WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dariah jent to ta najnowsza wersja on jest boski mi sie mega podoba az zazdroszczę

Zdaj relacje jak sie sprawuje.
Mi sie podoba jedno przed drugim aby do sklepu bez problemu wejsc. Noni bym chciala phils&teds ale nowe ponad 3 kosztuja wiwc raczej bede polować na używeke. Mamy już 2 wózki ktore poki co zostają ale pewnie na jakos rok przyda sie rok po roku zanim Igi nie stanie tylko na nogach.
My mozemy zostawic w zlobku wozek albo zabrać ze sobą. To zależy bo pewnie tata bedzie zawozil autem a ja bede odbierać jak bede w domu. Jesli pojde do pracy M bedzie zawozil i odbieral autem.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia,
Ja nam do żłobka jakieś 100 m ale zawożę ja w wózku a potem wracam z pustym
Co prawda jest wózkownia ale ba takim półpiętrze wiec mojego czołgu wnosić nie będę - a hak pójdę fo pracy do będę zostawiać ale to już ten nowy bo lżejszy
kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Ajrin,
Bo widziałam Rez ostatnio takie cudo jak dopinane krzesełko do wizja. Nie ten Lascal platforma z tylu ale normalne siedzisko dopinane z bólu i ona się składa j rozkłada. O można odczepić do każdego wózka
Nigdy wcześniej tego nie widziałam !
Całkiem fajne rozwiązanie jak Duzy już chodzi i nie chce cały czas hyc w wózku a to pozwala uniknąć wielkiego wózka

-
Dariah wrote:Ajrin,
Bo widziałam Rez ostatnio takie cudo jak dopinane krzesełko do wizja. Nie ten Lascal platforma z tylu ale normalne siedzisko dopinane z bólu i ona się składa j rozkłada. O można odczepić do każdego wózka
Nigdy wcześniej tego nie widziałam !
Całkiem fajne rozwiązanie jak Duzy już chodzi i nie chce cały czas hyc w wózku a to pozwala uniknąć wielkiego wózka
do kazdego modelu wózka? -
Aaa! Hehe
To jest taka rączka tzn w to wkładasz swoją rękę jak No stoisz na światłach co by wózek nie uciekł
Nie wiem czy to kiedyś użyje ale mlze okazać się praktyczne
Ajrin,
Tak to wersja Trend wózka Snap 4
bardzo mi się spodobał i koniecznie go chciałam ale było ciężko go dostać !
Jak trochę poużywam to dam znać
Narazie widzę tyle ze jest super lekki i super się składa bo jedna reka mogę złożyć i o nawet gdy w drugiej trzymam Zosię!!
No i Zosia ma duuuizo miejsca
Poszłam po dziecię moje do żłobka i wróciłam bez bo jeszcze nie jedli obiadku
mam być tak o 11:30
torbaczy ze nie płacze !!
A rano płakała jak ja zostawiałam ! Oj płakała ! Ale dzwoniła potem i mówiła pani ze po kilku minutach było już ok i później mi zdjęcie przysłała jak się bawi

-
kamciaelcia wrote:do kazdego modelu wózka?
Kamcia z tego co pamietam to tak ale na pewno bym sprawdziła przed zakupem
No i nie testowałam ani nie znam nikogo osobiście kto to ma wiec ciężko o opinie czy to się sprawdza czynie

-
nick nieaktualnyDariah piękny wózek
Cena powiesz?
Kamcia ja wózek zostawiam w przedsionku żłobka /przedszkola główne wejście było zamykane. Otwierali jak rodzice przychodzili po dziecko wcześniej i zaraz zamykali po jakiejś konkretnej godzinie były już otwarte.
Moje wyniki kolonoskopi już są więc podjadę po zebraniu.
Tatuś jedzie z córką na zajęcia.
Robert jest marudzi do potęgi entej.
Rano kupa była straszna więc stawiam na ząb?
Dałam viburcol ale nie działa na niego:-(
Potem się odezwę. -
Żabka,
Cena niestety dość spora bo 1650
ale sporo moi rodzice dołożyli No i zakładam ze będzie jeszcze dłużyć dla braciszka lub siostrzyczki 
Daj znać jak wyniki!! Na pewno wszystko będzie ok !!

-
Dariah wodzialamtekrzeselka zboku sa tez z tyłu. Wszystko zależy ile o czy woelszedziecko będzie chodzić. Sa dzieci że jak zaczna to wózek tylko sporadycznie a sa takie co jeszcze non stop garna sie do wozka szczegolnie jak wodza w nim młodsze. Tak myślę że jak uda mi sie za ladna cenę kupić to nie bede stratna a prowadzić bedzie sie lepiej niż taki z dostawka. No zonaczymy M mowo by poczekać do narodzin i zobaczymy jak Igi ale ja już payrze na oxl i szukam okazji. Miesoac temu byl za 500 zlotych w calkoem stanie troche poprzecierany ale sprawny. Wiec bede polować bo nie potrzeba mi w super stanie raczej taki co by wyjscna zakupy albo do żłobka.
-
My już po...
Ja w domu a mały z tatusiem wraca wózkiem tak-tatuś zdążył
ale 2 osoby przepuscilam w kolejce
Nie płakał
Wklucia nie poczul, potem na pania krzyczał bla bla bla i troszkę jakby zaplakal ale bez łez i zabawka była ważniejsza niż chęć zalenia się
jak nigdy hihi
Po naszym wyjściu mamy powiedzialy że widać że chłopak był na szczepieniu
U nas stosują szczepionke priorix
Pielegniarka twierdzi że ta jest dobra(nie to co kiedys)...zobaczymy!!!!
Następne szczepienie po nowym roku -6w1 oraz pneumo
I spokój na ileś lat
Lekarka znów słyszała szmer na serduszku
Ale nie martwimy się-w końcu jesteśmy pod opieką kardiologa. Poza tym mamy drozny otwor owalny...
Co mnie "wkurzylo" to wędrujące jaderka...zawsze było stwierdzane"jądra w mosznie" a nagle wedrujace?? Tego nie zrozumiem. Mamy masowac. Teraz usypiamy małego. Dał radę nie zasnąć o 12 i z głodu nie marudzic
Aaaa
I teraz widzę że wpisała w książeczkę-atopowe zap skóry(twarz). Co ona wymyslila?mamy brzydkie nawracajace zmiany ale prZecież dermatolog to widziala, dała steryd i mówiła że jest dokuczliwe bo nawraca
Aaaa
Niby mamy 79 cm...haha
pewnie będę w nieskończoność edytować
mamy waga się nie martwić bo mimo wszystko Piotrek jest na 90 centylu
choć gruby nie jest bo jest wysokiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 13:42
-
Ajrin
Zgadza się-wszystko zależy od dziecka
Sąsiadki 19 m. Synek od dawien dawna wózka nie chce. Sama jej podpowiadalam jak z nim wychodzic...nie wsiadzie do wózka i z fotelikiem mają problem...
A sa dzieci co z lenistwa na nozkach nie lubią... -
Kamcia
Głupie pytanie... priorix to ta na Odrę Rozuczke i Świnkę tak?
To mmr to co to jest w takim razie? Bo ja jakaś tępa jestem hehe
Dzielny Piotruś !!! ❤️❤️
Z jąderkami nie podpowiem bo nie mam doświadczenia hehe
A co do AZS to dermatologiem nie jestem ale mam straszne problemy ze skóra i Zosia tez miała (na razie odeszła tfu tfu!) ale AZS na buzi bez placów na zgięciach ?? Hmmm coś ciekawego hehe
Nie przehmuj się
U nas tez szmer i w pn idziemy do kardiologa

-
Dariah
O to chodzi-zmiana tylko na policzku(a w 3 m. miał na skroni i tak zeszlo na policzek)oraz płatek ucha...
Podlecze i wraca...no ale sama wiem że to nie jest azs
nieważne
Jaderka wedrujace do 2rz "dozwolone"
Ze szmerem tak sobie myślimy z mężem że zarejestruje małego do kardiologa-sama lekarka mówiła że gdyby coś niepokojącego było to dzwonić(a tak wizyta w sierpniu)
Powiem np że waga stoi(a dzieci serduszkowe często są chude uogolniajac
A co do szczepionki
Sama już jestem glupia
Nigdy w temat nie wnikalam bo netow nie czytam. I moja ogólna wiedza polegała na tym że są 2szczepionki- mmr oraz coś. Dziś wiem że to coś to priorix(bo wcześniej nazwa mi wyleciała)
Zapytalam lekarki czy u nas stosuje się mmr?ona odp że tak
Patrzę w książeczkę-prorix co jednak mnie ucieszyło
Ale zglupialam w tej kwestii więc wiedzą nie grzesze w tym temacie a pisałam że pielegniarka na moje obawy co do szczepionki powiedziala"tamtej już dawno nie ma"
Założyłam zatem że szczepimy mmr a kiedyś było coś gorszego
A w książeczce inna szczepionka
Nie rozumiem
Oby bez chorowania
Każdy kciuk się liczyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 14:27
-
U nas szmer najprawdopodobniej od braku żelaza - ale idziemy sprawdzić żeby specjalista potwierdził

Zawsze lepiej sprawdzić
A może ta zmiana od jakiegoś pokarmu? Czy nie zauważyłaś zależności? Lub chemia jakaś ? Krem / żel / 0poszek?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

-
Dariah
Dawno zalozylam że może to być alergiczne
Ale nie ma nic co bym stwierdziła w tym kierunku
Zmiany wracaja w tych samych miejscach a moje masci już nie działają
Teraz stosuje po prostu octenisept
Nasze serduszko było ogladane 2razy
Ale zapiszę nas
Może nam czegos brakuje??
Lekarka szmer słyszała ale sama mówiła ze nie chciała głośno tego mówić(bo kardiolog badał a z racji Emilki nie chciała straszyć)
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[