WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Draże już w kuble, kubeł przed garażem, dzisiaj jeździ śmieciara to zabierze. Został jeden batonik AlmondJoy (takie Bounty), jedna czekolada biała Lindt i paczka czekoladek AlmondJoy-małe kawałki. Ale jakoś o to się nie martwie i w ogóle mnie nie ciągnie. Jest też Prince Polo od ponad miesiąca, o którym wiem tylko ja, i jeszcze leży. Mam nadzieję, że wczorajszy wyskok zakupowy to była tylko złość na to, że małż teraz jest na drugim końcu kraju
Chlip, chlip, ja bez małża nie potrafię, przyrósł mi tak, po dziesięciu latach, że bez niego jak bez ręki....
-
nick nieaktualny
-
Macioszczyczka wrote:Hmmmm... Ale pyszne były...
Mąż mi poszedł po Karmi. Na karmel na pewno nie mam uczulenia, bo karmi pije i jest ok.
Orzechy też nie, bo wczoraj jadłam.
Tam na koniec gałki był taki jakby płynny karmel i to po tym na pewno;/, bo jadłam na pocątku i nic.
Prędzej bym podejrzewała o coś z ananasa. Jak jem surowego to krew a mi leci ciurkiem z podniebienia. -
No wlasnie wiem, ze w 2 ciazy zawsze wczesniej sie je czuje tylko bylam ciekawa o pierwsza bo podaja ze nawet do 21-22t mozna czekac na ta chwile.
A co do skladnikow lodow to musza je miec zgodnie z prawem, mozesz sie powolac na rozporzadzenie 1169/2011 w sprawie przekazywania konsumentom i informacji nt zywnosci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Cos wiecej na ten temat? Bo im wiecej czytam tym bardziej jestem przerazona...
Niby powiedzial, ze najpewniej jest dwunaczyniowa ale obraz nie byl najlepszy, dzidzi nie wspolpracowalo, ehhh
Nie czytaj w internecie tylko zasęgnij porady lekarza. Niepotrzebnie się stresujesz i denerwujesz Fasolka:P
-
nick nieaktualnytrzymam właśnie farbę na włosach i mam nadzieję że wyjdzie jak powinien
kupiłam jakąś słabszą i oby się trzymała
tak patrzę w lustro i nie wierzę że tak się roztyłam, przymierzałam dziś kilka ciuszków rozmiarowo większych i du*cia blada - wszystkie są przyciasnawe lub będą wkrótce - tak więc na styk...
w pracy wszyscy się pytają jak się czuję i zachwycają brzuszkiem, a ja już czuję się tym zmęczona, bo jak w firmie pracuje ponad setka osób i co chwila ktoś się pyta i jeszcze jak z jajkiem się obchodzą
kumpel się dziś pyta jak ja to (dziecko) zmieściłam, no cóż już nie jestem tak bardzo drobniutkaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 20:08
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatko i córko nadrabiłam 2 dni. Uff ale produkcja.
Aż się zmęczyłam:)
Małgorzatka Agatia trzymam kciuki za Wasze wyniki!
Mi w ostatnich dniach brzuch wyskoczył, jutro wstawię foto.
I przyszły spodnie z h&m i są genialne, chyba nie będę ich zdejmowała, były tylko 2 kolory w 36 i jest świetny.
Dzięki Wam jeszcze raz z info!!!
Ksosiu wpisz mi usg na 30.03 mam nadzieję, że upewnię się co do płci lokatora:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 20:28
Strazaczka1990, martta, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
witam się dzisiaj powizytowo
Mój Staś (!) (lekarz potwierdził moje przypuszczenia- Ksosia możesz wpisać na niebiesko ) waży 10g
wszystko ok, ale powiedział, że bedziemy kontrolować nerki- niby w normie, ale on ma je mieć na uwadze, by nie przedostał się do nich jakiś płyn...;/
I mnie łapie jakieś zapalenie pęcherza, biorę urosept i pije sok z zurawiny;/
Też was tak wszystko po cytologii bolało??Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 21:43
Anulka01, Macioszczyczka, Angela89, Malutka92, Magdziulla, Pysiaczek89, żabka04, mmargol, Strazaczka1990, Sabina, Behemottka, Dzierzba, megg, martta, _izunia_, AniaLewandowska, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem po badaniach, robiłam jednak ten test pappa, bo doktorka polecała, aczkolwiek nie namawiała.. w usg wszystko na razie wygląda prawidłowo
Tak się dzieciaki przepychają i zaczepiają, komiczne są
Słyszeliśmy serduszka i obraz usg 3D ze zdjęciamiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 20:43
Malutka92, Pysiaczek89, żabka04, Magdziulla, claudiuszek, Angela89, mmargol, Anulka01, Strazaczka1990, Sabina, Dzierzba, megg, bbeczka91, A_n_k_a_80, martta, _izunia_, bisacz, Broszka, AniaLewandowska, szpilka, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Tak ostatnio się zastanawiałam co do mojej daty porodu skoro mam mieć CC planowane to będzie chyba tzw. CC na "zimno" czyli nie można dopuścić do żadnych skurczy, więc jak dobrze pójdzie to ja będę po CC już 26 sierpnia....!? Kurcze jak wcześniej nic się nie zadzieje... Na wizycie się dokładnie zapyta jak to ma wyglądać.. Czyli jakby nie patrząc nie należe do Wrześniówek pomimo TP na wrzesień
SpokoMi termin od początku wychodzi na 31 sierpnia i w dodatku CC na zimno więc urodzę też pewnie koło 20 sierpnia. Ale ja wrześniówka i się nigdzie nie wybieram
Strazaczka1990, megg, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGinekolog powiedziała tylko, że cukier mam wysoki (92) gdzie norma jest do 99 na wyniku, ale ona mówiła, że w ciąży to norma jest do 91.. ale nie wiem czy na zimne nie woli dmuchać.
Dodatkowo mogę luteine odstawić, ale zabieram ją ze sobą na wszelki wypadek. Podróż w bliźniaczej nie poleca, chyba że człowiek musi.. więc pewnie to Nasz pierwszy i ostatni wyjazd do rodziny w ciąży.
Ps. Byłam zobaczyć na wózki, te podwójne dla mnie są koszmarne, niewygodne, ciężkie i w ogóle nie zręczne ani zwrotnechyba zamówię w ciemno iCandy, bo widziałam pojedynczy i mnie zachwycił.
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:A już myślałam, że to ja za dużo myślę i coś mi tu nie pasi.. No ale CC ma być 2 tyg. wcześniej,a tak na prawdę co przyniesie nam natura to nikt nie wie,każdej z nas może termin się rozjechać
mi tu też jest dobrze i nigdzie indziej się nie wybieram, na żadne inne forum
No chyba,że mnie wygoniciehehe ;]
-
Żabcia_ wrote:Cos wiecej na ten temat? Bo im wiecej czytam tym bardziej jestem przerazona...
Niby powiedzial, ze najpewniej jest dwunaczyniowa ale obraz nie byl najlepszy, dzidzi nie wspolpracowalo, ehhhŻabcia_ lubi tę wiadomość
-
Sophia wrote:Kisiel... uwielbiam kisiel odkąd jestem w ciąży
mniaaam.. ;-]
Ania91, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość