WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamcia szczerze nie spodziewałam się, nie wiedziałam że tak może się zakończyć zapalenie spojówek.
Poważnie.
No ale jednak może tak się stać.
No ale ciebie oko nie bolało wcześniej? Czułam coś ze się dzieje nie?
Robert śpi od 13:00!
Aż tak by zadziałała na niego kąpiel w basenie.
Fakt to jego pierwsza drzemka dzisiaj.
I jestem zmuszona wyjść na dwór muszę zrobić jakieś zakupy na obiad.
Zjadłam naleśniki córka też hihi
Wiecie jakoś mi brak weny,chęci i nie moc mam na ten wyjazd na wczasy.
Nie wiem za co się zabrać
Gdzie ta radość,chęci do pakowania ba do samego wyjazdu nad morze?!
-
Zabko
Rano przecieralam oczy wacikiem i zawsze robię na ślepo. A wyjątkowo stanelam przed lustrem. Wacikiem naciagnelam dolną powieke i tak zobaczyłam. Z czasem poszło do góry. Ale się wchłania bo białe pola były krwawe
U sąsiadki było bardzo ciężko. Prawdopodobnie złapali u okulisty. -
nick nieaktualny
-
Kamcia jak noe ma ropy i rano nie masz zalepionego to nie zapalenie spojowek. Z reguły dopada jedno i drugie oko ale nie zawsze. Zdrowka wyglada noe fajnie jak jakos wampir czy coś

Ja dziś padam ze zmeczenia czekam czy synek zrobi sobie 2 drzemke czy nie bo dzis wczesnie wstal i krótko spał.
-
Kamcia nadzieja na Wiktorie
Imienia meskiego za grosz inmego nie mamy
kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny
Jak wasze szkraby teraz śpią w te upały?
W sensie ubioru.
Amelia ma założonego takiego cieniutkiego rampersa, przykrywam ja cieniutkim kocykiem (Do zaśnięcia musi być coś z przykrycia na pupie chociażby, podusia i smok) a spocona i mokra to ona już jest na etapie mleka a gdzie dalej.
Mam włączony nawilżacz ale przy takich temp to i tak niewiele daje.
W nocy nie przebieram jej mimo, że jest tak spocona bo ja to wybudza i noc już jest z głowy, ona gotowa do zabawy.
Nie wiem czy coś robię źle właśnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka, ja do spania zakładam Antosiowi body z krótkim rękawem a wczoraj na ramiączka bo było tak gorąco. No i włączony wiatrak, wtedy w pokoju jest trochę chłodniej. Później nóżki przykrywam pieluszką tetrową ale i tak po jakimś czasie się wykopuje i śpi bez przykrycia.
AJrin, śliczny suwaczek Wiktorii, więc teraz czekamy na dziewczynkę
A czy w dacie Twojego Aniołka nie ma czasem błędu? Bo to chyba niemożliwe że po urodzeniu Ignasia prawie 2 tyg później byłaś w 12 tc? Chyba że ja coś źle liczę.

-
Marta racja
to było 2 lata temu jeny 2015 jak ten czas leci!
Co do spania u nas rampers cie ki plus bambusowy otulacz cienki.
W dzien bluzeczka pampers i też otulacz bambusowy. -
Szymek śpi w body z krótkim i jest przykryty pielucha i tak się odkrywa ale u nas mega gorąco
Wczoraj zjadł trochę płynnej zupy
Był lekarz wyniki nie takie złe plus infekcja to mogą być ale widać że coś się dzieje
Rewolucja jedzeniowa zero mleka w nocy (dziś zastosowane dwa razy się obudził ślę nie płakał dałam wody i teraz o 7 zjadł pięknie butlę i jeszcze dosypia)
Stale godziny karmienia i niedokarmianie nie zje o 9.trudno kolejne o 12 musi mu się włączyć głód
Tylko 2 razy mleko ewentualnie kaszka mleko go zapycha zakłóca wchłanianie wartości z zupy
Zupy mięso żółtko do skutku
To będzie bardzo ciężkie a moi picie wiadomo
Także od dziś rewolucja mnie czeka bo jadł dużo mleka no bo nic innego nie chciał myślę że to że w nocy nie będzie jadł dużo są no ale zobaczymy nie jest to odkrycie Ameryki ale popelnialam mnóstwo błędów
Ajrin mnie upały wykanczajs a nogi to mnie tak bolą wieczorem ze szok czekam na koniec 1 trymestru

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[