WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka-matka wariatka :) wrote:Fiu, fiu....jaki chłopaczek.
Chlopaczek-slodziaczek!
Śliczny garniturek, przystojny Piotruś.
Teraz mama musi się ubrać
Nic nie mów
Ile nerwów kosztują mnie te sukienki z zalando!!!nie wiem czy dobre,czy rozmiar bo cholera nie dotarły. Wczoraj i dziś skladalam skargę na infolinii firmy kurierskiej bo paczka jest w punkcie a powinna do mnie wyjechać w środę najpóźniej. Po prostu to punkt robi sobie jaja bo konsultant już wczoraj nakazal im dostarczyć paczkę w trybie pilnym. W zalando też zareklamowalam -
Mnie chyba dopadla grypa zoladkowa

Od rana na kibel i zyganko do tego cale cialo boli i temperatura zaczyna rosnąć.
Boje sie o Igusia i boje sie o fasolke zesz kutwa musiało teraz. -
Nie wiem czy do szpitala nie powinnam jechac nie jestem w stanie pic jak tylko lyka sie napije to odrazu idzie gora.
Leżę i ryczę z bezsilności -
nick nieaktualnyNo.
Odkurzylismy auto tzn mąż
ja wytarlam kurz potem hondzinke umyl.
Byliśmy na zakupach.
Dzieci wykapane ja też bo leje się pot że mnie:-(
Mały już zjadł kaszki cioci dariah.
Czy wasze pociechy jak wstawaly przy różnych meblach,rzeczach to też jeczaly plakaly?
Mój jakby się bał?
Kamcia i love Peter
Elegancki ten prezes hihi
Pięknie.
A z tym zelando wiesz co? Jaja sobie robią?
Do kiedy masz czekać? -
Ajrin
Nie wiem co ci doradzić
trochę nieciekawa sytuacja
Z jednej strony myślę że na sor nie zaszkodzi...z drugiej strony za wiele nie pomogą
Fasolinka malutka i na pewno jest nieźle chroniona. Najważniejsze byś piła, byś po prostu się nie odowodniła
Tule
A płacz to pewnie już hormony
-
Zabko
Zalando dobrze wyslalo
To fedex narozrabiał
Nie zastali mnie w poniedziałek
Dostałam maila że w ciągu dwóch dni spróbują dostarczyć paczkę
I jak głupia siedziałam w domu i czekałam
Na 3 dzień status przesyłki się nie zmienił, wciąż nie wyjechała
Złożyłam skargę na.infolinii,przesyłka miała być w trybie pilnym
Tryb pilny tak zadziałał że status nadal się nie zmienił i znów zadzwoniłam. Kobieta powiedziała że nakaz był ale punkt olal to
Dziś zatem zapisali że przesyłka bardzo bardzo pilna...zatem się okaże
W tym samym czasie napisałam do zalando i dostałam odp że nie udało się dostarczyć paczki. Dodatkowo że po 7 dniach paczka wraca do nadawcy. Już wiem o co chodzi w fedex-wolą zwrócić niż dostarczyć.Zatem znów ale w innym tonie napisałam do zalando!!i rzadko tak robię-ale zakupy za pobieraniem. Najwyżej kupię drugi raz -
nick nieaktualnyKamcia od razu mi się przypomniał mój cyrk z kurierem.
Tak robią wola oddać niż przynieść.
Jakiś leser z tego kuriera.
Ajrin tule że też musiało się ciebie przykleić.
Może przez slomke spróbuj się napić.
Musisz pić to każda z nas wie może jakiegoś biszkopta spróbuj.
Współczuję.
Trzymaj się tam
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:zabka
od razu fedex mi się z leserami kojarzy
z nimi zawsze cos, ale nigdy takie rzeczy! stad nie daruje
Nawet nie próbuj
Słuchaj to jest jego praca zasrany obowiązek jak mu się nie podoba to niech zmieni zakład pracy.
A gdybyś ta paczkę miała mieć na już?
Ja zaraz na łeb dostanę.
Dziś wyjątkowo dają popalić oboje:-( -
Kamcia
Nie daj się a co!! Co oni sobie myślą?
Zabka
Oboje do spania ale już i tyle
Ajrin
Przede wszystkim pij. Malutkimi łyczkami. A najlepiej zaparz sobie imbir. Pomaga na mdłości.
Ja się obawiam, że jak na SOR powiesz, że wczesna ciąża i mdłości, wymioty to wiesz...powiedzą, że normalne
chociaż sama bym na SOR pewnie jechała.
-
nick nieaktualnyNatka właśnie oboje w łóżkach i jakoś ciężko im to idzie zasypianie.
Mały dał w kość.
Chcę być wszędzie, staje jeczy, płacze bo nie wiem bolą nogi, nie umie iść,zrób za niego? Wrrrr
Ciężki dzień.
Powinien być zmęczony a on nie zamierza iść spać
Chce latać po chacie -
nick nieaktualnyPostanowiłam że wykupienia jutro receptę od mojej rodzinnej lekarki
Przepisała mi lek i powiedziała że mam wykupić jak będą wyniki z sanepidu ma nie być pasożytów wtedy mogę wziąść.
Szczerze nie wierzę że ten wynik będzie jutro a do stracenia nie mam nic albo mi przejdzie albo będę się męczyć i bez różnicy czy z lekami czy bez.
A wiem że nawet jakby był ten wynik jutro to nie zdążę z dwójka dzieci w korkach dojechać do niej.
Drogi nam robią z roboty górnicy wracają i tiry także na jedynce człowiek się slimaczy wyprzedzić się też nie da bo jeżdżą jednym pasem nie ma opcji.
-
AJrin, ta grypa żołądkowa brzmi nieciekawie, oby szybko Ci przeszło.
Żabka, trzymam kciuki za dobre wyniki, mam nadzieję że jutro już będą.
U nas dzisiaj spokojny dzień, o wiele lepszy niż wczoraj, nie było takiego marudzenia, ale te upały mogłyby już się skończyć.

-
nick nieaktualnyMarta jak u kamci chłodniej to i do was dojdzie.
Fajnie ze spokojniejszy dzień mieliście.
Kamcia jak się cieszę że u was pada pewnie i u mnie w nocy dojdzie albo rano i nie dojdę po pampersy i do apteki.
Nic nie mów o tych korkach to jest horror.
Robią te drogi i robią i końca nie ma.
Dlatego wiem że raczej nie dojadę na czas.
Mały śpi.
Córka ogląda.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[