WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Ja narazie ograniczam optymizm... Wiecie jak to jest 1:1, pociesza tylko fakt, ze wczoraj doktor powiedzial, ze byc moze jest jeszcze jedno waskie naczynie ktorego teraz nie widac, bo kiepsko dzidzi wspolpracowal.
Zobaczymy 1.04 kolejna wizyta Ksosiu.
Aaa i jeszcze sie dowiedzialam, ze gdybym chciala to polowkowe tez bede miec u nich za darmoŻabcia_ lubi tę wiadomość
-
Czołem ciężarne!
. Po wczorajszej sesji kołysankowej, naszło mnie na wiersze z dzieciństwa, które recytowalam na całe gardło. Lokomotywa, Paweł i Gaweł, aż sie wzruszyłam
Co do śpiewania, to korzystam z nieobecności męża, bo on moich talentów wokalnych nie docenia. Zawsze ucieka z pokoju
. Mam nadzieje, ze dzieć moj doceni bardziej
Anulka01, Sabina, żabka04, martta, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Czołem ciężarne!
. Po wczorajszej sesji kołysankowej, naszło mnie na wiersze z dzieciństwa, które recytowalam na całe gardło. Lokomotywa, Paweł i Gaweł, aż sie wzruszyłam
Co do śpiewania, to korzystam z nieobecności męża, bo on moich talentów wokalnych nie docenia. Zawsze ucieka z pokoju
Behemottka lubi tę wiadomość
-
Behemottka wrote:Czołem ciężarne!
Behemottka, Sabina lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi też się Wiktor podoba i to 2 opcja po Maks:) Maks mi się podoba ale wiem że wszyscy będą wolali Maksiu...kojarzy mi się z taka kluchą
eh skojarzenia z pracy w przedszkolu
Karol też mi się podoba ale..tak się mąż nazywa hehe
Co do kołysanek hm też nic nie znam zbytnio ale raz mi się radio zacięło na leżakach w pracy i w kolko leciało "Male dzieci mrużą już oczka malym dzieciom chce juz się spać" i to jedyna ktora znam ale ładna -
nick nieaktualnyNam też się podoba Wiktorek ale kuzyn męża ma synka Wiktorka a chcemy też go na chrzestnego tego kuzyna męża.
I kuzyn męża ma córkę Olę a męża siostra ma też córkę Olę i tak jakoś dziwnie hy wyszło hahaha
Ale nie wiemy co będzie mam nadzieję że w poniedziałek się dowiemy i potem myśleć będziemy:-) -
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Mi też się Wiktor podoba i to 2 opcja po Maks:) Maks mi się podoba ale wiem że wszyscy będą wolali Maksiu...kojarzy mi się z taka kluchą
eh skojarzenia z pracy w przedszkolu
Karol też mi się podoba ale..tak się mąż nazywa hehe
Co do kołysanek hm też nic nie znam zbytnio ale raz mi się radio zacięło na leżakach w pracy i w kolko leciało "Male dzieci mrużą już oczka malym dzieciom chce juz się spać" i to jedyna ktora znam ale ładna
A moja mama, ze to imię dla psa. Jak zobaczyła mój wzrok to szybko poszła do drugiego pokojumychakruszyna lubi tę wiadomość
-
agatia wrote:Mmargol 99 to wysoki cukier, powinnaś mieć zrobioną krzywą dla sprawdzenia.
Dzierzba cozr norma do 90 to nie wymysl Internetu, a.Towarzystwa Diabetologicznego. Jakk pisałam w pierwszej.ciąży miałam na czczo 100, norma była do 100 (ale dla nieciezarnych) lekarz to olał i moj synek jest.chory i.z.wadą serduszka. Dla ciężarnych norma jest do 90, dla nieciezarnych 99. Tyle w temacie. Mi przy cukrach na czczo 93-97 chciała lekarka włączyć insulinę, ale udało mi się je uregulować. -
Sabina wrote:Oooo ja też chce Maksa
A moja mama, ze to imię dla psa. Jak zobaczyła mój wzrok to szybko poszła do drugiego pokoju
Pies chrzestnej mojego męża tak się nazywa...nasz przyszły sąsiad, więc boję się że za 2,3 lata zawolam Maks to mi pies zza płotu przyleci:PSabina lubi tę wiadomość