WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySkali będzie dobrze.
Dacie radę a Szymek się postara.
Do jedzenia też nie zmusza.
Cierpliwości.
Teraz będzie bum na dziewczyny?
Mogło by być żeby nasze chłopaki mieli w czym wybierać hihi
Ja dziś się ogarnęłam nabralam chęci i już spakowalam córkę tzn odkładać wszystko a potem spakuje do torby.
Wieczorem mamy jechać po olej do hondy, zakupy jakieś tam i po drodze umyć i odkurzacz auto
Będzie można pakować powoli.
Ubolewam że nie mam swojej posesji tylko muszę jeździć gdzieś po myjkach
Jak będą wyniki moje dzisiaj to jutro z rana pojadę z dziećmi do lekarza po jakieś leki.
U mnie nic się nie zatrzymało czyt nie zmieniło mogę powiedzieć że gorzej?
Ahhhhhh
Robert staje sam gdzie się da!
Nic biorę się do obiadu choć ciężko Robert mi jeczy
-
Skali, z tym jedzeniem dacie radę, jak Szymuś nie zje jednego posiłku to później planowo zje z apetytem. Ja tak miałam przez kilka dni z podwieczorkiem, Antoś nie chciał jeść, zjadł najwyżej kilka łyżek owoców i tyle. Ale kolację dawałam planowo i ładnie zjadał całą butlę w mig. Teraz apetyt się poprawił i wszystkie posiłki nareszcie ładnie je. Ale ciągle czekamy na górne ząbki.
Dzisiaj noc spokojna, Antoś nic się nie budził, spał ponad 10 h, pewnie pomogło to że było chłodniej i spał bez przykrycia, tylko w samym body.

-
Amelia spala dziś do 9:00!! Woooow!!
Jednak wcześniej dokuczał jej ząbek. Od razu widać różnicę w śnie. Mela wyspana, mama wyspana
Za chwilę bierzemy się do kolejnej roboty. Trzeba pozaklejac Nida te dziury w łazience, które mi porobili, zaszpachlowqc, wyszlifować i pomalować. Ufff..
A jutro jadę do pracy by wypisać urlop i pogadać z kierownikiem i dyrektorem.
Ciężka to rozmowa będzie, oj ciężka.
Kamcia
Jak tam oko? Mam nadzieję, że będzie chociaż ciut lepiej.
Zabka
Trzymam kciuki za wyniki badań. Co ci dolega? Myślę o tobie cały czas.
Marta
Ładnie ci noc minęła
oby tak dalej 
Skali
Dobrze, że masz metodę na jedzenie. Ja też jak Mela odmawia jedzenia to nie latam za nią z łyżeczką tylko czekam do kolejnego posiłku. Krzywdy mu nie zrobisz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas kiepsko z drzemka. Mela wstała o 9:00. Niby ok 11:30 była zmęczona, więc dałam mleko i zaniosłam do łóżeczka, ale wstępnie się położyła a teraz słyszę, że bawi się i śpiewa

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zabka
Ja to bym z nerwów umarła. Masakra.
Mela spala od 11:50 aż do teraz.
Odsypia to czego nie spala od urodzenia hihi
Zaraz się ubieramy i jedziemy z zaproszeniami na roczek a potem do hurtowni po komin.
U nas nie pada. Zachmurzone niebo, duszno ale ani kropli. -
Przyszedł właśnie garniturek
Ale królewicz jeszcze śpi więc przymiarka poczeka
Ciekawe czy się zmieści w te 86?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/74b9c3efc60e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 14:08
żabka04, Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też widziałam w tym Pitera

Samemu,w upał i z kupą w pampersie to nie robota
ale szybka przymiarka zaliczona
Ogólnie pasuje
Kaszkiet mały ale to akurat nie ważne. Koszula na styk. Spodnie dłuższe-ale super do siedzenia i raczkowania. Pomyślę dodatkowo o koszuli na krótki rękaw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 22:39
Natka-matka wariatka :), żabka04, Skali89, marta258, Dariah lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[