Od czwartku w biedronce beda rzeczy dla maluchów - fajne kocyki ala minky za 24.99zl 75x100cm ladne na pewno wezmę. Ręczniki kąpielowe za 19.99, body sliniaki czapeczki itp.
Ale taki plusz jak minky od spodu? Bardzi bardzo chce do wózka. Najwużej kupię kolor unisexWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 10:40
-
Macioszczyczka wrote:Ale taki plusz jak minky od spodu? Bardzi bardzo chce do wózka. Najwużej kupię kolor unisex
Mikrofibra ta babelkowa a 2 str wzory tylko szkoda że w szarościach nic...zolty w lwy, niebieski w jakaś kratkę z hipciami i...nie wiem czy to brzoskwinia? W malpki..bylby ok gorzej jesli w realu będzie róż -
mychakruszyna wrote:Macioszczyczka rano to samo pomyślałam że u babci spr:P ja miałam na czczo z surowicy u mnie jakieś dziwne normy bo od 3.5-5.5...mi wyszło 4.5 także idealnie
tylko ze podwyzszone
-
Hej dziewczyny.
U was też tak buro? Mój na działce bo czeka na zbrojenie i koparkę. Jupii! Fundamenty czas zacząć.
Co do cukrzycy. Miałam 91, lekarz mówi, że normy są do 95 dla ciężarnych więc ja się nie przejmuję. Ufam lekarzowi. Chyba ginekolog wie lepiej niż internety prawda?bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
Ja kupie jednak na allegro mam upatrzone 2 zestawy- cieńszy i grubszy kocyk. W zależności od pogody na jesień cienki do wózka grube jako kolderka do łóżka, a na zimę gruby do wózka a w domu i tak ciepło będzie to pod cienkim może spać
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4953430197
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6044435365 -
_izunia_ wrote:ufff doczytałam Was
dałyście czadu z dzisiaejszym pisaniem
Małgorzatka i Agatia trzymam kciuki dobre wyniki i pozytywne wiadomości
Gratuluję udanych wizyt
Ja miewam takie skoki tętna i mam wizytę u kardiologa na 30.03. Musi mi leki włączyć tylko nie wiem czy da na stałe a może tylko doraźnie. W dzieciństwie chorowałam na serce ale wyrosłam. Tak mówili, że będzie trzeba uważać na serducho. Przed ciążą też miewałam takie skoki tętna nawet do 150 wtedy brałam pół Metocardu 50 ale w ciąży nie można tego leku. W dzieciństwie brałam Isoptin stale, ten lek podobno można w ciąży ale gin powiedziała, że muszę się skonsultować z kardiologiem. Zobaczę co mi powie po wizycie.
Dobranoc
Ja też się umówiłam do.kardiologa ale dopiero na 4 kwietnia. W poniedziałek mam wizytę u ginekologa więc zobaczymy co on powie. Staram się pić melise i lerzec nie ruszać.i czekać jak przejdzie. Ale to nie jest fajne......gdzieś mi położna wspomniała jak byłam na IP wczoraj ze w pierwszym i drugim trymestrze Może skakać do 120. No ale zobaczymy co powie moja giną.
A ja dziś mam super zajęcie robię Cotton balls po raz pierszy. Zobaczymy co wyjdzie. Na razie na prezent dla dziewczynki ale kolejny zrobię dla mojego chlopca l. -
nick nieaktualnyA ja wróciłam z poszukiwań Berliso mlecznego. Coś trzeba jeść żeby cukry mieć w normie hihi
I zobaczyłam budek z kebabem yupiiiiii kupiłam trotille hahahah dzisiaj mam gdzieś te cukry jakieś są kosmiczne a moje dziecko uwielbia kebaba i matka nie odmówiła. Za 10 min zmierzę cukry z ciekawości czy mogę to jeść
Jutro jadę do teściów bo męża coś wzięło i chce im powiedzieć o ciąży wrrr mieliśmy powiedzieć dopiero w swieta.
No trudno.
Mam nadzieję że reakcja będzie ok bo nie mam ochoty słuchać mądrości teściowej jeszcze jak się dowie o cukrzycy ciążowej o ludu to się nagadam nie będzie mogła bo ona miała z moim mężem cukrzycę ciążowa.
Z jednej strony się cieszę bo do poniedziałku już coraz bliżej.
Jak ja się cieszę zobaczymy bąbelka yupiiiiii
Mąż pojechał do pracy wróci wieczorem.
Więc z córką wstawiamy rosolek i oglądamy tv oraz będę z wami:-) -
nick nieaktualny
-
Hmmm tyle miałam napisać i nie pamiętam.... Na pewno po słodkim moje maleństwo szaleje, wierci się strasznie☺
Kobietki a ja jestem na etapie poszukiwania dresowego plaszczyka, takiego aby do jeansow założyć itd, a który pomieści brzuch co myślicieli o czymś w tym stylu:
Kiedyś znalazłam cos innego który był mega, ale zgubilam link i zła jestem, ze zwlekalam.
http://allegro.pl/plaszczyk-narzutka-ramoneska-pianka-neopren-kaptur-i6007142021.htmlmychakruszyna lubi tę wiadomość