X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Ja narazie ograniczam optymizm... Wiecie jak to jest 1:1, pociesza tylko fakt, ze wczoraj doktor powiedzial, ze byc moze jest jeszcze jedno waskie naczynie ktorego teraz nie widac, bo kiepsko dzidzi wspolpracowal.

Zobaczymy 1.04 kolejna wizyta Ksosiu.

Aaa i jeszcze sie dowiedzialam, ze gdybym chciala to polowkowe tez bede miec u nich za darmo :D
    Wszystko jest i będzie dobrze :)

Żabcia_ lubi tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień...

Te wymioty mnie dziś wykończa.Co zjem to zwroce.Głową pęka.Dziś dzień ciągłego spania mam

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis mojego Sławka boli żołądek .Padlam jak mi powiedział co mu pomoże i podniesie na nogi."seks"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 16:36

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czołem ciężarne! :). Po wczorajszej sesji kołysankowej, naszło mnie na wiersze z dzieciństwa, które recytowalam na całe gardło. Lokomotywa, Paweł i Gaweł, aż sie wzruszyłam :) Co do śpiewania, to korzystam z nieobecności męża, bo on moich talentów wokalnych nie docenia. Zawsze ucieka z pokoju :/. Mam nadzieje, ze dzieć moj doceni bardziej :)

Anulka01, Sabina, żabka04, martta, _izunia_ lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Czołem ciężarne! :). Po wczorajszej sesji kołysankowej, naszło mnie na wiersze z dzieciństwa, które recytowalam na całe gardło. Lokomotywa, Paweł i Gaweł, aż sie wzruszyłam :) Co do śpiewania, to korzystam z nieobecności męża, bo on moich talentów wokalnych nie docenia. Zawsze ucieka z pokoju :/. Mam nadzieje, ze dzieć moj doceni bardziej :)
    Do pewnego momentu, z pewnością :)

Behemottka lubi tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Mój jak był mały to ciagle musiałam mu śpiewać kolędy:) jechaliśmy z koksem cały rok:)

Behemottka, Sabina lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:43

mychakruszyna, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:43

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też się Wiktor podoba i to 2 opcja po Maks:) Maks mi się podoba ale wiem że wszyscy będą wolali Maksiu...kojarzy mi się z taka kluchą :P eh skojarzenia z pracy w przedszkolu :P Karol też mi się podoba ale..tak się mąż nazywa hehe :P

Co do kołysanek hm też nic nie znam zbytnio ale raz mi się radio zacięło na leżakach w pracy i w kolko leciało "Male dzieci mrużą już oczka malym dzieciom chce juz się spać" i to jedyna ktora znam ale ładna :)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam też się podoba Wiktorek ale kuzyn męża ma synka Wiktorka a chcemy też go na chrzestnego tego kuzyna męża.
    I kuzyn męża ma córkę Olę a męża siostra ma też córkę Olę i tak jakoś dziwnie hy wyszło hahaha
    Ale nie wiemy co będzie mam nadzieję że w poniedziałek się dowiemy i potem myśleć będziemy:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Mi też się Wiktor podoba i to 2 opcja po Maks:) Maks mi się podoba ale wiem że wszyscy będą wolali Maksiu...kojarzy mi się z taka kluchą :P eh skojarzenia z pracy w przedszkolu :P Karol też mi się podoba ale..tak się mąż nazywa hehe :P

Co do kołysanek hm też nic nie znam zbytnio ale raz mi się radio zacięło na leżakach w pracy i w kolko leciało "Male dzieci mrużą już oczka malym dzieciom chce juz się spać" i to jedyna ktora znam ale ładna :)
    Oooo ja też chce Maksa :)
    A moja mama, ze to imię dla psa. Jak zobaczyła mój wzrok to szybko poszła do drugiego pokoju ;)

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 18:41

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Mmargol 99 to wysoki cukier, powinnaś mieć zrobioną krzywą dla sprawdzenia.
    Dzierzba cozr norma do 90 to nie wymysl Internetu, a.Towarzystwa Diabetologicznego. Jakk pisałam w pierwszej.ciąży miałam na czczo 100, norma była do 100 (ale dla nieciezarnych) lekarz to olał i moj synek jest.chory i.z.wadą serduszka. Dla ciężarnych norma jest do 90, dla nieciezarnych 99. Tyle w temacie. Mi przy cukrach na czczo 93-97 chciała lekarka włączyć insulinę, ale udało mi się je uregulować.
    http://cukrzycapolska.pl/kontrola/poziom-cukru-we-krwi-norma/ proszę bardzo. Mi tu stoi jak wół do 95.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A moja mama, ze to imię dla psa. Jak zobaczyła mój wzrok to szybko poszła do drugiego pokoju ;)
    Maksiki to fajne chłopy ;)

mychakruszyna, Sabina lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    norma glukozy na czczo do 92 (5,1 mmol) wg PTD i WHO..
    http://www.rynekzdrowia.pl/Serwis-Diabetologia/Nowe-zalecenia-kliniczne-PTD,140291,1016.html
    no nic, w srode pogadam z lekarzem, mam nadzieje ze nie jest za pozno

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Pies chrzestnej mojego męża tak się nazywa...nasz przyszły sąsiad, więc boję się że za 2,3 lata zawolam Maks to mi pies zza płotu przyleci:P

Sabina lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Sophia lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• mmargol Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia mam zamiar to zrobic niezaleznie czy prog to 90, 92 czy 95 bo widze ze mam wiecej. Szkoda tylko, ze od razu mnie nie skierowal. Bym slodyczy nie zarla jakbym wiedziala, ze nie moge

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 18:42

‹‹ 356 357 358 359 360 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ