WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My właśnie się szykujemy na nalot chłopaków z byłej pracy D.
Chłopaki się nie mogą pogodzić z tym, że tak go potraktowali. Miło z ich strony.
Więc ja teraz gotuje, ogarniam dom by wstydu nie było
po kawie poprostu wygonie ich na miasto
-
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:My właśnie się szykujemy na nalot chłopaków z byłej pracy D.
Chłopaki się nie mogą pogodzić z tym, że tak go potraktowali. Miło z ich strony.
Więc ja teraz gotuje, ogarniam dom by wstydu nie było
po kawie poprostu wygonie ich na miasto 
Natka pewnie mężowi miło się zrobiło.
Fajnie postapili.
Ogarniaj do potem. -
nick nieaktualnyKamcia na pewno

Przypomniało mi się.
Dziś Robert na spacerze wyciągnął rączkę i łapal powietrze albo rozłożył rączkę i wiatr mu dmuchal w rączke.
Wogole jakiś kumaty się zrobił.
Mówię do niego jakie zwierzątko jak robi a on patrzy na mnie albo się przyglada.
Wczoraj czytałam im bajkę to patrzył mi na usta hahahahha
Takie to kochane.
Serce mi się kraje że ten czas tak szybko leci i już nie będę miała małego edka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2017, 16:48
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Natka, gratuluję 4 ząbka.
Żabka, wszystkiego najlepszego dla Robercika.
My popołudniu przyjechaliśmy na działkę, pogoda nawet ok, ważne że nie upał i że nie ma deszczu, bo w mieście to rano burza i wielki deszcz. Antoś ładnie się bawił, zjadł butlę 270 ml mm na kolację i teraz smacznie śpi, oby do rana w nowym klimacie.
żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość

-
U nas pogoda się popsula wczoraj jeszcze było ładnie
Ja miałam pobodka dałam Szymkowiak mm bo się kręcił zjadł ale dalej coś mu nie pasowało na szczęście usnal chyba mu idzie ostatnia dwójka
M pojechał wczoraj na biwak bp jego brat jest nad jeziorem z synkiem na wrócić rano uratowany był jak dziecko no cóż ja się źle czułam to mi na rękę było
Idę próbować spać

-
nick nieaktualnyU nas nocka okropna co chwila pobudka Roberta z płaczem do tego miałam jak już usnelam sen gastroskopie z kolonoskopia ahhhhh
Dziś na śniadanie jedliśmy jajecznice Robert zjadł łyżkę? Ale zjadł swojskich jajeczek co mnie cieszy.
Zbieramy się powoli do teściów.
Miłego dnia.
-
My też się witamy.
Nocka nawet ładnie
pogoda u nas taka nie wiadomo co. Niby ciepło, niby słonko ale za chmurami.
Amelia na drzemkę położona w domu.
Od 3tyg tak robimy. Na drzemkę położona w domu, w łóżeczku. Śpi wtedy nawet do 2h a na spacerze tylko 30min. Więc drzemka w domu a popołudniu na spacerek. -
U nas noc niby ok ale pobudka o 6:10 a to zdecydowanie za wcześnie jak na Antosia. Na szczęście ładnie zjadł śniadanie, spacerek i spał półtorej godziny na drzemce. Ogólnie apetyt dopisuje i bardzo szybko zasypia więc o tyle dobrze.Teraz oczywiście też śpi mój mały śpioszek
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

-
U nas na śniadanie był barszcz biały i Szymek zjadł potem rosół na drugie kasza z sosem i cielęcina ale wołał ziemniaki potem tylko deserek
Popołudniu byliśmy u teściów na wsi Szymek miał tylko dwie drzrmki po pół godziny i chrapkę już od 20
Jutro mamy trochę załatwienia po urzędach z rana no i planujemy roczek będzie grill dla najbliższych plus jakieś sałatki i tort jeszcze dwa tygodnie

-
Wszystkiego najlepszego

U nas dziś się zakończyło malowanie przedstawianie nie wyrobiłem się żeby jechać do Ikea ale to pojadę na weekend. Narożnik przywieźli jeszcze trzeba trochę rzeczy pochować. Jutro do pracy na 8 do 19:30 bleeh. Lena śpi jak codzień 19 jej pora. Przesypia całe noce. Więc o tyle dobrze. Spokojnej nocy maminki i bejbiki.
żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość

-
Witamy sie nocka słaba zeby daja w kość. Od rana marudny nie chciał spac od 5 teraz spi a powinnismy jechac do lekarza
Trudno dam mu godzine chociaz spoznimy się trudno wole aby dziecko chocoaz troche pospal inaczej bede miala przekichane.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[